Şimdi Ara

Avea İn Touch 4 (Zte Q802C-D-T)Root İşlemleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
9.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben root işlemini yaptım.Fakat arama geldiginde mikrofonumdan ses gitmiyor hoparloru acıp ancak konusabılıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • Önce telefonu sıfırlayın, düzelmezse root yaptıktan sonra yedek almıştıysanız o yedeği geri yükleyin. Yanlız telefonu sıfırlarken orjinal recovery kurulu olsun aksi halde telefon brick olabilir. Bu cwm bizim telefona ait değil çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cwm den alacağınız backup dışında google playde partitions backup & restore diye bir program var, programın yazarı wanam. Bu program ile system ve data dahil tüm bölümlerin yedeğini alabilirsiniz, yedek yeri olarak harici kartı seçin, kartta 8 gb yer olması lazım. Elinizin altında bulunsun. Bir de yapabilirseniz dd komutu ile tüm telefonun tek parça halinde yedeğini bilgisayarınıza alın. Telefon göçse bile bu imaj dosyası ile telefonu canlandırmanız mümkün. Yani root sonrası öncelikle cwm backup, sonra tüm partisyonların backupı ve mümkünse debrick imaji oluşturun ki bir hata sonrası telefon servislik olmasın. Unutmayın ki telefona ait bir cwm recovery yok henüz ve telefona ait stock rom da yok henüz ve telefonunuz çökerse yetkili servis ücret alacaktır tamir için.

• arkadaşlar acil olarak system\app klasörünün altındaki phone.apk dosyası lazım
    çünkü o dosyayı yanlışlıkla sildim bilmiyordum şebekenin gideceğini şebeke gitti gelmiyor. yardımcı olursanız sevinirim.
    yandexe yükleme yapıp linki verirseniz çok memnun olurum.
  • arkadaşlar şebekem gitti sebebi system uygulamaları içerisindeki phone.apk yı sildim. şebeke gitti gelmiyor.
    eğer ki phone.apk yı yüklersem düzelir diye düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum

PHONE.APK dosyasını yandexe yükler misiniz?
  • Linkdeki dosyanin icerisindeki teleservice.apk ve teleservice.odex dosyalarini es file manager ile system klasorunun altindaki priv-app klasorunun icine atip es file managerda dosyalara sirasi ile basili tutup ozellikleri secip izinler kisminda degistiri secip izinleri; sahip: okuma yazma, grup: okuma, diger: okuma tikli olacak sekilde degistirmeniz lazim. Dosya linki;http://s4.dosya.tc/server/tvaxUA/it4phone.apk.zip.html

• deepnesssss D kullanıcısına yanıt
    Offf aklım çıktı. Samimiyetimle söylüyorum kendi telefonumda olmuş gibi üzüldüm. "Nerde la bu telefon? Apk'yı yetiştireyim. Phone.apk diye bir dosya yok" derken sorununu çözdüğünü okudum. Geçmiş olsun kardeşim.

Sayende bir kaç gün önce IT4'ü rootladım. Bu Avea'nın Facebook'ta "Android 5.0 Lollipop güncelleme çalışmalarımız devam etmektedir" mesajı IT3'e bile yazılmış. Yani hiç samimi değiller. İyiden iyiye umudum azaldı. Sanırım rom yapma işi bize düşecek gibi görünüyor. Rom yapmada nereden başlayacağımızı belirten bir kaynak verirsen el birliği ile bir şeyler yapabiliriz DH olarak.
  • herkese yardımlarından dolayı teşekkür ederim arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelisim04

Arkadaşlar root sonrası mı oldu yoksa başka bir nedenden mi bilmiyorum,benim bluetooth sıkıntı vermeye başladı. Çalışmıyor şu an.
    Var mı fikri olan ?

Aynı sorun root sonrası bende de oldu. bluetooth sorununu çözebildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: telepati75

quote:

Orijinalden alıntı: gelisim04

Arkadaşlar root sonrası mı oldu yoksa başka bir nedenden mi bilmiyorum,benim bluetooth sıkıntı vermeye başladı. Çalışmıyor şu an.
    Var mı fikri olan ?

Aynı sorun root sonrası bende de oldu. bluetooth sorununu çözebildiniz mi?

Bluetooth'u düzelteyim derken telefonu çökerttim. Ve en sonunda o müthiş servise yani Teleservice gönderdim

• Benim sorun devam ediyor ama çökse daha iyi diyorum bazen

• telepati75 T kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar sorunlarınızı buraya yazarken daha dikkatli olursanız okunaklı anlaşılan tarzdan çok daha iyi olur
    bizde elimizden geldiği gibi yardımcı oluruz .
  • Sorun şu intouch 4 telefonumu root yaptıktan sonra bluetooth açılmadı. Aslinda root ile alakası da olmayabilir. Benim gibi root yapıpta bluetooth sorunu yasayan var mı varsa çozebildiler mi? Ben daha çok telefonun fm radyosunu açan programdan şüphelendim. Yardımcı olursanız memnun olurum.

• telepati75 T kullanıcısına yanıt
    şu ana kadar senin gibi problem yaşayan olmadı
    fm radyo olayına gelince büyük bir ihtimalle o bozmuştur bozulan yeri söyle sana o dosyayı göndereyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepnesssss

şu ana kadar senin gibi problem yaşayan olmadı
    fm radyo olayına gelince büyük bir ihtimalle o bozmuştur bozulan yeri söyle sana o dosyayı göndereyim.

Arkadaş tam olarak bilmiyorum ama yabancı stelerde biraz baktım system/vendor/lib için de libbt-vendor.so libbtnv.so dosyalarinı bulup degiştirerek denemem lazım bir de system/apk icindeki bluetooth ile ilgili ne varsa paylaşabilirseniz.

• fastboot flash recovery recovery_k30.img komutundan sonra cihaz bekleniyor yazıyor komut penceresinde ama saatlerce beklememe rağmen hiç birşey olmuyor
  • ahanda görüntühttp://prntscr.com/7kvxwy
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigrap

fastboot flash recovery recovery_k30.img komutundan sonra cihaz bekleniyor yazıyor komut penceresinde ama saatlerce beklememe rağmen hiç birşey olmuyor

sorunu çözdüm ama reboot ederken evet rootu fixle seçeneğini seçtim sıkıntı yok :D
  • orjinal recovrey i de yüklemedim sorunsuz çalışıyor gereksiz işlem yapmaya gerek yokmuş
  • link ölmüş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.