Şimdi Ara

AVEA KAMU HATLARIYLA ASLINDA NE YAPIYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fbm333

AVEA'NIN HAKLARI:

1)ÇEKMEME HAKKI:Telefon her yerde çekip ne yapacaksınız birazda çekmeyi verdin değil mi!

2)FATURA KABARIK GELME HAKKI:Hep ucuza konuşup ne yapacaksınız birazda pahallıya konuşun ki bizde kazanalım.

3)FATURAYI PARA KARŞILIĞINDA ÖĞRENME HAKKI:Faturayı erkenden öğrenip ne yapacaksın konuş sen konuş ister online dan ister mesajla hiçbir türlü para vermeden öğrenemezsin fatura gelince süprizle karşılaşırsın.

3)ŞEFFAFLIK HAKKI:En çok bu hakkı seviyorum çünkü onlara mecbur değiliz.

4)%100 OLMAYAN MEMNUNİYET HAKKI:Avea da %100 olmasada %100 memnun olan görmedim ondan diyorum ki bu cesaret nerden geliyor.

bende turkcell le tarife konusunda sıkıntı yaşamıştım ve bunun üzerine evde bulunan 4 hattın ikisini vodafone(en çok kullanılan) ikisinide avea ya(en az kullanılan) taşıdım ve her ay en az birkaç kez turkcelle taşı böyle diyorlar ,müşteri hizmetlerinden arıyorlar bize geçin diye bu zamana kadar nerdeydiniz o kadar aradım şu tarifeyi uygulayın diye yok sonrada tekrar gelmek için her yolu deniyorlar.haa bunu hepsi yapıyor.hiç düşünmeden işine gelene geçilmeli.

Yiğidi öldür hakkını ver demişler reklamları harika.

• quote:

AVEA'NIN HAKLARI:

1)ÇEKMEME HAKKI:Telefon her yerde çekip ne yapacaksınız birazda çekmeyi verdin değil mi!

2)FATURA KABARIK GELME HAKKI:Hep ucuza konuşup ne yapacaksınız birazda pahallıya konuşun ki bizde kazanalım.

3)FATURAYI PARA KARŞILIĞINDA ÖĞRENME HAKKI:Faturayı erkenden öğrenip ne yapacaksın konuş sen konuş ister online dan ister mesajla hiçbir türlü para vermeden öğrenemezsin fatura gelince süprizle karşılaşırsın.

4)%100 OLMAYAN MEMNUNİYET HAKKI:Avea da %100 olmasada %100 memnun olan görmedim ondan diyorum ki bu cesaret nerden geliyor.

bende turkcell le tarife konusunda sıkıntı yaşamıştım ve bunun üzerine evde bulunan 4 hattın ikisini vodafone(en çok kullanılan) ikisinide avea ya(en az kullanılan) taşıdım ve her ay en az birkaç kez turkcelle taşı böyle diyorlar ,müşteri hizmetlerinden arıyorlar bize geçin diye bu zamana kadar nerdeydiniz o kadar aradım şu tarifeyi uygulayın diye yok sonrada tekrar gelmek için her yolu deniyorlar.haa bunu hepsi yapıyor.hiç düşünmeden işine gelene geçilmeli.

Merhaba;

Avea numaranızı iletmeniz durumunda gerekli inceeme başlatılıcaktır.

Teşekkürler.

• Kardeş (Avea yetkilisi kardeş ten bahsediyorum), Buradaydın da ne zamandır neden bana da bir cevap yazmıyorsun? Müşteri hizmetlerini geçen aradım söyleyeceklerimi söyledim ve dedim beni dinleyen ve hiç bir şeye eyvallahı olmayan müşteri hizmetleri bayana (her dakikaya bir kaç tane aldınız ya o yüzden olaya çok hakim değiller yada beni çok ciddiye almadılar) hani kayıtlar dinleniyor diyosunuz ya bunu lütfen dinletin kim dinliyorsa dedim ama sanırım hepsi hikaye. Ha bide konuşmamın başında : beni yetkili biriyle görüştürün o zaman dedim. Buradaki en yetkili benim falan gibisinden bir şeyler söyledi.
  • http://www.kamuavantaj.com/YeniCepKamuTarifesi.aspx

http://www.kamuavantaj.com/YeniCepKamuMaxiTarife.aspx

Şu iki tarifede avea nın bize dayatdığı kamu tarifelerinden daha cazip gözüküyor. Yarın gidip Vodafone bayiğine sorucam birde.

Benim kullandığım Süper kamuda her yöne 1000 dakika 35 tl. Aradaki 5 tl sorun değil ama avea nın faturası hiç 35 le kalmıyor.kazara 2-3 mesaj göndersen fatura kabarıveriyor. (Avea hat alacaklar yada avea'ya geçecekler aman dikkat sakın mesaj göndermeyin.)

Avantajlı kurum tarifesine geçirin dedim orda mesajda varmış o olmaz dediler. O bazı meslek gruplarına imiş. (O tarifeye geçenlerin ne özelliği var anlamış değilim ya)
    O gün müşteri hizmetlerini aradığımda hattımı taşımayı düşündüğümü söyledim ve sakıncası olup olmadığını sordum ve bana extra ayda bir saat verildiğini ve hattımı taşımam durumunda bunu ödemem gerektiği söylendi.(Aylık 15 TL gibi bir ücreti varmış onunda). Bana bir mesaj gönderdiklerini ve benimde buna onay verdiğimi söylediler. Peki dedim sizin bu mesaja verdiğiniz cevap bir taahhüttür ve iki yıl içinde bizden ayrıldığınızda bunu ödemeniz gerekir gibisinden bir şey eklediniz mi diye soruyorum. Yok ama size bu konuda kampanya kaydolduktan sonra gelen mesajda bildirildi diyor. (Peki kaydolmadan önce niye bildirilmediyse) Kısaca bunu iptal edemeyiz ödeyeceksiniz diyorlar. Kaldı ki ben parasını ödediğim 1000 dakikayı zaten bitiremiyorum ortalama 400 dakika civarında konuşmuşum aylık ve sen bana ek dakika çıkartıyorsun ve ayrılırsan ödersin haa diyerek ten. Bana zaten ihtiyacım olmayan ek dakikayı çıkartıncaya kadar bir mesaj paketi çıkartsaydınız da işimi görseydim baride o kadar fatura ödemek zorunda kalmasaydım ya. Bunun neresinde dürüstlük ben anlamadım? Ödeyeceğim o hiç kullanmadığım (aslında hakkım olanı bile zaten bitiremediğim) ek dakikaların parasını da değiştireceğim şebekeyi.

AVEA sen uzaktan çok daha güzelsin. Sana yaklaşmamak lazım ve bende sana uzaktan bakacağım. ( Yok yok Tarifesi diye bir tarifesi var avea' nın yeni çıkartmışlar. Güzel tarife hatta telefon vs varmış uygun fiyata ama biz geçemiyoruz dışardan gelenler geçebiliyor muş. O yüzden uzaktan-dışardan daha güzel diyorum.)

Faturanın altına "Geçmiş dönemlere ait fatura borcunuz bulunmamaktadır. Faturanızı ödediğiniz için teşekkür ederiz"(Bizimde suçumuz bu sanırım faturamızı vaktinde ödemek ve vefa duygusu). Demekle iş bitmiyor.

Güzel reklam yapıyorlar harbiden, ama ben bunun çok zekice ve mantıklı bir ticari zeka olduğunu düşünmüyorum. Gel gel bizim şebekeye gel diye bağırıyorlar ama o insan kaç gün kalacak sizin şebekede onun hesabını yapmıyorlar. Ben bunu amatörce görüyorum. Otobüs firmalarının rekabetlerine döndü olay. Ve sevimsiz bir hal aldı. Abone kapıcaz diye kendi abonelerini unuttular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikailelci -- 21 Şubat 2012; 11:14:37 >

• quote:

AveaDestek Tarih 20 Şubat 2012; 16:47:19
    quote:

quote:

AVEA'NIN HAKLARI:

Merhaba;

Avea numaranızı iletmeniz durumunda gerekli inceeme başlatılıcaktır.

Teşekkürler.

AveaDestek nerdesin? Bir yazdın kayboldun.

• AveaDestek nerdesin? Seni bekliyorum. Neden yazmıyorsun.
  • Avea destek arkadaşımız ortalıktan kayboldu.

Dünyanın reklam parasını harcayarak Abone kandırmaya çalışıncaya kadar elindeki avea'lılar için bir şeyler yapsan ya ey evea.
    Araştırma aşamasındayım şu an
    bende numaramı taşıyacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikailelci -- 24 Şubat 2012; 9:40:25 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.