Şimdi Ara

Avea kamu mega tarifesi hız sorunu! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
3
Favori
2.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu anda malatya merkez sorun yok.Aylık 27 tlye daha iyi tarife veren varsa beğenmeyen arkadaşları oralara gitmelerini tavsiye edebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende en fazla 4ü gördüm üstüne çıkmıyor malesef 4gb olmasa çoktan değişmiştim ama artık gına gelir oldu videoya tıkla iki saat bekle açılsın facede resimleri bile iki saatte açıyor sinir oluyorum. Vodafone geçecem gibi görünüyor.bşr yılda doldu zaten 35 lira oldu vodafonun 25lik 2gb tarifesine geçecem. Tavsiye edermisiniz.bşrde tekrar taahhüt veriliyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinsi_23 -- 10 Haziran 2014; 1:15:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şakirdayı

Şu anda malatya merkez sorun yok.Aylık 27 tlye daha iyi tarife veren varsa beğenmeyen arkadaşları oralara gitmelerini tavsiye edebilirim

Pazar günleri avm de internet nasıl? Yada kuyuönü taraflarında.

• Ankara keçiören
     Avea kamu mega tarifesi hız sorunu! Avea kamu mega tarifesi hız sorunu! Avea kamu mega tarifesi hız sorunu!

• Aynı problem bende de mevcuttu MH ile görüştüm 3G ayarlarını sıfırladık kapatıp açın düzeletecektir dedi. EDGE iken H+ oldu ama net 2 mb civarında faturasızken 5-6 nın altına düşmüyordu.
  • Bende şuan kamu mega tarifesini kullanıyorum ama bende bir sıkıntı yok . Giresun Bulancak ta oturuyorum youtube dan 1mb ile video indiriyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler benim internet paketim 500 mb kaldi ( 1 haftada ) bitmeden ek paket alabilirmiyim. bilgilendirebilecek varmi?

edit: hat annemin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillZone44 -- 18 Temmuz 2014; 3:50:41 >
  • Aradan 10 ay geçmiş neredeysese ama sorun aynı...
    Bende de 1mbps nin altında...

Ama 10 dk sonra tekrar test yaptım busrfer de 10 mbps civarında...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.