Şimdi Ara

Avea Kobi Turnuvası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

NFC dünyada şimdi ilk Aveada değilmi ?

İlk Avea'da S.Volkan Vodafone'unkini araştırdım sadece proje aşamasında kalmış
  • Avea’nın düzenlediği futbol ile KOBİ’leri birleştiren Biz Futbolun Delisiyiz AVEA KOBİ Turnuvası’nın asil kayıtlarıwww.futbolundelisiyiz.com‘dan alınmaya başlandı.

13 şehirden 1440 takımın mücadele edeceği, 11.520 KOBİ çalışanının rekabetine sahne olacak turnuvada, finale kalacak ilk üç takım Ford Transit Connect ticari aracın ve Avea Teknoloji Paketi’nin sahibi olacak. Turnuvanın finalisti ise Doğuş Yayın Grubu’ndan 50.000 TLlik bedelsiz reklam hakkı kazanacak.

19 Şubat – 3 Nisan 2011 tarihleri arasında 5 farklı bölgede ve 13 ayrı şehirde düzenlenecek Biz Futbolun Delisiyiz Avea KOBİ Turnuvası’nın büyük finali 2-3 Nisan 2011 tarihlerinde Antalya’da yapılacak. Finale kalan iki takımın koçluğunu eski sporcu ve futbol yorumcusu Sergen Yalçın, program yapımcısı-sunucu Ercan Taner ve sürpriz isimler üstlenecek.

İlk üçe giren takımlar, birer Ford Transit Connect’in yanısıra Avea’dan Samsung marka laptop, BlackBerry Torch ve Avea Jet modem içeren bir teknoloji paketi de kazanacak. Ayrıca 1'nci olan KOBİ'ye Doğuş Yayın Grubu’ndan 50.000TLlik bedelsiz reklam hakkı ve dereceye giren tüm takımlara ekipman çantası ve turnuvaya katılan tüm sporculara Avea Lig Paketi hediye edilecek.

Final maçları Antalya’da oynanacak olan turnuva, NTV Spor kanalından canlı yayınlanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AveaMan -- 8 Ocak 2011; 20:56:36 >

• AveaMan'ın Avea'yı babasınınmış gibi sahiplenmesi çok garip. Hayır, konu dışındaki gibi eğlenceli yazmıyorsunuz; garipsiyorum. Körükörüne savunmalar yapmanız çok sıkıcı arkadaşlar. Çocuk gibi atışmanız, altında bulunduğunuz, temsil ettiğiniz nicklerinize(rumuzlarınıza) yakışmıyor..

Bilenler çok iyi bilir, yıllardır Avea'yı savunmaktan bir hal oldum, ama eksisini gördüğümde de kabullenirim; sonuç itibari ile amacımız insanlara kötülenen bir firmanın kötülendiği kadar da kötü olmadığı, ucuz konuşturabildiğini gösterebilmek, faydalı olabilmek..

Hattan bağımsız çalışabilen DÜNYADA İLK NFC Teknolojisi Avea'da, doğru. Öncesinde hep hatla ilgili bağlantılar olması gerekiyor ve farklı şartlar olması gerekiyormuş, şu anda ilk kez bu şekilde bir uygulama yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

AveaMan'ın Avea'yı babasınınmış gibi sahiplenmesi çok garip. Hayır, konu dışındaki gibi eğlenceli yazmıyorsunuz; garipsiyorum. Körükörüne savunmalar yapmanız çok sıkıcı arkadaşlar. Çocuk gibi atışmanız, altında bulunduğunuz, temsil ettiğiniz nicklerinize(rumuzlarınıza) yakışmıyor..

Bilenler çok iyi bilir, yıllardır Avea'yı savunmaktan bir hal oldum, ama eksisini gördüğümde de kabullenirim; sonuç itibari ile amacımız insanlara kötülenen bir firmanın kötülendiği kadar da kötü olmadığı, ucuz konuşturabildiğini gösterebilmek, faydalı olabilmek..

Hattan bağımsız çalışabilen DÜNYADA İLK NFC Teknolojisi Avea'da, doğru. Öncesinde hep hatla ilgili bağlantılar olması gerekiyor ve farklı şartlar olması gerekiyormuş, şu anda ilk kez bu şekilde bir uygulama yapılıyor.
    basturkemin aslında Avea'yı babamın malı gibi sahiplenmiyorum istersen arşivlerime bakabilirsin arama motorundan eksisi artısı ile avea ne ise o ama bakıyorum diğer operatörlerin özellikle de dikkat ediyorum vodafone operatörünün çalışan arkadaşları böyle Avea'yı eleştirmek yerine hakaret ediyorlar artılarını değil eksilerine vurgu yapıyorlar hadi onu geçtim dalga geçiyorlar bende buna karşı bir cephe aldım yoksa ben çalışanı değilim distirbütör elemanıyım bildiğin gibi bugün burdayım yarın başka bir yerdeyim ama tekrar ediyorum herkes ama herkes Avea'yı eleştirebilir ancak burada kendi çıkarları için abiyane tabirle ''ortalık malı'' yapamaz

• eksik oyuncusu olanlar takımınıza katılabilirim.Yaş:18 istanbul ..(idman yurduna gıdıyorum)
  • bide fikstürler açıklansa iyi olucak

son gün gelmiş hala maç saatini söyleyen yok..

Nabalım sabah 7 demi gidelim oraya ?

eğer maç saatlerini bilen varsa söylesin bi zahmet bakırköy çirozdayız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.