peşpeşe iki postumun ikincisinde rakamları aldığım linkler mevcut. rakamların gösterdiğine bakmayıp "hayır benim dediğim doğru" demek ne derece tarafsız ve mantıklı? ayrıca vodafone telsimin 100% hissesine sahip durumda ve bu bilgi kendi raporlarında da yer alıyor. sahibi olmadığı bir şirketin rakamlarını raporlarına neden dahil etsin. konu "Aveanın pazar payı" olduğu için bu post'a daha fazla göndermede bulunmayacağım.
SENDEN İDDANI KANITLAMAN İÇİN ŞU SORUMA CEVAP VERMENİ İSTEYECEĞİM: SORU ÇOK BASİT , BİLGİN ÜZERE OPERATÖRLRİN AÇIKLADIKLARI KİŞİ BAŞINA DÜŞEN GELİR ELDELERİNDE TELSİMİN TÜRKCELLDEN DAHA FAZLA GELİR ETTİĞİ AÇIKÇA GÖRÜLMÜŞTÜR
İKİ OPERATÖRÜN TARİFE ÜCRETLENDİRMELERİNİ EŞİT VARSAYSAK BİLE TELSİM KULLANICILARININ TELEFONU DAHA YOĞUN KULLANDIKLARINI ANLAYABİLİRİZ KALDIKI ÜCRETLENDİRMELERİ AYNI DEĞİL VE TELSİM ÇOK DAHA UCUZA KONUŞTURUYOR OLMASINA RAĞMEN KİŞİ BAŞINA DAHA FAZLA GELİR ELDE EDİYOR BUDA TELSİM KULLANICILARININ TÜRKCEL KULLANICILARINA GÖRE ÇOK AŞIRI TELEFON KULLANDIKLARININ GÖSTERGESİ
ŞİMDİ SENDEN KENDİ İDDANI GEÇERLİ KILACAK BİR FİKRİNİN OLUP OLMADIĞINI SORUYORUM VE CEVAP BEKLİYORUM SAYGILAR...
BEKLEME SÜRESİ DOLMUŞTUR.ARKADAŞIN BİLGİSİNE
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme