Şimdi Ara

AVEA NIN YARARLARINI SÖLERMİSİNİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: s.volkan

Kütahya,samsun,istanbul,bursa ve ankarada ben hiç sorun yaşamadım..Avea nın çekmediği erler şehrin taa dip köşeleri

Arkadaş orada oturuyosa bilemeeyiz tabi

Avea ile Ankaranın merkezinde bile düzgün konuşamadığım zamanlar oluyor.Turkcellde ise hiç böyle birşey yaşamadım.
  • hiç bi yararı yok avenın!!! şebeke problerinide bilerek yapıyolar bence.çünkü çok sık oluyor ve problemli durumdan sonra 999'dan sms gönderip sizdende karşı taraftanda 2şer kontör gidiyor.düşünün bu ne kadar çok oluyor.ve avea nasıl bir kazanç sağlıyor bu durumdan.

ARKADAŞLAR UYANINNNNNNNNNNNN !!!!!!!!!!!!!!!! AVEASI OLANKARIN DİKKATİNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

HERKES OKUSUN UYANMAYANLAR UYANSIN !!! UYANANLAR UYANMAYAN DİĞER AVEALILARI UYANDIRSIN !!!!

tüm avealılar biliyomu bilmiorum,ama hani telefon kapalı,ulaşımıyo yada aveanın dandik şebeke problemleri yüzünden kapalıyken,çekmiyoken tekrar açınca telesekreterden 999dan sms gelio hemen.sizi şu aradı bu aradı diye.Yada ulaşamadığınız kişiye şu anda ulaşılabiliyor diye.ARKADAŞLAR BU GELEN SMSLER ÜCRETLİ !!!! 2 KONTÖR !!! ben ve bir sürü arkadaşım mobil öğrencili.buna rağmen kontörler su gibi akıyor.çünkü bi çok arkadaş haa bunun 10 dakkası 2 kontörse,5 dakkası 1 kontürdür sanıyor.yok öle bişi,2 sn açıp ''a'' diyip kapatsak bile 2 kontör gidio zaten.ayrıca değindiğim gibi telesekreter ücretli.hemen herkesin cebi sajz bitmesi gibi durumların dışında hep açık zaten.telesekreter gereksiz geliyo bize.Müşteri hizmetlerine aradık sorduk,''evet ücretli, uyanan müşterilerimiz kapatıyor'' dedi.cevaba bakarmısınız ?uyanan müşterilerimiz... herşeyi açıklıyor zaten.

TÜM AVEALI,MOBİL ÖĞRENCİLİ ARKADAŞLAR !!!
    BU TELESEKRETER HİZMETİNİ KAPATMAK İÇİN,
    KONTÖR GİDERİNİ AZALTMAK İÇİN,
    TANIMADIĞINIZ Bİ NUMARANIN KONTÜRÜNÜZÜ YEMEMESİ İÇİN,
    SİZİN GİBİ AVEALI ARKADAŞLARINIZINDA GEREKSİZ YERE KONTÜRÜNÜ YEMEMEK İSTİYORSANIZ

YAPMANIZ GEREKEN SADECE ŞU

##002# 'YE BASIP YES TUŞUNA BASMAK BU KADAR.

• 999 dan gelen sms ler ücretsizdir..Bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmayın
  • Ücretlendirme

ArayanıBil servisi ücretsizdir.

Aveanın resmi sitesinde yazan haber..Ne güxelde sallıyor Müşteri hizmetleri aranmış..Uyanık olanlar kapatıyor diye...ahahhaha...Güldürmeyin..Yaşın kaç acaba senin ya
  • VALLA BENCE AVEA'DAKİ ÇOĞU ŞEY TUZAK BANA KIZMAYIN AMA 10 MİLYON YAKLAŞIK AVEA KULLANICISI İLERİDE YANACAK DAWQ
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOBOCUKCUK

VALLA BENCE AVEA'DAKİ ÇOĞU ŞEY TUZAK BANA KIZMAYIN AMA 10 MİLYON YAKLAŞIK AVEA KULLANICISI İLERİDE YANACAK DAWQ

siz kahinmisiniz?

bayağı büyük bir tahminde buoundunuz da

yorumların bir kısmı gerçekten hiç bilgi olmadan sallanmış ve kulaktan duymayı bile geçerek gönülden geçenleri anlatmış. Tabi bu da bilgi paylaşım alanı olan bu topiğin bilgi paylaşmak yerine kafa karıştırmak gibi bir fanksiyona kaymasına neden oluyor

herkese saygılar
  • @BOBOCUKCUK, bunu söylerken elinde bir kanıtın olmalı. Bunu ıspatlayabilirsin. Yoksa buradaki onlarca, yüzlerce kişi tarafından yanlış anlaşılacak ve kaybedecek olan üzgünüm ama Avea değil, sen olursun !!
  • quote:

Orjinalden alıntı: jethoca

siz kahinmisiniz?

bayağı büyük bir tahminde buoundunuz da

yorumların bir kısmı gerçekten hiç bilgi olmadan sallanmış ve kulaktan duymayı bile geçerek gönülden geçenleri anlatmış. Tabi bu da bilgi paylaşım alanı olan bu topiğin bilgi paylaşmak yerine kafa karıştırmak gibi bir fanksiyona kaymasına neden oluyor

herkese saygılar

• Benim tarifem Personell plus daha önceki tarifeme naziren 2 aydır faturalarım daha önce hiç olmadığı kadar uygun geliyor.daha önce İstanbul'daydım şuan Erzurum konuşma konusunda,mesaj konusunda (bayram seyran hariç) problem yaşamadım.
  • ben ilk çıktığından beri hem aycell hem de aria kullandım.birleşme sonrası gerçekten şebekeleri çooook gelişti ama halen ülke koşullarına uygun değil.ben ankarada oturuyorum ve işim gereği sık sık kızılay auğrarım. kızılayda ve bakanlıklarda sinyal iyi ama görüşme kalitesi berbat. iş yerim akay cad. meclis ve tüm bakanlıklar 150m. ötemde ama ben avea ile işyerimde görüşme yapamıyorum. aynı şey evimde de oluyor.odadan odaya geçince bile ses bozuluyor....pardon sabit tel mi bu?odadan odaya görüşme kalitesi düşüyooo....
    avea da yerden yere göre de inanılmaz fark var. geçenlerde niğde ye gittim mükemmel çekiyor ve mucizevi güzel ses var! hatta köyde bile çekiiiyoooo!
    bence en iyisi telsim çünkü o kadar uzun süreli görüşme ve bol sms i o kaldırıyor...
    tcell full çeker diyenler, artık herkesde bi tcell var ama kullanan sayısı az. eğer avea yada telsim kadar düşük fiyat sunsa avea dan 5 beter olur... zamanında 30dk=3kntr olayında aynı avea gibiydişebeke....
    verhasıl bu ülkeye acilen 3G yada wimax lazım.....bizim milleti ancak onlar kurtarır...

• bence en güzel i avea ..öğrenci hattım
  • ArayanıBil: Telefonun kapalı olduğunda seni kimler aramış sms ile bildirir.
    ŞimdiAra: Daha önce arayıpta ulaşamadığın avea abonesi ulaşılabilir durumda ise sana mesajla bilgi verir.
    Bildiğim kadarıyla bu servisler diğer operatörlerde ücretli.
    Mobil öğrenciye geçmelisin. Yeni Mobil öğrenci Hattı 100kontör dahil 12.5-15YTL civarı. İlk hattı aldığında kontör almanıda tavsiye ederim, böylece mesajları hediye smslerden kullanabilirsin.
    Yüklediğin kadar şebeke içi sms hediye.
    Mobil Öğrencilerle 10dk-2kontör
    Avealılarla dakikası 2kontör
    Telsim-Turkcell-Telekom ile dakikası 4kontör (Buraya dikkat! Turkcellden Turkcelle dakikası kaç kontör? Şuan 1dk'dan sonra %75 indirim var ama Turkcell bunu arada yapıyor. Yani kalıcı değil.)
    Bazen 10dk olduğunda konuşma sona eriyor.
    Ses kalitesi gerçekten iyi ama bazen ses 5-6 saniyeliğine gidip geliyor.
    Telsimde ayda ilk kontör yüklemende hediye sms veriyor diğerlerinde vermiyor ancak aveada ayda istediğin kadar kontör yükle hepsinde hediye sms geliyor.
    Yine telsimde hediye sms leri öğrenmek için müşteri hizmetlerini araman gerekiyor, aveada kontörle beraber hediye smslerinide öğrene biliyorsun.
    Yinede çok iyi. Ben tavsiye ederim.

• kardeşim ben hepsini denedim.avea kadar iyi değil hepsi.bazı arkadaşlar türkcell kullan diyolar.ya kardeşim ona kontör yetermi be.avea mobil öğrenciyle 500 dk de 100 kontör gidiyor.turkcellde ise 25 kontor .fark ortada işte.ayrıca tukcell ve telsimden dışarı aradığın zaman 10, aveadan aradığında ise 4 kontör gidiyor.ee ben daha ne diyim bilmiyorumki
  • Birde Avea şu an gelişmekte olduğu için Avea almak daha doğru olur diye düşünüyorum
  • Aveanın ucuz olması dışında pek bir artısı yok.Çoğu yerde çekmiyor, çeksede ses iyi gelimiyor yada karşıya gitmiyor.Aveanın artık yeni yatırımlar yapması lazım.Yoksa telsim ve turkcell karşısında işi zor.
  • o zaman herkes gelişmiş olan operatörü değil gelişmekte olan operatörü kullansın. mükemmel ötesi bir fikir.
    quote:

Orjinalden alıntı: BladeMaster

Birde Avea şu an gelişmekte olduğu için Avea almak daha doğru olur diye düşünüyorum
  • Avea telsimden beter,en fazla kesilmeden 15 dakika konuşabiliyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.