Şimdi Ara

Avea, Samsung Galaxy Tab 7.7'yi satışa sundu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
8.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abartılı pahalı. kazık, verilen paraya yazık :) yarısı kadar olmalı maksimum fiyatı kanaatimce.
  • tuzlu
  • Arkadaşlar sadede gelelim. Ürünü alan kullanan varmı??? (-) ve (+) özelliklerini içeren yorumlar varsa bekliyoruz...

Galaxy tab 7.7 16 gb, hem wifi hemde wifi+3g li olarak mı satılıyor???

Selamlar...
  • Şu an Avea ile 3G+Wifi olanı satılıyor. Sözleşmeli.
  • Bencede cok sacma bu fiyata... 550 tl.ye galaxy tab p1000 aldim tepe tepe kullaniyorum
    :-)
  • tek mesela şu..
    avea bir hesap yapıyor. diyor ki 10 kişi alsa 3 kişi ödemesse yada farkıl zorluklar çıkarsa ben nasıl bir satış politikası izlersem zararı absorme ederim.. sonuç olarak 3 kişi ödeme yaptığında avea zaten maliyeti çıkarıyor.. gerisi ne gelirse kar :):):)
  • bu cihazı sözleşme yapmadan alamıyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

bu cihazı sözleşme yapmadan alamıyormuyuz?

tabii ki alamazsın yaparlar mı öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

bu cihazı sözleşme yapmadan alamıyormuyuz?

Media Markt Kentpark'ta var .2200 (yuh) TL
  • Arkadaslar bu cihaz ekran kalitesi ile ve android 3.2 siyle meshur diger yandan tel ozelligide mevcut birde 1.4 isletim sistemi 2 cekirdek gerisi hep ayni bence bu kadar para vericenize galaxy tab 7 alin yan gelip yan yatin zaten mevcut ozelliklerini ne kadar kullana biliyoruz ki oyun internet okadar geri kalan milyon tane ozellikte olsa kullanmiyoruz yada cogumuz ne anlama geldini bile bilmiyoruz.zaten cogu ozelligide ulkemizin veri tabaninin yetersizliginden dolayi kullanamiyoruz o halde bence ona en yakin cihazlari secin

• Bu fiyat gerçekmi yahu???

http://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-P6800-Unlocked-Tablet/dp/B006UAOE42/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1341190084&sr=8-1&keywords=galaxy+tab+7.7

Bu arada arkadaşlar p6800 7.7 kullanan arkadaşlardan yorumlarını dört gözle bekliyorummm...
  • Bende bu cihazdan var ama bir sorunum var. Cihazi sarja taktim ve disari ciktim (sarj sesi gelip gelmediginden emin degilim).yaklasik 5-6 saatten sonra cikartip actim. Ilk once acilir gibi oldu ve kapandi. Ondan sonra bir turlu cihaz acilmadi. Sarj olmamistir diye tekrardan sarja biraktim. Bu sefer baglanti sesini duydum. Yine baya bir kaldi sarjda fakat cihaz yine calismiyor. Bilgisayara bagliyorum. Bilgisayar otomatik olarak surucu donanimini yukluyor fakat cihazi acamiyoruz. bu sorunun sebebi nedir? Cevaplar icin simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu cihazdan var ama bir sorunum var. Cihazi sarja taktim ve disari ciktim (sarj sesi gelip gelmediginden emin degilim).yaklasik 5-6 saatten sonra cikartip actim. Ilk once acilir gibi oldu ve kapandi. Ondan sonra bir turlu cihaz acilmadi. Sarj olmamistir diye tekrardan sarja biraktim. Bu sefer baglanti sesini duydum. Yine baya bir kaldi sarjda fakat cihaz yine calismiyor. Bilgisayara bagliyorum. Bilgisayar otomatik olarak surucu donanimini yukluyor fakat cihazi acamiyoruz. bu sorunun sebebi nedir? Cevaplar icin simdiden tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: trojana

Bende bu cihazdan var ama bir sorunum var. Cihazi sarja taktim ve disari ciktim (sarj sesi gelip gelmediginden emin degilim).yaklasik 5-6 saatten sonra cikartip actim. Ilk once acilir gibi oldu ve kapandi. Ondan sonra bir turlu cihaz acilmadi. Sarj olmamistir diye tekrardan sarja biraktim. Bu sefer baglanti sesini duydum. Yine baya bir kaldi sarjda fakat cihaz yine calismiyor. Bilgisayara bagliyorum. Bilgisayar otomatik olarak surucu donanimini yukluyor fakat cihazi acamiyoruz. bu sorunun sebebi nedir? Cevaplar icin simdiden tesekkurler.

Bir arkadaşım da galaxy tab 10.1'de aynı sıkıntıyı yaşamıştı. Ona açma-kapama düğmesine uzun bir süre basılı tut demiştim ve sorunun düzeldiğini söylemişti. Eğer denemediysen bi dene bakalım. İnşallah sorunun çözülür...
  • Cihaz calisti o sekilde. Allah razi olsun cok tesekkurler.

• quote:

Cihaz calisti o sekilde. Allah razi olsun cok tesekkurler.

Allah cümlemizden razı olsun kardeşim.Bu arada cihazdan memnunmusun? s3 ile kıyaslayabildinmi? bir kaç yorum yazabilirsen çok makbule geçecek.
    (Bu cihaza kafayı taktım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinaka

quote:

Allah cümlemizden razı olsun kardeşim.Bu arada cihazdan memnunmusun? s3 ile kıyaslayabildinmi? bir kaç yorum yazabilirsen çok makbule geçecek.

Cihazdan cok memnunum. Seyahatlerde kullanmak icin aldim. Aslinda en basinda note a niyetlendim fakat blackberry kullandigim icin almaktan vaz gectimve bu cihazi aldim. Kalip olarak 10.1 den daha kucuk bu sebeple cantalara her turlu sigiyor. Agirligini hissetmiyorum bile. Ekran buyuklugu gayet yeterli internette gezinme hizi guzel ve kullanimi gayet kolay. Samsung galaxy 3 u incelemedim oyuzden bilemiyorum. Fakaf akilli telefonun varsa ve bu tip tablet istiyorsan ideal. Sarj sureside ideal. Esimde iphone var surekli sarj cihazi ile geziyor. Telefon olarakta kullanma niyetin varsa bu cihaz biraz buyuk gelebilir, fakat diger yonlerden telefondaki gibi ufak bir ekrana tikilip kalmiyorsun, elinde agirlik yapmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yasinaka

quote:

Cihazdan cok memnunum. Seyahatlerde kullanmak icin aldim. Aslinda en basinda note a niyetlendim fakat blackberry kullandigim icin almaktan vaz gectimve bu cihazi aldim. Kalip olarak 10.1 den daha kucuk bu sebeple cantalara her turlu sigiyor. Agirligini hissetmiyorum bile. Ekran buyuklugu gayet yeterli internette gezinme hizi guzel ve kullanimi gayet kolay. Samsung galaxy 3 u incelemedim oyuzden bilemiyorum. Fakaf akilli telefonun varsa ve bu tip tablet istiyorsan ideal. Sarj sureside ideal. Esimde iphone var surekli sarj cihazi ile geziyor. Telefon olarakta kullanma niyetin varsa bu cihaz biraz buyuk gelebilir, fakat diger yonlerden telefondaki gibi ufak bir ekrana tikilip kalmiyorsun, elinde agirlik yapmiyor.

trojana kardeşim yorumun için teşekkür ederim.Ben de galaxy tab 7.0 var.Ardından note kullandım ve şimdi s3 kullanıyorum.Ama 7 inç ekrana alıştıktan sonra note ve s3'de de yapamadım. O yüzden 7.7 almayı düşünüyorum. Tekrar teşekkür ederim...

• cihazi yurtdisindan aldim ancak tekefon destegi nasil oluyor? 128kblik kart lazim diyorlar dogrudu mudur bilen varsa cevap verebilirse sevinirim. Simdiden tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.