Şimdi Ara

Avea ya Mail Atalım Cep Öğrenciyi Eskisi Gibi Yapsınlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yukardaki yazıyı tüm arkadaşlarıma yolladım onlarda arkadaşlarına yollayacak. Avea şikayet zinciri olmuş olacak. Şikayetçi olmayanlarda atsın. Maille arkadaşlarına atan, avea ya yazıp atan herkese tşk ederim.
  • Ben de gönderdim süreyi 2-3 güne bile çıkartabiliriz diye düşünüyorum umarım işe yarar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

Hiç birşey değişmez..

Adamlar yönetici..Gelecek tepkileri abone sorunları felan hepğ düşünmüşlerdir e bu şekilde karar almışlardır..

Bu saatten sonra hemen bir değişiklik beklemek saçma

Eski mobilÖğrenci tarifesinden yenisine geçenler için 50 kontör bedel vardı. Yılbaşına kadar geçmek isteyen herkesin başvuru yapıp 50 kontör vermesi gerekiyordu ama n'oldu? Baktılar kimse yapmıyor, kontör alan da yok, kendileri tıpış tıpış otomatikman eski mobilÖğrenci'leri yeni mobilÖğrenci'ye geçirdiler.

Bu değirmenin suyu biz avea kullanıcılarıdır, hatta mobilÖğrenci tarifesindekiler bu suyun debisinin en yüksek payına sahiptir!

Hat kapatma eylemi bu işin en çabuk çözümüdür. Daha yağmur dua'sına çıkmadan yağmur yağmıyor diye isyan etmeye kimsenin hakkı yoktur! Öyle kös kös oturacağımıza bari bişeler yapalım, baktık ki olmuyor en azında biz elimizden geleni yaptık, günah bizden gitti deriz!

• mail atan arkadaşlara tekrar teşekkürler.
  • Avea ya gönderdiğim mail karşılığında bana cevapları!!!

Sayın Abonemiz ,

MobilÖğrenci tarifesinden yararlanma süresi açıktır; ancak Avea gerekli gördüğünde tarife fiyatlarında değişiklik yapma, tarifeyi kapama ve içinde bulunan aboneleri başka bir Avea tarifesine taşıma hakkını saklı tutar.

Avea, istek ve görüşlerinize önem vermektedir. Avea hattınızdan 500 veya sabit hatlardan 444 1 500'ü arayarak, Avea Merkez'e 7 gün / 24 saat ulaşabilirsiniz.

Avea'ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz

Lütfen bu maile "yanitla - reply" yolu ile cevap dönmeyiniz.
  • avea nın bir şey yapacağı yok arkadaşlar bence herkes maillerle arkadaşlarına duyursun ve avea ya mail atsın. tekrar tekrar atalım.
  • Merak ediyorum size de cevap maili geldi mi geldiyse bana gelen cevapla aynı mıydı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jrem

Merak ediyorum size de cevap maili geldi mi geldiyse bana gelen cevapla aynı mıydı?

bana böle cevap geldi

Avea, istek ve görüşlerinize önem vermektedir. Avea hattınızdan 500 veya sabit hatlardan 444 1 500'ü arayarak, Avea Merkez'e 7 gün / 24 saat ulaşabilirsiniz.

Avea'ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz

Lütfen bu maile "yanitla - reply" yolu ile cevap dönmeyiniz.
  • mail adresi filan varmı yaf? avea nın? verinde atalım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MissYou -- 19 Şubat 2006 10:27:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MissYou

mail adresi filan varmı yaf? avea nın? verinde atalım!

http://www.avea.com.tr/mps/portal?cmd=contactus&menustate=10&flag=0&lang=tr&pagemenu=servisvehizmetler
  • evet lütfen hep birlikte mail atalım arkadaşlaRRRR... her giren atsın bu mesajı her gören lütfen linke tıklayıp atsın
  • bende attım mail.rehberimde ki tellerin 4 de 3 ü diğer gsmlere ait,ücretsiz dediğiniz smsleri onlara kullanamadığımız için biriktikçe birikiyo bi müşterinizi kaybetmek üzeresiniz hatta bi çok müşterinizi de sırf bu yuzden kaybedeceksiniz dedim.daha cevap gelmedi ama sanırım diğer arklara attıkları cvbı atacaklar.hat kapatma olayı başarılı olur gibi ama basına yansıtabilsek çok daha etkili olur.bunu nasıl yapabiliriz tartışmak lazım
  • sabah gazetesinin ana sayfasında
    okur temsilcisi okur şikayetleri diye bi yer var sol tarafta.
    mail adresi mailto:okur@sabah.com.tr ben mail atıcam eğer aynı konulu mailler çok oplursa yayınlanır diye düşünüyorum.başka gazetelere de bakıcam.
  • bende attım
  • Avea artık aşmaya başladı ne kadar mail atılırsa okadar etkili olur... Bu gidişe bi son vermek lazım turkcelden farkı kalmadı yaa!!!
  • AVEA MH

http://www.avea.com.tr/mps/portal?cmd=contactus&menustate=10&flag=0&lang=tr&pagemenu=servisvehizmetler

---------------------------------------

Birlikten kuvvet doğar

Yüklenin
  • Arkadaslar Ben Wap Siteleri ile ugrasıyorum. Herkes Gprs-Wap Ucretlerinin PAHALI olmasından sikayet ediyor..(eskiden cok ucuzdu sonra bedava olmustu. simdi sömürüyor) ben bile kendi sitelerime cepten giremiyorum.. avea sömürüyor..
    herkes şunu yapsın böyle olsun demeyle de olmuyor.. ortak bi zaman belirleyelim.. hatları gözden çıkardıysak ilk önce mail ile tepki gösterelim. ertesi günde arayıp ciddi ciddi kapattıralım.. zaten memnun değiliz.. öylemi? öyle..
    yapan varsa buraya ortak buluşacağımız bi tarih verin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedinumara -- 22 Haziran 2006; 17:36:20 >
  • bi faydası olmaz boşa denemeyin bence
    böyle olması gerekiomuş:)
  • ben cep öğrenci tarifesi değiştikten sonra hiç kontür yüklemedim.şu an avea hattım sıfır kontur duruyo telsim faturalıya devam ediyom
  • yeni kampanya neymiş yaa her yer 4 kontor falan bilen varmı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.