Şimdi Ara

AVEA YIKILAN PAKET GERİ DÖNDÜ - ABONE ALIMI BİTMİŞTİR (01.06.2013) (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.018
Cevap
15
Favori
331.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gurkαn

beyler linki verdim uste

artik 1000 dk avea ici + 1000 sms heryone + 1 gb internet 19 tl mis gibi :) bende geciyorum haftaya ins

Nasıl geciyorsun ya bitmedi mi bu kampanya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

beyler linki verdim uste

artik 1000 dk avea ici + 1000 sms heryone + 1 gb internet 19 tl mis gibi :) bende geciyorum haftaya ins

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/paketler/konusmanetsms.shtml?pagemenu=paketler.konusma.faturasiz.konusmanetsms&pagemenu=paketler.konusma.faturasiz

• quote:

quote:

beyler linki verdim uste

1000DK avea içi veriyor bu paket. Biten tarife ise heryöne 500DK veriyor bu pakete üye alımı kapandı
  • Yani yeni tarife de devam ediyor oyle degil mi bu olay.. ama 1000 dk veriyor avea ya

• quote:

Orijinalden alıntı: zhny

quote:

quote:

beyler linki verdim uste

1000DK avea içi veriyor bu paket. Biten tarife ise heryöne 500DK veriyor bu pakete üye alımı kapandı

bu paketi alırsak benim normalde mobil öğrenci paketi, diğer operatörlere ücret tarifem nasıl olacak peki? 10 dk. 50 krş. her yöne devam eder mi acaba? ücretlendirme bilgileri yazmıyor linkte.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

quote:

Orijinalden alıntı: zhny

quote:

quote:

beyler linki verdim uste

bu paketi alırsak benim normalde mobil öğrenci paketi, diğer operatörlere ücret tarifem nasıl olacak peki? 10 dk. 50 krş. her yöne devam eder mi acaba? ücretlendirme bilgileri yazmıyor linkte.

O konuda bilgim yok malesef. Forumda avea sayfası var oraya yazın mh arar sizi.

• Ben de bunu kullanıyorum. Geçen gün mesaj geldi aveadan. Hemen faturaliya geç 20 tlye aynı konuşma ve sms ve sınırsız internet senin olsun yaziyodu. Internet muhtemelen 1gb akkli ama gene de iyidir. Bu mesaj size de geldi mi?

• beyler ben 1 aydır kontör yuklemıyordum daha önce her yöne 500dk+1000sms+1gb internet kullanıodm simdi tekrar almaya calısıyorm ama avea içi verıyor sadece :S
  • avea Müşteri Hizmetleri inanın 5 PARA etmez 24 gün önce e-mail gönderdim sıkıntımı çözün diye hala bi yanıt yok sadece reklam gönderiyorlar..
    avea olarak ucuz ve güzel de başı kıçı yok denetimsiz ve elemanlara teslim edilmiş gibi.
  • ulen gevşeklikten şu paketi kaçırdım ya yazık bana.

• bende kacirdim aynisi birtek 1000 dk avea ici var onu alcaz caresi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZİkriTalan

ulen gevşeklikten şu paketi kaçırdım ya yazık bana.

aynen ben de nasılsa kapatılmaz, bi ara geçerim düşüncesiyle kaçırdım.

yok mu ki acaba bu paket dışında buna benzer geçebileceğimiz dk+sms paketi ki?
  • faturaliya geçene 20 liralık tarife vardı. Başlık olması lazım forumda.

• Bende bir hattımı aveaya taşıdım bu kampanyayla diğer hattı da taahütü olduğu için bekliyordum bu ay bitti taahüt ama kampanyada bitti
    Kaldık mı turkcellde şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeus_Ferre

Bende bir hattımı aveaya taşıdım bu kampanyayla diğer hattı da taahütü olduğu için bekliyordum bu ay bitti taahüt ama kampanyada bitti

bu 19 tl yikilan paket faturasiz, taahut faturalida olmaz mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zeus_Ferre

Bende bir hattımı aveaya taşıdım bu kampanyayla diğer hattı da taahütü olduğu için bekliyordum bu ay bitti taahüt ama kampanyada bitti

bu 19 tl yikilan paket faturasiz, taahut faturalida olmaz mi?

Benim hattım faturalı olduğu için taahüt süresinin bitmesini bekledim.

• Beyler, bu 19 TL'lik yıkılan pakette (yeni formatıyla) 1000 dk. avea içi tamam ama diğer yönlerle görüşme nasıl olacak? Bir bilgisi olan var mı?
  • avea 1000 dk yerine her yone 500dk istesk olmazmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraygs

Beyler, bu 19 TL'lik yıkılan pakette (yeni formatıyla) 1000 dk. avea içi tamam ama diğer yönlerle görüşme nasıl olacak? Bir bilgisi olan var mı?

dk.sı 41,5 krş'dan ücretlendirilecek, ekstradan kontör düşecek işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

quote:

Orijinalden alıntı: koraygs

Beyler, bu 19 TL'lik yıkılan pakette (yeni formatıyla) 1000 dk. avea içi tamam ama diğer yönlerle görüşme nasıl olacak? Bir bilgisi olan var mı?

dk.sı 41,5 krş'dan ücretlendirilecek, ekstradan kontör düşecek işte.

Anladım, işte kafamı karıştıran şey : bu bir paket. Tarife değil. Ayrıca tarife seçmem gerekmiyor mu? Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.