Şimdi Ara

AVEA YIKILAN PAKET GERİ DÖNDÜ - ABONE ALIMI BİTMİŞTİR (01.06.2013) (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
15
Favori
331.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar yardimci olabilecek var mi acaba?

Benim 1 gb internet paketim doldu ama ttnet ariza verdigi icin internete ihtiyacim var en az 1gb daha.
    Sitesinde baktim pek bi sey bulamadim olanlar da genelde faturalilar icin.

Mesele 15 tlye ek 5gb yazmislar ama sadece faturalilar icin yaziyor.

Bizim gibi faturasiz olup ek internet paketi almak isteyenler icin uygun bi sey yok mu?

Su an telefondan giriyorum ve baglanti acayip yavas o yuzden detayli arastiramadim.

Onerilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

1.5 sene önce başlamıştık bu kampanyaya hala yararlanıyoruz , walla miss gibiiii maşallah . umarım iptal olmaz yada zam yapılmaz .

İptal oldu galiba. Dün 20TL yüklemiştim, hattıma tanımlandı. Bugün hepsi gitmiş. 9333'ü aradığımda da kalan dk sms falan söylemiyor eskisi gibi..
  • şahane paket ey avea cemaati . Turkcellde aynı paket 49 tl vergilerle 51 tl. Kalite derseniz cemaat kahramanmaraşta avea turkcell den daha çok çekiyor. Üstelik interneti aveanin on numara. Turkcellin interneti çabuk bitiyor mesala 100 mb interneti telefonu pc den girersek aynı sayfalarda.
    Turkcellde 10 dk 60 mb gidiyor.
    Aveada ise 10 dk 10 mb bile gitmiyor buda aveanin kalitesini ortaya koyuyor. Yaşasın avea.

• şahane paket ey avea cemaati . Turkcellde aynı paket 49 tl vergilerle 51 tl. Kalite derseniz cemaat kahramanmaraşta avea turkcell den daha çok çekiyor. Üstelik interneti aveanin on numara. Turkcellin interneti çabuk bitiyor mesala 100 mb interneti telefonu pc den girersek aynı sayfalarda.
    Aveada ise 10 dk 10 mb bile gitmiyor buda aveanin kalitesini ortaya koyuyor. Yaşasın avea. şahane paket ey avea cemaati . Turkcellde aynı paket 49 tl vergilerle 51 tl. Kalite derseniz cemaat kahramanmaraşta avea turkcell den daha çok çekiyor. Üstelik interneti aveanin on numara. Turkcellin interneti çabuk bitiyor mesala 100 mb interneti telefonu pc den girersek aynı sayfalarda.
    Aveada ise 10 dk 10 mb bile gitmiyor buda aveanin kalitesini ortaya koyuyor. Yaşasın avea.

• Arkadaşlar benim kullanım haklarım bitti, acaba bana özel bir durum mu yoksa bu tarife tamamen sonlandırıldı mı?

• Avea fırsatçılık yapıp paketimi yenilememiş. 20TL bakiyeyi 1 günde bitirmişim. Halihazırda kullananlar kullanmaya devam ediyor, kuyuya attığım taşı alayım dedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldmaster61

Arkadaslar yardimci olabilecek var mi acaba?

Benim 1 gb internet paketim doldu ama ttnet ariza verdigi icin internete ihtiyacim var en az 1gb daha.
    Sitesinde baktim pek bi sey bulamadim olanlar da genelde faturalilar icin.

Mesele 15 tlye ek 5gb yazmislar ama sadece faturalilar icin yaziyor.

Bizim gibi faturasiz olup ek internet paketi almak isteyenler icin uygun bi sey yok mu?

Su an telefondan giriyorum ve baglanti acayip yavas o yuzden detayli arastiramadim.

Onerilerinizi bekliyorum.

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/1GBAylikInternetFaturasiz

sanırım en uygunu bu

1 GB 14,50 TL.

• walla nazar değdiii yaaa kalan yazıoyrum hata oluştu diyorrrr . bitti sanırım tarifeee yaaa . bole bır kampanyada bulamayız walla artık . umarım bır sorun wardırrr

Edit : arkadaslar 9333 e msj atıomusum 1991 e msj atıcktık unutmus olmayın sımdı attım , kalan bılgısı geldı 19una kadar , 18ı de msj gelır yarın gelırse yenıleenecktır dıe sızle paylasırım .

guncel : suan devam edıo kampanya , bende aktıf gozukuor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 17 Aralık 2012; 18:12:34 >
  • vodafonedan hattımı bu tarifeye taşıyabilirmiyim kampanya devam ediyor mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

vodafonedan hattımı bu tarifeye taşıyabilirmiyim kampanya devam ediyor mu acaba?

Başlıkta da yazıldığı gibi üye alımı kapandı..

• quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

vodafonedan hattımı bu tarifeye taşıyabilirmiyim kampanya devam ediyor mu acaba?

öyleymiş eve afedersiniz,peki bu tarife yada benzeri bir kampanya varmı vodafone kamudayım tavsiyeniz olabilir mi?
  • quote:

quote:

quote:

öyleymiş eve afedersiniz,peki bu tarife yada benzeri bir kampanya varmı vodafone kamudayım tavsiyeniz olabilir mi?

Maalesef bu kadar avantajlısı yok. Bu tarife turkcell'de 50 lira civarında mesela..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 17 Aralık 2012; 19:47:09 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Maalesef bu kadar avantajlısı yok. Bu tarife turkcell'de 50 lira civarında mesela..

peki şu an bu paketi kullananlar bize alırken 12 ay dediler 13. ayda bitiyomu paket

• Arkadaslar bugun msj geldi bana HY 500 + HY 1000 SMS + 1 gb yıkılan paketin suresı bugun dolacak ve paran warsa yarın yenılecektır dıe . yani daha devam ediyor ohh beeee
  • Arkadaşlar aşağıda linkini paylaştığım konuya da ilgi gösterirseniz çok sevinirim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_69305408/tm.htm
  • avea sitesine girip okursanız paketi kullananların süresi dolduktan sonrada aynı şartlarla devam edecektir yazıyor. Hani linki nerde diye sorar gibisiniz e o kadarda hazırcı olmayın girin bakın siteye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniceri

avea sitesine girip okursanız paketi kullananların süresi dolduktan sonrada aynı şartlarla devam edecektir yazıyor. Hani linki nerde diye sorar gibisiniz e o kadarda hazırcı olmayın girin bakın siteye.

teşekkürler saol
  • quote:

avea sitesine girip okursanız paketi kullananların süresi dolduktan sonrada aynı şartlarla devam edecektir yazıyor. Hani linki nerde diye sorar gibisiniz e o kadarda hazırcı olmayın girin bakın siteye.

benim sürem dolmasına rağmen devam ediyor tarifem.sağolsun avea.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircan_78

quote:

benim sürem dolmasına rağmen devam ediyor tarifem.sağolsun avea.

• Kampanya aynen devam ediyo gençlerrr... Bugün ''hattınızda 19TL olması durumunda paket yarın yenilenecektir'' mesajı geldi tekrar.

cCc_AveaReyiz_cCc
  • 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.