Şimdi Ara

AVEA YIKILAN PAKET GERİ DÖNDÜ - ABONE ALIMI BİTMİŞTİR (01.06.2013) (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
15
Favori
331.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sadece bir kişi de şu hatayı alıyorum mesaj iletim raporu "iletim bilgileri kullanılamıyor" bu kişi beni engelemiş yada telefonu mu kapalı bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

quote:

Orijinalden alıntı: royalcat

2 hafta önce aveaya geçmiştim tekrar vodafona dönüp 23tllik paketten faydalabilir miyim?

Sanırım 90 gün vodafoneda kalmanız gerekiyor

evet olmuyomuş müşeri hizmetlerine sordum
  • arkadaşlar yıkılan pakete geçiş yapıcam ama devam ediyormu?

birde taraftar hatlarla 2000 dk daha ekleniyorudu

2 hat taşıyacagız bu pakete,

sırasıyla ne işlem yapmamız gerekıyor tşkler,
    yarın aveaya gidicem yıkılan bıtmedı inşallah, ayrıca kaç ay bu fıyattan gıder 3-5 ay sonra artarmı acaba, taahut varmı ?
  • Hattımda 25TL var bir gündür yenilenmesini bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar AKLINIZ VARSA AVEA YA GEÇMEYİN..hattımda 26 tl vardı bugün kendisi yenilemesi gerekiyordu fakat yenilememiş bende vodafone daki gibi yenilemiştir diyerek internete girdim ve 15 dk lık internette dolaşmam bana 18 tl me mal oldu..müşteri hizmetlerini aradım ve müşteri hizmetlerine bağlıyoruz lütfen bekleyin diyor bir iki saniye müzik çaldıktan sonra telefon kapanıyor..peş peşe 3 kere denedim 1 tl de oradan gitti..Bİn pişman oldum geçtiğime..ayrıca gerçekten çekmeme gibi bir sorunu var..çekiyor diyenlere inanmayın..sadece ne kadar çekiyor diye sorun..ben de çekiyor ya nasıl çekmiyor diyordum ilk başlarda fakat arama yaptığımda kalitesiz ve sürekli kesik kesik gelen seslerle iletişim kurmaya çalıştım..vodafone kampanyalarından yararlanabilmem için de 3 ay beklemem gerekiyormuş..avea pişmanlıktır arkadaşlar..canınız yanmasın istiyorsanız ucuzuna kaçmayın..daha pahalıya mal oluyor..( ucuz mala para verecek kadar zengin değilim kendinize)

• Benim ve kardeşimin hattında da neredeyse 25 lira olmasına karşın, tarife yenilenmedi. Üstteki arkadaşa geçmiş olsun, ben de aynı duruma düşmem umarım. Düşersem de her türlü şikayet platformunda hakkımı ararım, daha önce aradım, karşılığını da aldım. Peşini bırakmayın.
  • Allah rızası için bilen cevaplasın.Bimcelldeyim avea yıkılan tarifeye geçmek istiyorum.numara mı taşıyacağım yoksa zaten aveadaymışım gibi tarifemi değiştireceğim?
    gaggag Tarih 4 Nisan 2013; 0:09:11
    quote:

Orijinalden alıntı: coral sea

Bimcellden gelenler bu paketi alabiliyor mu?

her yöne 500 dakika olanı değil, aveaiçi 1000 dakika olanı alabilirsin..........
    arkadaş böyle demiş hiçbirşey anlamadım.neden 500 alamıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunisherLord

Benim ve kardeşimin hattında da neredeyse 25 lira olmasına karşın, tarife yenilenmedi. Üstteki arkadaşa geçmiş olsun, ben de aynı duruma düşmem umarım. Düşersem de her türlü şikayet platformunda hakkımı ararım, daha önce aradım, karşılığını da aldım. Peşini bırakmayın.

şikayetlerimi ilgili yerlere yazdım..bakalım yarın ola hayrola diyorum..müşteri hizmetleri telefonu bi açsa işimi hallettirdiken sonra güzelce bir sövüp hırsımı alasım var ama karşımdaki kişinin ne suçu var diyorum kendi kendime..3 ay dolsun bırakıcam aveayı..
  • Hoppala Paşam Malkara Keşan :S Dün Taşıma için başvurdum gitti kapandı alım. İptal edilir mi acaba başvuru
  • quote:

Benim ve kardeşimin hattında da neredeyse 25 lira olmasına karşın, tarife yenilenmedi. Üstteki arkadaşa geçmiş olsun, ben de aynı duruma düşmem umarım. Düşersem de her türlü şikayet platformunda hakkımı ararım, daha önce aradım, karşılığını da aldım. Peşini bırakmayın.

Kardes niye yenilenmedigini ben sana soyleyeyim . Sen hattini aldiginda Bal250 tarifesiyle gelmistir buyuk ihtimal ve 1 ay sonra 25 tl yukledin ama yikilan paket aktif olmadi degilmi ?
    Bence aynen boyle oldu . Bir ay snra kontor yukledin ve Bal 250 pakedi aktif oldu (yikilan paket degil). Bende bu durumla karsilastim bayiye gittim . 25 TL yukleyince aktif olacak dediniz adammi kandiriyosunuz dedim . Olmaz dediler sizin hataniz falan dediler bana kafam atti , bu bayiyi sikayet edicem dedim. Sonra bunu bir sekilde telafi edeceksiniz dedim. Kendileri hattima 25 TL daha yuklediler bu sefer yikilan paket aktif oldu . Problemin püf noktasi kontor yuklemeden önce Bal pakedi iptal etmememizden dolayıymış.
    Böyle sorunu olan arkadaslar , var olan yikilan paket dışı paketlerini iptal etsinler. Şuan bu aylık bal250 ve yikilan paketten faydalaniyorum 750 dk . 1250 sms . 1,25 gb internet seklinde faydalanmis oldum bu ay. ama bu aydan sonra bal pakedi iptal etmem lazim bu hataya tekrar düşmemem için.

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

quote:

Kardes niye yenilenmedigini ben sana soyleyeyim . Sen hattini aldiginda Bal250 tarifesiyle gelmistir buyuk ihtimal ve 1 ay sonra 25 tl yukledin ama yikilan paket aktif olmadi degilmi ?
    Bence aynen boyle oldu . Bir ay snra kontor yukledin ve Bal 250 pakedi aktif oldu (yikilan paket degil). Bende bu durumla karsilastim bayiye gittim . 25 TL yukleyince aktif olacak dediniz adammi kandiriyosunuz dedim . Olmaz dediler sizin hataniz falan dediler bana kafam atti , bu bayiyi sikayet edicem dedim. Sonra bunu bir sekilde telafi edeceksiniz dedim. Kendileri hattima 25 TL daha yuklediler bu sefer yikilan paket aktif oldu . Problemin püf noktasi kontor yuklemeden önce Bal pakedi iptal etmememizden dolayıymış.
    Böyle sorunu olan arkadaslar , var olan yikilan paket dışı paketlerini iptal etsinler. Şuan bu aylık bal250 ve yikilan paketten faydalaniyorum 750 dk . 1250 sms . 1,25 gb internet seklinde faydalanmis oldum bu ay. ama bu aydan sonra bal pakedi iptal etmem lazim bu hataya tekrar düşmemem için.

benim pkaetim de yenilenmedi.üstelik tarifem mobil avea bal felan değil..yenilendiğini düşünerek hattımı kullandım ve para gitti..dün DH avea desteğe yazdım derdimi bugün aradılar ve paket haricinde kullanılan liralarımı geri yüklediler..hattımda şuan yeterli bakiyem var ama hala yenilenmedi..sadece bitecek ve yeterli bakiyeniz olması halinde yenilenecek şeklinde mesaj gelmişti paketin son günü daha da mesaj felan gelmedi..hala bekliyorum yenilenecek diye..liralarımı geri yükleyen kişiye ne zaman yenilenir diye sorduğumda ise 5YUZ yazıp 1991 e gönderin yenilenir dedi gfakat gönderdiğimde gelen cevap "zaten pakete üyesiniz" idi..şimdi ben ne yapayım yenilenmesi için??Müşteri hizmetlerini her aradığımda 0,5-1 TL arasında para gidiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: h_tunc

Allah rızası için bilen cevaplasın.Bimcelldeyim avea yıkılan tarifeye geçmek istiyorum.numara mı taşıyacağım yoksa zaten aveadaymışım gibi tarifemi değiştireceğim?
    quote:

her yöne 500 dakika olanı değil, aveaiçi 1000 dakika olanı alabilirsin..........

Bimcelden aveaya geçemiyorsun bile, avealı sayılıyorsun... Aynı olay başıma gelmişti bimcelden aveaya geçemedim, bende numarayı vodafona taşıdım 3 ay sonra aveaya geçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: talsuv61

quote:

Orijinalden alıntı: h_tunc

Allah rızası için bilen cevaplasın.Bimcelldeyim avea yıkılan tarifeye geçmek istiyorum.numara mı taşıyacağım yoksa zaten aveadaymışım gibi tarifemi değiştireceğim?
    quote:

Bimcelden aveaya geçemiyorsun bile, avealı sayılıyorsun... Aynı olay başıma gelmişti bimcelden aveaya geçemedim, bende numarayı vodafona taşıdım 3 ay sonra aveaya geçtim.

biz de eşimin hattını vodafone a ataşıdık. vodafone da 23 tl ye 500 dk 1000 sms 1 gb internet veriyor, avea kendi ayağına kurşun sıktı beni kaybetti. halbuki bimcell den geçişe izin verseydi biz aveadan memnunduk...

• quote:

paketiniz yenilendimi?yenilenmesi için ne yaptınız?benim yenilenmemesinden dolayı giden liralarımı geri yüklediler şimdide paket yenilenmiyor :S
  • Avea anasayfada reklamı var fakat biten kampanyalarda görünüyor ilan ne olacak bakalım
  • quote:

Merhaba,

Talebiniz ile ilgili iletişime geçmemiz için numaranızı iletmenizi rica ederiz.

Teşekkürler.
  • Daha alım yapılmıyor mu yani 23 tllik pakete

• Yıkılan pakette 14.ayım olmasına rağmen 2 aydır 19 TL almaya devam ediyorlar...(500dk+1000sms+1gb)

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241
    quote:

Ehehe yok hocam, ben 1 seneyi dolduruyorum mayısta. Bir sorun olmadı, mesaj attıktan birkaç saat sonra geçtim tarifeye, heralde genel olarak bir gecikme oldu.
    Avea'yla şimdilik bir sıkıntım olmadı yani, sana da geçmiş olsun ama senin "bence aynen boyle oldu" derkenki kendinden eminliğine güldüm baya

Tabi burayı herhangi bir yetkili okuyorsa MH'ni aramanın para karşılığı oluşu, para harcamayı göze alsak bile karşımızda birini bulamıyor oluşumuz çok büyük sıkıntı. Yıkılan pakedi değiştirip milleti nasıl daha iyi kazıklarız diye düşüneceğinize verdiğiniz hizmet kalitesini arttırın önce. Ayrıca avea ÇEK-Mİ-YOR arkadaş, Ata Demirer'e binleri bayılacağınıza yatırım yapın, yatırım!

• Bu paketi alıp üstüne ekstra sms paketi alabiliyormuyuz acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.