Şimdi Ara

Avea Yurtdışı Yüksek Fatura!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Egitim icin 3 ayligina ingiltereye geldim. Aveayi kapatmak istemistim gelirken ama banka hesaplarimi takip edebilmek için açik birakmaya karar verdim malesef:( sonra bir mesaj geldi 31.08.2012 tarihinde 'yurtdisinda 10 mb internet alin rahat edin' diye ama ne rahat etme. Korkumdan dogru duzgun internete bile girmemisken birden 05.09.2012 tarihindeki mesajla sok yasadim. Faturaniz 100 tl dir. Ayni gun Avea dan arandim. Telefondaki bayan bana faturamin 200 tl oldugunu soyledi. Yurtdisi internet paketim oldugunu soyledim. Sistemde goremedi. O gun hattimi telefonumdan cikardim veee gelen fatura 940 tl. Defalarca aradim ama 120 mb internet kullanmissiniz diyorlar kabul etmiyorlar:( ayrica internet uzerinde alinan % 5 lik OİV %25 olarak hesaplanmis fatura da. Magdurum hem de cok, bir an once faturamin duzeltilmesini istiyorum. Daha bitmedi internetten detayli faturamin mail adresime gonderilmesini istedigimde tarihler su sekilde 27.07.2012/27.08.2012 ,08.09.2012/27.09.2012 peki aradaki kazik yedigim 27.08-08.09 detaylari nerede? Avea neden insanlari yurtdisinda magdur ediyorsun? Bunu herkese yaptigin ortada, internette benzerlerini defalarca gordum. Hakkimi istiyorummmm!!!!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkiyede de internet yuzunden magdur olan cok kisi var
    Magdur oldugunuzu dusunuyorsaniz btk ya sikayet edinDaha sonra dava yolunada gidilebilir
    Edit;eklenti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 21 Ekim 2012; 17:17:53 >
  • Avea bana da benzer bir kazık attı. 1 haftalığına almanyada iken cep telefonumu hiçbir şekilde kullanmadım. Ancak bana gelen reklam sms lerinin ücretlerini de bana yansıtmışlar. Bunun için kaç defa aveayı aradım mail yazdım. Bana gelen cevap hep aynı "hesaplarımızda hata yoktur." Lanet olsun dedim içimdeki avea duygusuna. O yüzden yurtdışında iken mümkün olduğunca cebi kullanmayın hele interneti aklınıza bile getirmeyin, yoksa ocağınıza incir ağacı dikerler valla. Neyse hepinize şimdiden iyi bayramlar.
  • Aslinda buradaki operatorlerden ayni paraya internet alabilirdim ama bildigim guvendigim ulkemin telefonundan alayim madem kampanya da yapmislar dedim. İyi niyetimin kurbani oldum. Ayrica Avea nin yalan dolu mesajlarinin ve kampanyalarinin da kurbani oldum bayram oncesi :( kesinlikle doner donmez sikayet dilekcelerimi BTK ve tuketici hakem heyetine verecegim. Sizce duzelir mi? Tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.