Şimdi Ara

Aveanın içler acısı hali (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hangi operatore geçeyim ve tarife önerin bana faturasız olsun ve sms dk internet hepsi olsun. Öneri bekliyorum sizden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak2011 B kullanıcısına yanıt
    H+ da bunu görmek zor. Aynı bölgede başka bir cihazla test yapabilirsen sorunun nereden kaynaklandığını çözmüş oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak2011

[simage][/simage]
     Aveanın içler acısı hali

Su hizin aynisini vodafone da aliyorum Bursada avea kotu tamamda vodafone daha kotu

• H+ da alınabilir vodafone da H+ da bu hizi aliyorum/alamiyorum cihaz kaynaklı değil sorun vodemde de ayni sikinti var

• quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

H+ da alınabilir vodafone da H+ da bu hizi aliyorum/alamiyorum cihaz kaynaklı değil sorun vodemde de ayni sikinti var

baz istasyonda arıza olabilir. Mh yi arayıp, bildirin.
  • abim sırf aveanın neti kötü olduğu için turkcelle geçti.şu an aynı yerde 10 mb hız alıyor.sanırım bu gidişle bende turkcelle geçeceğim.gerçekten avea kötü
  • Turkcell akar, sadece şehir içinde değil şehirlerarası yolculuklarda da gayet iyi 3G'si.
     Aveanın içler acısı hali

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alican09turk kullanıcısına yanıt
    Ne kadar veriyorsunuz bu kadar internet için ? Konuşma sms var mı paketi var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: bugurlu

Ne kadar veriyorsunuz bu kadar internet için ? Konuşma sms var mı paketi var mı?

Ben platinum'um. Ama hepsi bir arada paketlerin hepsinde 3G Turbo zaten. Ha sağladığı faydaları düşününce platinum daha avantajlı orası bir gerçek. 3000 dakika, 1000 SMS/MMS, 3GB internet 99 TL. Bunlara ek hediye 1 GB ve 250 MB internet hediye var. Bir de ben +4 TL'ye 2 GB ek internet aldım onu da İPad'e paylaştırdım. Bunların hepsine 103 TL ödüyorum. Bunun içine ayda 12 kez faydalanabileceğin sinema bileti kampanyası var mesela. 1 bilet alana 1 bilet bedava vs vs. Bunların hepsinizden faydalanınca 103 TL pahalı gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: alican09turk

quote:

Orijinalden alıntı: bugurlu

Ben platinum'um. Ama hepsi bir arada paketlerin hepsinde 3G Turbo zaten. Ha sağladığı faydaları düşününce platinum daha avantajlı orası bir gerçek. 3000 dakika, 1000 SMS/MMS, 3GB internet 99 TL. Bunlara ek hediye 1 GB ve 250 MB internet hediye var. Bir de ben +4 TL'ye 2 GB ek internet aldım onu da İPad'e paylaştırdım. Bunların hepsine 103 TL ödüyorum. Bunun içine ayda 12 kez faydalanabileceğin sinema bileti kampanyası var mesela. 1 bilet alana 1 bilet bedava vs vs. Bunların hepsinizden faydalanınca 103 TL pahalı gelmiyor.

Harikaymis, memur olsaydim hemen alirdim.

• Platinium tarife için memur olmaya gerek yok. Herkes geçebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Platinium tarife için memur olmaya gerek yok. Herkes geçebilir.

Ogrenciyim butcem yetmez. O yonden oyle dedim :) memur olursam para derdim olmaz en azindan diye yandexciğim

• Avea musteri hizmetlerine mesaj atmistim 3g hizimla ilgili bana bugun donus yaptilar adresimi aldilar umarim kisa surede baz istasyonu kurarlar.haber geldiginde burdan bilgilendirme yaparim bakalim ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Lilith Immaculate

Degil internet bazi yerlerde telefon cekmiyor bir de her yerde cekiyor diyorlar. Gecen seminerdeyken -1. katta avea cekmezken turkcell cekiyordu.

Seminerin yapıldığı yerde çekmemesi gayet normal. Çünkü orada insanlar dikkatLe bir şeyler dinliyorlar. Bu insanların dikkatLerinin dağılmaması için cep telefonLarının çekmemesi lazım.
    Bu sebepten dolayı seminer ve topLantı SaLonları binaların BoDRum katlarına yapılır.

Telefon ile görüşmeniz gerekiyorsa seminer VEYA toplantı yapılan yerden dışarı çıkıp insanları rahatsIz etmeden teleF 10 görüşmelerinizi yapabilirsiniz.

Bir zahmet akLınızı çalıştırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 5 Nisan 2014; 20:41:07 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.