Şimdi Ara

AVEANIN KAZIĞI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynısı başıma geldi. 90 dk lık 12 Tl lik pakete girdim. Paket de bana ....
    Fatura 30 tl geldi. Limiti kesinlikle aşmadım. 3-4 mesaj attım 5 TL...
    Vergiler cart curt 30 tl..

Önceden aylık 12 tl öderdim. Bu ay da böyle gelsin; Elveda Avea...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikail13
    Aynısı başıma geldi. 90 dk lık 12 Tl lik pakete girdim. Paket de bana ....
    Fatura 30 tl geldi. Limiti kesinlikle aşmadım. 3-4 mesaj attım 5 TL...
    Vergiler cart curt 30 tl..

Önceden aylık 12 tl öderdim. Bu ay da böyle gelsin; Elveda Avea...

Fatura detaylarınızı buraya aktarırsanız bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.Havadan para ekleyemezler çünkü konu sahibi arkadaşında açıklaması yapıldı size de yaparlar.Mutlaka vardır açıklaması yok hatalı ücretlendirmeyse de iade almanız için yönlendiririz.Şu faturam yüksek geldi ama ödedim olayından kurtulalım arkadaşlar hangisi olursa olsun hatalı ücretlendirme varsa itiraz etmeniz durumunda haklı bulunursanız iadeniz yapılıyor.Yani geri alamayız bu fatura yüksek geldi diye düşünmeyin tabi haklı olmanız gerekiyor aşım ücreti internet sms yada başka kullanımlardan kaynaklı fazla geldiyse ona yapıcak birşey yok.

• Bir çok insan faturalı hat kullanmayı bilmiyoru bırak beceremiyor sonra geliyorlar yersiz yersiz şikayet edip milletin kafasını karıştırıyorlar.Ben 1 senedir turkcell faturalı kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.Turkcell'in faturalandırma ve hizmet sistemi çok sağlam ve düzenli hiç sıkıntı çıkmadı ama ne hikmettir birileri gelip lanet okuyor.Bakıyorsun adam kullanmayı becerememiş yersiz şekilde şikayet yazıyor.Ne avea nede vodafone faturalandırma ve bilgilendirme sistemi turkcell kadar sağlam.
  • Limiti aşmış diyor fatura. ama bu mümkün değil.
    belki de kampanya öncesi konuşmayı eklemişlerdir.

AVEANIN KAZIĞI
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

kontorlü kartta nasıl bakıyorsun faturaya o koydugun resme acaba ?

kontörlü dil faturalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudem

AVEA KONTÖRLÜ HATTAN HER YÖNE 150 DAKİKA FATURALI PAKETE GEÇİŞ YAPTIM. 15 TL AMA VERGİLER DAHİL 19 TL ....AY İÇİNDE MÜŞTERİ HİZMETLERDEN ARANDIM .BAŞKA OPÖRÖTERE NUMARAMI 1 YIL TAŞIMAMA KOŞULUYLA VERGİLERDEN MUAF TUTULUP HER AY ÖDEMEM GEREKENİN 15 TL OLACAĞINI SÖYLEDİLER. BALIKLAMA ATLADIM. AY SONU GELEN FATURA 35 TL İDİ ŞOK OLDUM VEDE FENA KIZDIM..SORUYORUM 1 YIL TAHATTÜT ALDILAR YA BEN O TAHATTÜTÜ BOZARSAM NE OLUR BİR AY OLDU O TAHATTÜTÜ VERELİ .KIZGINIM YA NUMARA TAŞIMAYIP HATTI KAPATSAM CEZASI VARMI

arkadaşlar kim ne derse desin burda elit olmıyan bir şey var ..soruyorum avea faturalı hat kullanan arkadaşlara müşteri hizmetlerinden hanginiz,yada kaç kişi aranıp,bir yıl taahüt karşılığında 19 tl yerine 15 tl ödeyin diye... o ay faturaya bakıyorum 35 tl ,,kızgınlığım bundan bazı arkadaşları dinleyip hemen karar verip aveadan ayrılmıcam,sonraki faturayı merak ediyorum hayırlısı...

• Avea hattımdan msj dahi atmamaya özen gösteriyorum,yoksa bu şekilde tuhaf faturalar ortaya çıkabiliyor.Hatta sadece kamu ardığım,interneti kapattığım,msj atmadığım halde ardarda gelen faturaların farklı olduğu dahi oldu.Turkcell de ise hiç beklentimin dışında gelmedi
  • yıllarca her 3 operatörün faturalı hatlarını kullandım halen faturalı 2 hattım var hiç bir zaman hiç bir operatörden konuşmadığım bir ücret veya fazladan bir fatura olayı olmadı, her zaman fatura detaylarımı alırım incelerim bakarım hiç bir zaman böyle bir olaya rastlamadım adıma olan ve yeğenimin çok yoğun ullandığı vodafone faturası da bana geliyor tam 6 yıldır ondada hiç bir sorun olmadı tarifesi dışında ödeme yapmıyor mu yapıyor ama bunlar sadece mesaj ücreti, gönderdiği mesajında parasını ödeyecek tabi ki, faturalı hatları kullanmasını bilmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikail13

Limiti aşmış diyor fatura. ama bu mümkün değil.
    belki de kampanya öncesi konuşmayı eklemişlerdir.

AVEANIN KAZIĞI

Kusura bakmayın Avea ya şey attık ama suçlu değilmiş. Benim önceki fatura düşük olduğu için 2 ayı birleştirmişler. Aslında bu 2 aylık fatura imiş.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.