Aveanın sitesinden indirdiğim müzikleri dinleyemiyorum. Media player 10 yüklü olması gerek diyor. Ama kullandığım bilgisayarın sisteminin orjial olup olmadığından emin değilim. Media Player ın bir sürümünüde orjinal olmayan sistemlarde sorun yarattığıı duymuştum bu yüzden media player 10 kurmaya çekiniyorum. O müzikleri nasıl dinleyebilirim.
Sistemi orjinal yapın.
Bunun için bazı programlar var Google'dan bulabilirsiniz.
Daha sonra WMP 10 yükleyip deneyin bakalım.
Bilgisayar kişisel bilgisayarım değil oyüzden sistemle oynamak istemiyorum. Media player 10 yüklersem sorun olurmu ve sisteme müdahale etmeden o müzikleri dinlemenin bir yolu yokmu.
WMP 10 İstiyorsa onunla dinlemek zorundasınız.
Siz bir yüklemeyi deneyin , sistem orjinaldir belkide.
avea nın sitesinden indirmek yerine başka bir yerden indirip dinle ne farkedecek ki.
Haklısın ama dinlemek istediğim parçayı başka yerde bulamadım.
EHRİMEN ya orjinal değilse o zaman sorun olurmu? neticede burası işyeri bilgisayarda sorun olsun istemem..
quote:
Orjinalden alıntı: ArkandayIM
avea nın sitesinden indirmek yerine başka bir yerden indirip dinle ne farkedecek ki.
quote:
Orjinalden alıntı: 21azo
Haklısın ama dinleek istediğim parçayı başka yerde bulamadım.
EHRİMEN ya orjinal değilse o zaman sorun olurmu? neticede burası işyeri bilgisayarda sorun olsun istemem..
quote:
Orjinalden alıntı: ArkandayIM
Bir sorun olmaz , en fazla yüklemez.
Ama orjinal yapmaktan o kadar çekinmez , 30 saniyede orjinal yapabilirsin.
Bunun sisteme verebilecek herhangibir zararı yok.
Evet sisteme zarar vermez arkadaşım yapmıştı.
İyi madem birde gerekli programın adını verinde deneyeyim. O zaman Media Player 10 yükleyebilirim dimi?
quote:
Orjinalden alıntı: 21azo
İyi madem birde gerekli programın adını verinde deneyeyim. O zaman Media Player 10 yükleyebilirim dimi?