Şimdi Ara

Avengers: Secret Wars ( 07.05.2027 ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
4
Favori
1.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ama hava iyice sönmüş durumda.Bu saatten sonra toparlanamaz herhalde ? Hiç haber yok ,izlediğimiz son filmlerin bağlantıları neredeyse yok.Nasıl olacak nasıl çıkaracaklar bilmiyorum.Deadpool geliyor heyecan yok...

• eyoruk E kullanıcısına yanıt

Hem yeni fazların iyi işlenmemesi hem de artık bütün karakterlere dizi ve film yapılması derken artık 2-3 ayda bir Marvel projesi izlemeye başladık bu da doğal olarak eski heyecanı düşürüyor

• film 7 mayıs 2027 olarak güncellendi

• Marvel, Avengers: Doomsday ve Avengers: Secret Wars filmlerinin yapımına nisan ayında başlayacak. (Deadline)

Avengers: Secret Wars ( 07.05.2027 )
  • Russo kardeşlerin ivmeyi yükselteceğini düşünüyorum. Kendilerinin Marvel evreninde kötü filmleri yok, gayet oturaklı, ciddi, dozunda espri öğeleri içeren işler çıkarıyorlar.

Bence Marvel’ın Endgame’den sonra düşüşe geçmesinin temel sebebi tüm filmleri ait olduğu fazın finaline yönlendirecek, süreci yönetecek bir ismin olmamasıydı.

Bana göre Endgame’den sonra elle tutulur bir film yok ama yinede Russolar bi şekilde bağlantıları kurup ortaya güzel işler çıkaracaktır.

Sanırım bu filmlerden sonra reboot görürürüz. En azından bazı karakterler özelinde göreceğimiz kesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Avengers filmlerinin hem 1980'ler hem de 2010'lar Secret Wars çizgi romanlarından ilham alacağı açıklandı. (Joe Russo)

Avengers: Secret Wars ( 07.05.2027 )
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.