Şimdi Ara

Avengers vs Justice League (Mcu vs Dceu) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
0
Favori
8.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Golden Unsullied

Avengers: MARTHA

Batman: Kardeşiz.

Ama Superman Avengers'i yener.
    Superman Avengers'i nasıl yeniyor kardeş anlat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam süperman kim avengers kim birde film evreninden bahsediyoruz saçma olmamış mı bu yazı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

hocam süperman kim avengers kim birde film evreninden bahsediyoruz saçma olmamış mı bu yazı
    Daniskası olmuş hem de

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E6BF87A58

Cevabını ben vereyim hangi dönem hangi hali önce ona bakarız burada belli zaten (İW thor u ve JL superman i ele alıyoruz konuları saptrıyorsunuz) evrensel atak tanklayan superman başka zamanda çok daha basit karakterlerden sopa yiyor yoksa doomsday evrensel mi vuruyor anladınız mı yeri geliyor thor un da çr lerde evrensel üstü atakları tankladıgı oluyor (phoenix force un saldırılarına dayanmak gibi) ya da evrensel atakta saldırılar yapabiliyor mesela odin zeus vishnu nun hasar veremediği celestialleri delmek gibi zaten odin tek başına multi galaktik diğerlerini de düşün saldırıları evrensel rahat vardır itemleri falan da var çünkü

Alıntıları Göster
    Ben ortalamayı alalım dediğimde dalga geçiyodun sayılarmı var ortalamasını alıyoruz diye ?

Niye en yüksek featini almıyoruz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

hocam süperman kim avengers kim birde film evreninden bahsediyoruz saçma olmamış mı bu yazı
    Çizgi roman olsa tamam da film evreni baya saçma olmuş

• Kangal- K kullanıcısına yanıt
    çizgi romanda da anca sentry filan olmazsa :D film evreninde zaten full saçmalık olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kangal-

Ben ortalamayı alalım dediğimde dalga geçiyodun sayılarmı var ortalamasını alıyoruz diye ?

Niye en yüksek featini almıyoruz ?

Alıntıları Göster
    Ee dönemine göre al işte en yüksek featlerini neden kızdın ki ben ortalamasını alalım demedim zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 25 Ağustos 2018; 22:18:35 >
  • quote:

Superman ölümsüz değil mi? Üstelik WW, Flash, Batman, GL yardım edecek Avengers'in şansı yok.

• quote:

çizgi romanda da anca sentry filan olmazsa :D film evreninde zaten full saçmalık olmuş
    Sentry sıkıntı çıkarmaz pek. Yani sıkıntı çıkarır hemde çok büyük sıkıntı çıkarır ama stabil irade olması lazım.

Yoksa 2 yumruk yiyip kaçtığıda var

• quote:

Superman ölümsüz değil mi? Üstelik WW, Flash, Batman, GL yardım edecek Avengers'in şansı yok.

Alıntıları Göster
    Evet doomsday allah oldugu için alıyor süperman in canını yoksa ölmüyor ki

• quote:

Alıntıları Göster
    Ayrıca hangi GL ben JL filminde GL göremedim nedense drax dan ders almış heralde daha iyi olmuş demek ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E6BF87A58

Ayrıca hangi GL ben JL filminde GL göremedim nedense drax dan ders almış heralde daha iyi olmuş demek ki

Alıntıları Göster
    Animasyon JL filmlerinde hep vardı. 2011'de filmi çıktı. Ve GL Corps filmi de çıkacak.

• Yok kızmadım :D

Post Crisis döneminde Imperiex Prime'a (bıg bangın gücüne sahip) speedblitz yapıp yere felan düşürğyordu hasar veriyordu.

Emperor Jokerin (Multiversal) içinden geçiyordu. True Form Darkseidi (yine multiversa sesiyle parçalıyordu

• quote:

Animasyon JL filmlerinde hep vardı. 2011'de filmi çıktı. Ve GL Corps filmi de çıkacak.

Alıntıları Göster
    Son hallerini karşılaştırıyoruz diye biliyorum ben JL nin zaten 1 filmi var ondan öncesi zaten originsleri hep takımla ilgileri bile yok

• hocam siz çr evrenine mi kaydınız. biz film evreninden bahsediyoruz ne gl si ayrıca süperman ölümsüz filan değil öldürülebiliyor
  • Superman ölümsüz mü? Yok artık!

• Kangal- K kullanıcısına yanıt
    hocam sentry olursa zaten normal avengersta thorda var thor + sentry süperman'i çok pis döverler :D
  • Sentry lafı geçmiş Avengers'a Sentry gelirse of of of

• quote:

hocam sentry olursa zaten normal avengersta thorda var thor + sentry süperman'i çok pis döverler :D
    Sentry kaçmazsa dövebilirler ama Sentry ile Supe kapışırken Thor nasıl hızlarına ayak uyduracak ?

Supermanın fiziksel olarak çok daha iyi featleri var Sentrye göre.

Ha bu arada istersen ComicsCİ yede sorabilirsin Sentry mi güçlü Superman mı olayını

• MichaelTownley M kullanıcısına yanıt
    biz çizgiroman için bahsediyoruz
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.