Bildirim
Avengers vs Justice League (Mcu vs Dceu) (20. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sağol :)quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E6BF87A58
Buldum Avengers vs X-Men denmiş kanka
Alıntıları Göster
@umutcicen
Biliyorum :D
İnternetten bulabilirmiyimki -
AVENGERS VS. X-MEN #4 te varmış bu sayfa.
https://readcomiconline.to/Comic/Avengers-Vs-X-Men/Issue-4?id=6124#1
İngilizce olarak var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes2012forever -- 30 Ağustos 2018; 17:6:56 > -
-
Teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: pes2012forever
İngilizce olarak var.
Peki internette bulabilirmiyim ya da arşivinizde var mı ?
Yoksa parayla satın alırım. -
-
Anladığım kadarıyla okuyacam artık :Dquote:
Orijinalden alıntı: pes2012forever
İngilizce olarak var.
Sağol -
O zaman o atsın ağzı yüzü yamulan sahneyi ben bunu bulabildim öncesi sonrasını bilmiyorum artıkquote:
Orijinalden alıntı: Kangal-
Attığın sahne benim attığım sahneden önce :D
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Flash zamanda geri gidip hepsini öldürür :D
-
-
-
Okumadim knk gördüğümu yorumladim doğrudur bu arada DC de Superman GL ve Shazam ı marvel de de Thanos Dr Doom ve Thor u az da olsa fazla sevdigim dogrudur Ha birde aquaman var ondan bahsetmiştim zaten ayrıca Lex luthor ve Joker kötulerden sevdiğim karakterler zaten joker i sevmeyen yoktur daquote:
Dünya değil farklı bir gezegen :D
Phoenix saldırı yapıyor ve gezegene düşüyor.
Thoru bu kadar çok sevdiğini bilmiyodum :D
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 30 Ağustos 2018; 17:29:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yanlış anlama da Supermanı sevdiğinin doğru olduğunu pek düşünmüyorumquote:
Okumadim knk gördüğümu yorumladim doğrudur bu arada DC de Superman GL ve Shazam ı marvel de de Thanos Dr Doom ve Thor u az da olsa fazla sevdigim dogrudur Ha birde aquaman var ondan bahsetmiştim zaten ayrıca Lex luthor ve Joker kötulerden sevdiğim karakterler zaten joker i sevmeyen yoktur da
Alıntıları Göster
-
Neden ? Gta da superman modu bile yaptim sabahtan aksama kadar oynuyorum tel şifrem bile SUPERMAN di benim ama fazla abartip sevince ve gücünu arşa cıkarınca gıcık oluyorum boyle olunca bende anti pati beslemeye basliyorumquote:
Yanlış anlama da Supermanı sevdiğinin doğru olduğunu pek düşünmüyorum
Alıntıları Göster
Not:Gta 5 deki en güçlu ve zevkli mod superman in ayrıca hizini oyle yansitmislarki map in ucundan diger ucuna 3 saniyede falan donup geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 30 Ağustos 2018; 17:38:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ne bileyim genelde Supermanı pek savunmazsın :Dquote:
Neden ? Gta da superman modu bile yaptim sabahtan aksama kadar oynuyorum tel şifrem bile SUPERMAN di benim ama fazla abartip sevince ve gücünu arşa cıkarınca gıcık oluyorum boyle olunca bende anti pati beslemeye basliyorum
Not:Gta 5 deki en güçlu ve zevkli mod superman in ayrıca hizini oyle yansitmislarki map in ucundan diger ucuna 3 saniyede falan donup geliyor
Alıntıları Göster -
Knk superman avengers i alabilir de dedim thor u da bence alir diyende bendim ama bazen o kadar abartıyorsunuz ki farkında degilsiniz yok bloodlusted olur gider sundip yapar gelir galactusa falan tek atar diyeniniz bile olucak neredeyse koskoca multiversal manhattan bile tek atamaz diyen varquote:
Ne bileyim genelde Supermanı pek savunmazsın :D
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 30 Ağustos 2018; 17:41:11 >
Öd
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes2012forever -- 30 Ağustos 2018; 19:15:22 > -
Shrimp6 ya da ben öyle birşey yapmıyoruz bence. Diğerlerini bilmem.quote:
Knk superman avengers i alabilir de dedim thor u da bence alir diyende bendim ama bazen o kadar abartıyorsunuz ki farkında degilsiniz yok bloodlusted olur gider sundip yapar gelir galactusa falan tek atar diyeniniz bile olucak neredeyse koskoca multiversal manhattan bile tek atamaz diyen var
Alıntıları Göster
En fazla Thanos'u alır dedik biz. :D -
thanos alır ama herkez'in kendi düşüncesi bir şey diyemem.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X