Şimdi Ara

avensis 1.6 elegant mı?yoksa passat 1.6 fsı comforlinemi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ıkısıde guzel esdeger bence dunyada tanınan markaları ıkısınede bın motor kalkıs ara hızlanma vs bak dızayna bak karar ver burada herkes bırsey soyler bu ıkı araç ıcın.en guzelı senın test edıp kendıne uygun olanı alman yoksa burada ısın ıcınden cıkılmaz.toyota en cok satan derler vw alman derler :)
  • Bence toyota avensis daha iyidir.
  • ya zaten vw alanlar 3-5 fazla verip servislerdede soyuldukları için cok hırcın oluyolar ve aracının süper oldunu falan dusunuyolar ben artık bu kanıya vardım passat varken avensis arabamı demek için artık kör olmak lazım sanki doğan slx ten bashediyoruz nyse dünyanın tercihi en az sıkıntı yasayan ve en memnun müsteri anketleri belli zaten ülkemizdende alışkınız azınlıgın coğunluga hükmetme cabasına o yüzden he vw 5-10 gömlek üstün diyelim uzlaşma olsun:):)
  • quote:

Orjinalden alıntı: selim82

bide 2-3 gömlek üstün demek ne demek gömlek dediğiniz ne anlamıyorum vw plazalarındamı öğretiyolar bilmiyorum satarken 3-4 tane gömlekmi veriyolar gömelğin niteliği ne neyi karsılar gömlek motor mu? sanzıman mı? nedir gömlek ?

ya siz de bişi bilmiyorsunuz passat aslında rolls royce rakibi

quote:

Orjinalden alıntı: quadream

marka fanATIkliği yapmayın... passat ezer

ne hadiimize abi

• Passat sınıfının öncü araçlarından ama Avensis ?
  • ya öncülüğü napcan şimdiye bak sen
  • bırakın kardeşim adamlar ilk denemede 5 yıldız alamadı euro-ncap acıdı bida izin verdide öyle 5 yıldız aldı
    bakın avensise ilk girişte 5 yıldız aldı çıktı demekki herşey lafta kalmıyormuş
  • şunu bir incelemenizi öneririm
    aşağı yukarı aynı fiyatlara hatta passattan daha ucuza neler var başka :)
    Değerler yukarıdan aşağıya aks mesafesi, uzunluk, genişlik ve yükseklik olarak devam ediyor.

avensis 1.6 elegant mı?yoksa passat 1.6 fsı comforlinemi?

- resimden de anlaşılacağı üzere Passattan 15 cm daha uzun bir aks mesafesine sahip. Bu da zaten arka diz mesafesindeki çılgın farklılığı açıklamaya yetiyor. Bu arada E sınıfından 4 mm kısa , A6 dan 7 mm lik uzunluk farkı var. 5 serisi bu değerde mondeoya 33 mm fark atmış. Yaklaşık 3.5 cm.
    - İkinci sırada uzunluk değerleri var. En uzun araç A6 görüldüğü üzere. Sırası ile E sınıfı>mondeo>5 Serisi>Passat diye de gidiyor
    - Üçüncü sıra genişlik değerleri.. Bu kategorinin lideri mondeo. En yakın rakibine 3 cm den fazla fark atmış. Passata ise 86 mm fark atmış ki bu oldukça ciddi ve hissedilir bir fark.
    - Son sıra yükseklik.. Bu sınıftada mondeo önde. Bu da uzun boylular için avantaj.

alıntı : Mertol .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okyaypay -- 15 Ağustos 2007; 13:20:18 >

• Avensis arka diz mesafesi en geniş olan araçlardan biri . Adeta yayla gibi. mercedes C serisinin arkasından daha geniş. Ve E200 den sessi zbi araba itirazı olan teknik verilere bakabilir.
  • dedim ya anlatmaya değmez vw heryönden 3-5 gömlet bady tisort üstün yazcaklar he he dicez anlatmanın imkanı yok çünkü
  • avensis sınıfında en az yakan aracı
    +1 japon olması
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.