Şimdi Ara

Aveo almak mantıklı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kullandığımdan dolayı Aveo diyorum. Kullanmasam da Aveo derdim. Direksiyonu, farları, kadranı gayet güzel gözüküyor şahsen. Camaro ile aynı direksiyon şekil olarak sen düşün.

Motor olarak aynılar gerisine sen karar ver.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen tasarım olarak güzel bi araç ama keşke chevy tr den çekilmeseydi de bizde yok parça fiyatı bakım maliyeti 2.eli ne olur diye düşünmek zorunda kalmasaydık
  • 2012 benzin 1.4 lt manuel hb olanını kullanıyorum, 2 seneyi geçti alalı.
    24500 km olmuş 26 ayda.Benzini çok sorun etmedim, keyifli bir araç olarak görüyorum.
    Arka park sensörü sadece ltz donanımda standart geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.oguz

aynen tasarım olarak güzel bi araç ama keşke chevy tr den çekilmeseydi de bizde yok parça fiyatı bakım maliyeti 2.eli ne olur diye düşünmek zorunda kalmasaydık

Tr den çekilmeseydi bu aracı bu fiyatlara alamazdık.
    Ben geçen ay 25bin kmde 2013 model dizelini 33bine aldım. Önceki aracım lineaydı lineaya göre çok daha az yakıyor ve daha atik. Bagaj aynı sayılır iç hacmi lineanın biraz daha geniş sanırım ama çok aman aman fark yok ancak f/p olarak lineadan çok daha iyi.Benim gözümde lineadan en büyük eksiği yol bilgisayarının daha az detaylı olması ancak sunduğu diğer artılar nedeniyle her türlü lineadan iyi bence.
  • Aveo diye bir araba mı var? Iraktan falan mı ithal ediyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dudeykewl

Aveo diye bir araba mı var? Iraktan falan mı ithal ediyorsunuz

Aveo diye bir araç var .. Bir çok araçtan daha donanımlı ve konforlu olmasına karşılık fiyatıda gayet uygun bir araç.. 50.000 tl yi boş araçlara yatırıp akıllı olduğunu sanan bir ülkede milletin malını bu kadar kolayca yerin dibine sokamamak lazım diye düşünüyoru. Gerçek konuya dönecek olursak Aveo alınır mı? sadce aracın özelliklerini düşündüğünüz zaman her tülü alınır. Ancak Chevroletin çekilmesi tabiiki mide bulandırıyor. Takdir sizin...
  • zuzu75 kullanıcısına yanıt
    aveo 1.4 ltz otomatikleri 34 civarına km düşük temizini bulursun.

Yakıtı dışında hiç eksisi olmayan arabadır. Yakıtta Eğer senede 5-10 bin km yapılacaksa hiç bir sıkıntısı olmaz. Yanlız 29 civarına manuelini bulursun. Az yaksın peşindeysen kesinlikle dizel alman lazım.
  • chevynin captivasını bilirim
    gerisş yalan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu aveounun bakımlarını nereye nasıl yaptırılıyor..parça temini için nereye başvuruluyor?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.