Bildirim
Aveo almak üzereyim
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
O fiyata bedava. Alınır tabiki.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam alamayacak olursanız haber verin ben gelip bakayım :) -
Ben de 2011 1.4 lt otomatik almak üzereyim. 87 binde. Nasipse 34 e alacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: isacivak
hocam benzinli aveo tavsiye etmem.illa otomatik olacaksa duologic linea veya bravo bakın derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: pakimeno
quote:
hocam benzinli aveo tavsiye etmem.illa otomatik olacaksa duologic linea veya bravo bakın derim.
Benzin masrafına katlanırım ya da çok binmem diyorsanız sıkıntı olmaz ama diğer türlü arkadaşa katılıyorum otomatik benzinli cebinizi üzebilir.
Mümkünse dizel veya Atiker Gold lpg kiti şart.( veya muadili daha iyisi vs) -
Baya oldu ama yine de yazayım. 2 sene olacak yakında. Aveo 1.4 lt otomatik aldım. Atiker Grand lpg taktırdım kullanıyorum. Ufak tefek sıkıntılarının dışında memnunum.quote:
Orijinalden alıntı: TatanQaquote:
Orijinalden alıntı: pakimeno
quote:
hocam benzinli aveo tavsiye etmem.illa otomatik olacaksa duologic linea veya bravo bakın derim.
Benzin masrafına katlanırım ya da çok binmem diyorsanız sıkıntı olmaz ama diğer türlü arkadaşa katılıyorum otomatik benzinli cebinizi üzebilir.
Mümkünse dizel veya Atiker Gold lpg kiti şart.( veya muadili daha iyisi vs)
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X