Arkadaşlar Merhaba avermedia 303 tv card aldım windows xp 64 bit de çalışmıyo. Driver bulamadım.:( bilginiz var mı? umut
quote:
Orjinalden alıntı: gümüşkayakçı
Arkadaşlar Merhaba avermedia 303 tv card aldım windows xp 64 bit de çalışmıyo. Driver bulamadım.:( bilginiz var mı? umut
ARkadasim tam modelini soyleseydin daha iyi yardimci olabilirdim analof olanin driveri var burda Zaten bu link averin linki ordan modelu sec indir REKLAM YAPMAMAK ICIN LINKI SAKLADIM SADECE TIKLA AVER TV DRIVER INDIRMEK ICIN TIKLA
çok saolasın.. ancak winxp 64 bit lik işletim sistemi var bende. aver in gönderdiğin linlinde 32 bit drive lar var. yinede ilginiz için tşk ederim. sanırım 64 bit desteği yok bu kartın:(
quote:
Orjinalden alıntı: gümüşkayakçı
çok saolasın.. ancak winxp 64 bit lik işletim sistemi var bende. aver in gönderdiğin linlinde 32 bit drive lar var. yinede ilginiz için tşk ederim. sanırım 64 bit desteği yok bu kartın:(
KARDES O ZAMAN KARTIN MODELINI YAZIP AVERE MAIL AT model ......I NEED THAT CARD's 64 BIT VERSION DRIVER FOR WINDOWS XP 64 BIT...DIYE ONLAR SANA GEREKLI LINKI ATAR
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme