Şimdi Ara

AverMedia 203 görüntü ve ses problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
14.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar update dosyasını koyacağım ama nasıl konduğunu bilmiyorum.Eğer yasalsa nasıl yapıldığını belirtirseniz koyacağım.Zipli 3.8Mb.Nasıl konacağını sitede arattım bulamadım.

Tv den kayıt yapamıyorsanız,bu update ile kayıt işleminizede çare bulmuş oluyorsunuz.Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gnecmi

Arkadaşlar update dosyasını koyacağım ama nasıl konduğunu bilmiyorum.Eğer yasalsa nasıl yapıldığını belirtirseniz koyacağım.Zipli 3.8Mb.Nasıl konacağını sitede arattım bulamadım.

Tv den kayıt yapamıyorsanız,bu update ile kayıt işleminizede çare bulmuş oluyorsunuz.Saygılar.

Bilgisayarında yayınlamak istediğin dosyayı rar ile sıkıştır vewww.rapidshare.com a gir. Ordan Browse butonunu tıklayarak bilgisayarındaki rar ladığın dosyayı seç ve upload butonunu tıkla. Upload işlemi bittikden sonra sana 2 adet link verecek. 1 si senin yüklediğin dosyayı download etmek için link. 2. si ise yüklediğin dosyayı silmek için. Download etmek için olan linkli buraya yazarsan işlemi çözmüş olursun. Şimdiden teşekkür ederim.

• DulDa Pm yolladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnecmi -- 11 Ocak 2007; 4:54:51 >
  • quote:

Bende AverPhone98 ve Pirhana 2 Mps.lik kamera var. Tv ve Web camı kurduktan sonra:

1-Başlattan çalıştırı aç.İçine msconfig yaz-Enter.
    2-msconfig deki başlangıç menüsünden VM303_STI nın karşısındaki işareti kaldır.Pc yi yeniden başlat.
    3-Windows klasörünün içinde bulunan VM303_STI yı sil.Pc yi yeniden başlat.
    4-Tv yi çalıştır.Scan menüsünden arama yaptırmadan çık.
    5-Tv nin kendi ayarlarına gir ve oradan scan yaptır.

Ses içinde : Ses ayar denetimini aç.Seçenekler-Özellikler-Kaydetme Buradaki Lıne-In (veya Giriş) i işaretle va Tamam de.Açılan penceredeki Lıne-In(veya Giriş) in altındaki kutuyu işaretle.(Tv ile Ses kartı arasına takılan ses kablosu ses kartının Lıne-In girişine takılı olacak.)
    Neticeyi buraya yazmayı unutma ki diğer arkadaşlara yardımcı olması açısından.Başarılar.

ses problemi
    kardeş ellerine sağlık,bir türlü çözememiştim prob'u sonra senin dediğini okuyunca kutudaki o kabloyu buldum :), allah razı olsun

• Bir şey değil.sağol.
  • arkadaşlar bende avermedia studio 203 tv kartı var talimata göre kurdum radyo sorunsuz çalışıyor ancak tv bölümünde arama yaptıgımda kanal çıkmıyor GNECMİ senin dedigini yapim dedim çalıştırdan mconfing yazdım ve başlangıç menüsünde VM303_STI ile alakalı hiç bir şey yok ama windows dosyasında var ayrıca DULDA kardeş bendeki exe dosyasıda AverTV 203 Version 5.2.0.37-ML ama gene olmadı bir türlü kanalllar çıkmadı merak ettiğim diğer bir konu bu kart dijital mi anlok mu şimdiden hepinize teşakkür ederim

deniznas@gmail.com
  • Avermedia AverTV Studio 203 kartına uydudan gelen kabloyumu yoksa tv çatı anten kablosunumu girecegiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: DulDa

quote:

Arkadaşlar update dosyasını koyacağım ama nasıl konduğunu bilmiyorum.Eğer yasalsa nasıl yapıldığını belirtirseniz koyacağım.Zipli 3.8Mb.Nasıl konacağını sitede arattım bulamadım.

Bilgisayarında yayınlamak istediğin dosyayı rar ile sıkıştır vewww.****.com a gir. Ordan Browse butonunu tıklayarak bilgisayarındaki rar ladığın dosyayı seç ve upload butonunu tıkla. Upload işlemi bittikden sonra sana 2 adet link verecek. 1 si senin yüklediğin dosyayı download etmek için link. 2. si ise yüklediğin dosyayı silmek için. Download etmek için olan linkli buraya yazarsan işlemi çözmüş olursun. Şimdiden teşekkür ederim.

www.****.com a gir demişsiniz burda *** yerine ne yazmam gerekiyo saygılar

• Dosyayı upload veya download edeceksen **** yere rapid-share yazacaksın.(aradaki - yi kaldır)Yazıyı takip et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnecmi -- 30 Aralık 2007; 22:37:12 >
  • AverTV 203 Version 5.2.0.37-ML indirme adresini banada gönderir misiniz? Teşekkürler.
  • Aşaığdaki program ve driveri kullanabilirsin.

http://****.com/files/20900418/Aver203.rar.html
  • Arkadaşlar aynı sorun bendede var **** olan kısım ne acaba ? rapidshare ise böle bi dosya yok diyor birisi upload edebilirmi acaba...görüntü geliyor ses yok kafayı yemek üzereyim..Ve AVerTV 203_AVerTV Studio 203 M16A(AP 5.3.0.22 Driver 7.0.3.3) sürümünde ise açılınca hata raporu gönderme ekranı çıkıyor kapanıyor nedendir acaba????
  • nasıl indircez
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.