merhaba arkadaşlar bende aver media analog tv kartı var. ben işyerine 2 tane güvenlik kamerası aldım ve analog tv kartına bağladım. ikisindende görüntü alıyorum biri s-video diğeri compositive. kayıtda yapabiliriyorum. sorum şu ben bu görüntüleri evime gittiğimde web üzerinden izleyebilirmiyim. izlersem nasıl bi ayar yapmam gerekecek. dvr kartı al gibi tavsiyelerde bulunmayın lütfen.
En basiti radmin gibi programlar ile işyerindeki bilgisayara uzak masaüstü bağlantısı kur.
Active WebCam ı denemelisin arkadaşım web kamerası ile netten yayın yapıp başka bilgisayardan internet üzerinden izlemiştik ama görüntü çok fazla akıcı olmaz yani kameradan kare kare görüntü alırsın denemek lazım...
bende size bi soru sorayım :) avermedia tv kartının hangi modelini kullanıyorsunuz ve görüntü nasıl rica etsem bi kaç tane screen shot koyabilirmisiniz yada özel den pm le resimleri gönderebilirmisiniz iyi günler kolay gelsin...
BENDE DENİYORUM DVR PROGRAMI OLACAK GİBİ AMA
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme