Şimdi Ara

AVERMEDİA (AVERTV DVB-S) TV Kartı kullananlar Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yeni aldım bu kartı Driver'ını kurdum Fakat kanal arattırıyorum bulmuyor bana biraz yardım edermisiniz Ne gibi ayarlar istiyor.Ben hep burda olacam

• Eğer imkanın varsa geri ver
    Avere tv uydu kartlarda çok iyi değil

Ben de aldım geçen sene pişman oldum

YAZILIM OLARAK PROG DVB kullanacaksın
    Aver tv nin kendi programı işe yaramaz
    www.progdvb.com

Ayrıca kanal ayar ve listeleri için turkeyforum.com. adresine bakmanda fayda vardır
  • dvbdream kullan bu kart ile. şifreli kanal derdin kalmaz. sana sadee plugin ve keyleri takip etmek kalır.
    tiske bu kart o kadar kötü değil be. skystar' dan daha stabil. senin sorununu ben söyleyim sana 32 bit yerine 16 bit çözünürlük tercih edeceksin masa üstünde o kadar. bunu yaptın mı kendi programını da kullanırsın. her zaman ki gibi kanalları da tek tek arayıp ekleyeceksin. çanak ile pc arası mesafe uzak olunca all chanell scan tüm kartlarda cozlar..
  • Arkadaşlar bende bu kartı yeni aldım ve ilk defa uydu kartı kullanıyorum.Proğramı kurdum her iki uyduda etkin durumda orj. proğ. ile ama sanırım başka yazılımlarda kullanılıyor bu kartda ve şifreli yayınları açmam için ne yapmam lazım bir turlu çözemedim bu işi hangi proğ. kullanayım ve ne şekilde bir yol izlemem lazım lutfen yardımcı olurmusunuz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tekos

Arkadaşlar bende bu kartı yeni aldım ve ilk defa uydu kartı kullanıyorum.Proğramı kurdum her iki uyduda etkin durumda orj. proğ. ile ama sanırım başka yazılımlarda kullanılıyor bu kartda ve şifreli yayınları açmam için ne yapmam lazım bir turlu çözemedim bu işi hangi proğ. kullanayım ve ne şekilde bir yol izlemem lazım lutfen yardımcı olurmusunuz ?

şifreli yayınları izleyebilmek için progdvb kullanmalısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: tiske

Eğer imkanın varsa geri ver
    Avere tv uydu kartlarda çok iyi değil

Ben de aldım geçen sene pişman oldum

YAZILIM OLARAK PROG DVB kullanacaksın
    Aver tv nin kendi programı işe yaramaz
    www.progdvb.com

Ayrıca kanal ayar ve listeleri için turkeyforum.com. adresine bakmanda fayda vardır

kesinlikle haklısın
    ama ben kendi programıyla daha çok kanal izlemeyi başarmıştım

walla averle uğraşmak işkence moral bozmak için söylemiyorum

zannedersem silikon tunerden dolayı bu kadar sorun çıkarıyor

• Averin tv kanalları ayarlama yazılım da çok kötü
    Liste yapamayorsun
    Her iki uyduyu ait kanalları listeleyemiyorsun

Zaten bir sağlam ayar yapınca bir daha kurcalamaycan yoksa gidiyor çok zor oluyor

Onun için Ben Prog DVB kullanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lütfen acil yardım edin avertv studio tv kartım var bilgisayara format attıktan sonra cd yi taktık ama bilgisayara bir türlü yükleyemiyoruz ne yapayım
  • http://hayata.wordpress.com/2007/03/13/dvbdream-13-c-tr-resimli-anlatim/

noktası virgülüne kadar herşey var. benim kullandığım program 0,79 versiyondu. bırakalı güncellenmiş. kullanılacak plugin yankse' dir. plugin klasörünün içerisine atılacak. en güncel versiyonu bulmaya bakın. hangi kanalları çözebildiğini de okuyun. ayrıca dvbdream klasörünün içerisine de softcamkey' i atacaksınız. softcam ya da softcamkey olarak aratın google' da takip edebileceğiniz türk ve yabancı siteler çıkacaktır karşınıza. indirdiğiniz key' i notepad ile ile açıp hangi şifrelemeler ve hangi kanalların olduğuna bakın. her seferinde softcamkey yenilemek yerine, bu key' i notepad ile açıp, şifreleri bu file elle girmeyi alışkanlık edinin çünkü bazen istediğiniz kanalın şifresini farklı sitelerde tek başına verildiğini görmeniz mümkün. çalışmıyorsa key, demek ki daha yenisi vardır. işiniz yoksa arayın bulun. ben bıktım walla uğraşılmaz şifre ile :D bu arada prgdvb' de güzeldir. iki farklı yazılımı da kurup farklı zamanlarda kullanabilirsiniz. verdiğim linkte codec de verilmiş. codecleri kurarken dikkatli olun. her codec' i bilgisayarınıza kurmayın. mümkünse yazılımı indirdiğiniz yerden almaya bakın. çünkü bazı codecler kırılmış bazıları da shareware olarak karşınıza çıkabilir. shareware olanı kurmamak lazım. geriye çanaktan gelen sinyali en yüksek seviyede almanız kalıyor. normal receiver ile izlediğiniz bir kanalı tv kartı ile izlemekte problem çıkabilir. mümkün olduğunca en iyi çanak ayarı ve uydu kablosu kullanın. son olarak google da tnt depo yazın ve o ilk siteyi takip edin diyebilirim. (w w w.d e p o . gen.t r)

• mrb arkadaşlar. Benim avermedia dvb-s tv kartım var ve uzun zamandır bunun orjinal programıyla olsun ya da prog dvbs programı olsun hiç birinde doğru dürüst kanal bulamıorum. averin cd sndeki programda 10 ya da 15 kanal çıkıyor diğer prog dvb-s de hiç kanal çıkmıor. bu kanalları bulmak için bi yama varmış galiba fakat ben o yamayı bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim.
    teşekkür edrim...
  • cevap yazdım megafona gerek yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.