Şimdi Ara

AVERMEDIA USB 2.0 YARDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün bu aletten aldım notebookda kullanmak için ama ses kartıyla ilgili sorunlar verdi ..
    internette yaptığım ufak bi araştırma sonucu bu aletin laptopa ses verme ozelliğinin olmadığını öğrendim bi yerden
    line in girişine bağliycakmışız da ordan ses verecekmiş laptopa..
    ne kadar doğrudur bu bilgi? hakkaten usb den ses veremez mmi bu alet yoksa driverlarımda falan mı bi sorun var?
    ne dersiniz??

http://www.avermedia.com/cgi-bin/products_tvtuner_avertvusb2.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kbulusoy -- 3 Ekim 2007; 0:41:46 >

• içinden kablo çıkmadı mı, kablo çıktıysa birini usb'yi öbürünü laptopun line in girişine bağla, kablo verilmediyse sesi görüntüyü usb üzerinden veriyordur, hoparlör özelliklerinde birşey kapalıysa ses ondan gelmiyordur
  • line in kablosu çıktı çıkmasına ama lıne in girişi yok ki laptopta (yoksa var da ben mi bilmiyorum ?? alet toshiba a100 599 )
  • arkadaşım bende de var aynı aletten ve programını bilmiyorum yanında verilen progframın adı ne??? ve driveri filanda yok abim getirmiş ne kablosu var ne bişiyi bende usb kablo buldum bi tane oldu ama tanıtamadın yardım edermiisn teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.