Şimdi Ara

AVerTV Hybrid AirExpress modeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu urunu almayı dusunuyorum.
    http://www.hepsiburada.com/avertv-hybrid-air-express-tv-karti-h968/productDetails.aspx?categoryid=54&productid=bd84242

fakat dvb-t hakkında hıc bır bılgım yok. ulkemızde bu sistem war mı. varsa da hangı kanallar mevcut. bu yayın anten uzerınden mı yapıyo. bu kart ıcın hem dıgıtal hem karasal denmıs fakat ben uyduya takabılecegım gırıs goremedim. bu konu hakkında bılgısı olan warsa paylasırsa cok sevınırımmm

• Ben aldım , ama sorunlar yaşıyorum :(
  • ya benim aklımda da bunu almak vardı. alanlar yorumlarını yazsınlar ya da önerisi olanlar lütfen belirtsin. usb pek düşünmüyorum az port var zaten ondan express giriş için 34 mm olması lazım aklımda da bu ürün vardı. Şimdiden sağolun. Mümkün olduğunca burdan aldığım tavsiyelerle uzun vadede bir Tv Tuner alacağım inş. Konu açan arkadaşımla aynı sorular var aklımda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem1990 -- 15 Kasım 2009; 20:17:49 >
  • erdem1990 , al ya da alma diyemiyeceğim :) ben yeni aldım ama nedense donanımsal problemler çıktı.. ama kart süper çalışıyor ona diyecek bişey yok.. ekran kartıyla ya da diğer aygıtlarla çakışma oluşuyor.. zaten bunla ilgili bir konu açtım.. umarım problem çözüme kavuşur.. başka laptop ta denendi ve sorun olmamış ben bizzat görmedim.. belki benim laptop la bi uyuşmazlık vardır.
  • Thinkkk çok teşekkür ederim. Bu ürün 34mm için piyasada gördüğüm nadir ürünlerden de para harcayacaksam eğer en iyisini almak isterim. Ben bir tek bu ürünü bulabildim. Başka model önerisi yoksa ufukta bu ürünü almak var inş.
  • Biraz daha detaylı anlatayım istersen ,

Kart 34mm , yanında 54mm gibi görünmesi ve slotu tam kapatması için plastik yap-boz parçası gibi bir sabitleyici çıkıyor kutusundan.. laptopta hiç bir çıkıntı yapmıyor. fakat kenarları beyaz plastikten imal edilmiş bu beni rahatsız etti açıkçası :) ve laptop benimkisi gibi kapkara bişeyse beyaz göze çarpıyor.. sabitleyici parça az biraz gevşek kalıyor yapışmadığı ve tam sabitlenmediği için - sabitleyici olmasa kart küçük eni SD kartlar gibi ama yan tarafta 20mm kadar açıklık oluyor... 54mm ler tam oturuyor.. hala düşünmüyor değilim bunu geri verip Nano Express mi alsam ? :S

paket içeriğini söylüyeyim :

- 34mm tv kartı
    - uzaktan kumanda , diğer avermedia uzaktan kumandalardan daha küçük, hatta en küçüğü sanırım..
    - küçük anten ( bu anten aynı zamanda radyo anteni - ayrıca radyo anteni yok - böyle olması güzel )
    - sabitleyici
    - diğer ara kabloları VHS - S-VIDEO - Oyun konsolları için. vs.

* Nano Expressteki gibi ayrıca kumanda için göz yok , direk karttan kumanda edilebiliyor.

kartın görüntü kalitesi gerçekten güzel...

• bende ps3 te olduğu için bana göre avantajlı gözüküyor. hepsiburada dışında ucuza alabileceğim atıyorum mecidiyeköy deki mağazalar gibi biryer var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.