Şimdi Ara

AVERTV HYBRID SUPER 007 -PCI - ANALOG+ DVB_T+ FM bu kartı kullanan varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.ereyon.com.tr/Store/ProductDetails.aspx?productid=249954

Bu tv kartını kullanan arkadaşlar var ise composit veye s-video girişi olup olmadığını öğrenmek istiyorum ben dış görüntü kaynaklarından (receiver,dvd,vb..) pc ye görüntü aktarmak istiyorum Arada kayıtta yapıcam bunda yok ise ne önerirsiniz tv kartı olaması şart değil video kartları istiorum aslında ama cok para onlarda ne önerebilirsiniz tşkler.....

• Kart bende var kart üzerinde remote - tv (analog anten girişi) - fm (fm anten girişi) - s-video - audio-in girişleri var. resimde de görülen siyah büyük giriş s-video girişi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: comma

Kart bende var kart üzerinde remote - tv (analog anten girişi) - fm (fm anten girişi) - s-video - audio-in girişleri var. resimde de görülen siyah büyük giriş s-video girişi.

bilgi için tşkler yani compozit video in girişi yok anladığım kadarı ile peki s-video girişinden renkli görüntü almamız ve kayıt yapmamız mümkünmü bu kartta???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alex76

quote:

Orijinalden alıntı: comma

Kart bende var kart üzerinde remote - tv (analog anten girişi) - fm (fm anten girişi) - s-video - audio-in girişleri var. resimde de görülen siyah büyük giriş s-video girişi.

bilgi için tşkler yani compozit video in girişi yok anladığım kadarı ile peki s-video girişinden renkli görüntü almamız ve kayıt yapmamız mümkünmü bu kartta???

kesinlikle evet, bende eski sony handycam vardı. Hi8 kasetli
    bir s-video kablosu aldım ve bütün kasetlerimi avi formatında bilgisayarda kaydettim çok ucuza geldi.
    Tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.