Şimdi Ara

Aveskuler Nekroz Hastası Olduğumu Öğrendim ( Osteonekroz) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
4
Favori
17.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cok geçmiş olsun. İlgili bölgelerde enfeksiyon oluşmaması için dikkat edin konuyu çok okuyamadım ama femur başı falan demişsiniz o bölgede örneğin bir gün yaralanma açık yara falan olursa ya da dişlerinizde dişetlerinizde vs vücudun başka yerlerinde enfeksiyon odakları olursa (Abse gibi), kan yoluyla ilgili bölgeye gidip enfeksiyona sebep olabilir. O yüzden herhangi yaralanma durumu olursa temiz tutun ayrıca dişlerinize dikkat edin ve dış tedavisi yaptıracak olursanız doktorunuza kesinlikle söyleyin. Antibiyotik kullanmaları gerekebilir.

Bunları önlem amaçlı diyorum hastalık canınızı sıkmasin inşallah en kısa zamanda iyi olursunuz moralinizi yerinde tutun. Siz çok şey başarmışsiniz bunun da üstesinden geleceğinize inanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • progressive overload kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim yararlı bilgiler için Allah razı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah acil şifalar versin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • son_samuray kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam Allah razı olsun

• Herkese çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 9 Eylül 2019; 5:44:32 >
  • Kuşburnu çayı içmeye başladığımdan beri ağrılarım azal di organik kuşburnu kendi elimle topladım benimki rahatsizli olan varsa ağrı kesici yerine kuşburnu çayı içsin ama organik dağdan toplanmış olan

• Yüksek ihtimal nekroze olan kemik dokuları ameliyat ile çıkartılıp protez uygulaması yaparlar. Protez takılacağı için üzülmene gerek yok gerçek kemikten daha iyi hissettirir. Ameliyat ertesi günü kuş gibi hafiflersiniz. Steroid almak gerçekten çok kötü bir durum yan etkileri inanılmaz fazla.Ama başka çaren yok ITP şakaya gelecek bir hastalık değil. Geçmiş olsun.
  • FenBilgini F kullanıcısına yanıt
    Çok sağ olun hocam şimdilik doktor gerek duymuyor ama eninde sonunda olacaksın dedi bacak ve kollardan geciktirmeye çalışalim dedi ağrıların olur dedi onlarida hafifletmeye çalışan dedi

• Arkadaşlar bu hastalık için nelerden kaçınılmalı ve neler yapılmalı ilerlememesi için

• Hocam geçmiş olsun, umarım iyileşmişsinizdir. Süreç nasıl ilerledi, nasıl bir tedavi uyguladınız, şuan durumunuz nasıl mümkünse bilgi verebilir misiniz?

Aynı hastalığa yakalandım fakat hrü tıp fakültesindeki ortopedi prof. u ameliyattan başka çare olmadığını söylüyor, o da riskliymiş ayağımı kaybedebilirmişim. Hastalıkla ilgili çok fazla kaynak yok maalesef, bu yüzden tecrübenize ihtiyacım var. Tekrar geçmiş olsun.

• Maşallah pozitif enerjine hayran kaldım. Allah şifa versin hocam.

• Gecmis olsun hocam, ALLAH şifa versin inşAllah Şafi ismiyle.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.