Şimdi Ara

AVG İnternet Security 2013,2014 [1 Yıllık Lisans] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
26
Favori
38.829
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BiPeRVA

quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

linke tıklayınca hata veriyor

her ikisine baktım sıkıntı yok linklerde

@mur@t_fb'nin PC'ye virus girmiş olabilir. Bir virus vardı zamanında internetten antivirus programını indirmeye izin vermiyordu, onu hatırladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiPeRVA

quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

linke tıklayınca hata veriyor

her ikisine baktım sıkıntı yok linklerde

teşekkürler hocam. şimdi açıldı
  • İndirdim. Köşede bulunsun.

Teşekkürler.
  • Teşekkürler güzel kardeşim bu güzel haberi verdiğin için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler, dün indirip kurdum ama bilgisayarı gözle görünür derecede yavaşlattı.
  • huawei sponsorluğunda falan galba onun için linkte yazıyor olabilir, bu arada teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

okndiren kuran var kullanan var bir kişi çıkıpta dememiş kasmıyor diye tekrar soruyorum kasma yapıyormu arkadaşlar? ben norton int. sec. 2013 kullanıyorum ve kasmıyor. çokta güzel çalışıyor buda böylemi? mesela bir oyunun trainer dosyasını virüs olarak görüyor ama normalde virüs değil onu dışlaabiliyormuyuz? bazı programlarda örneğin mcafee trainer dosyasını karantinaya alıyor karantinadan geri yüklüyorum anında geri karantinaya alıyor müdehale edemiyorum.. bu tarz sorunlar yaşatıyormu?

kasmaz bana göre dünyadaki en kaliteli en sorunsuz anti virüstür. (bu kadar iddalı söylüyorum) oyunların crack dosyalını virüs olarak görür anında siler. istisnalara eklemeniz gerek ve oyun kurarken devre dışı bırakmanız gerek. ben şuanda (aynı pcde) iki tane anti virüs kullanıyorum karspersky ve avg free , karsperskyın görüpde avg nin görmediği bir virüse rastlamadım. zaten northon avira vs. anti virüs programı olarak dahi görmüyorum. belki avg ve karspersky a alternatif nod32 olabilir .

Almanyada güvenlik kampüsüne sahip,Dünyadaki tüm testlerde ya 1. Ya da 2. Olan (senin kasper o testlerde 6-7.) En ciddi antivirüs avira yı antivirüs saymıyorsan sana tavsiyem güvenlik programları için yorum YAZMA!

Arkadasim senin gibi terbiyesiz yapmiyacagim sadece sana avg free surumu bilgisayarina kur 1-2 ay kullan memnun kalmazsan gel ben burdayim diyorum. Avirayi o testlerde gorup bende 2 yil kullandim 30 kusur pcye kurdum basarili diyorlar diye. Kisaca O şemsiyeyi az acip kapatmadik ama o testlerde gorduklerin ile gercekler farkli avg free yi ve ccleaner tarzi bir kayit defteri yoneticisini kur kullan farki kendin gor.

• sağ olasın hocam. Kurduk, çalıştırdık ve sistem testi için denemelere başladık. Kasıyor mu diye?
    Avira'dan sonra basit arayüz ilginç bir deneyim oldu!!
  • Arkadaşlar bende şöyle bir sorun gün içerisinde 2 defa nette kopma oldu 15-20 dk net gitti....ilkinde 10 dk içerisinde gelmişti yanlız ikicisinde 20 dk dakka gelmedi bende kaldırmak zorunda kaldım ama kaldırırkende bir dert sanırım kaldırması bir 20 dk sürdü....Tekrar eskiye döndüm avira antivir free kurdum problem yok.....Neden böle oldu anlamadım ama sanırım başka bir programla çakışma oldu bilmiyorum ama şu an kullanmıyorum....
  • Teşekkürler
  • teşekkür ederim kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: smallhunter

Arkadaşlar bende şöyle bir sorun gün içerisinde 2 defa nette kopma oldu 15-20 dk net gitti....ilkinde 10 dk içerisinde gelmişti yanlız ikicisinde 20 dk dakka gelmedi bende kaldırmak zorunda kaldım ama kaldırırkende bir dert sanırım kaldırması bir 20 dk sürdü....Tekrar eskiye döndüm avira antivir free kurdum problem yok.....Neden böle oldu anlamadım ama sanırım başka bir programla çakışma oldu bilmiyorum ama şu an kullanmıyorum....

Aynı sorun bende de oldu. Özellikle video sitelerinde, bazen internet kesiliyor ve sistemi tekrar başlatınca düzeliyor.
  • İndirdim kurdum torrentle ilgili bir problem oldu.Sanırım güvenlik duvarı ile ilgili.Antivirüsü sildim ancak yinede sorun düzelmedi bir türlü.Sonunda torrent indirmeye başladım ama yine sıkıntı var.Torrente bağlanabilirsem normal tarayıcıdan internete giremiyorum.Normal tarayıcıdan girersemde torrent indiremiyorum.Ayrıca torrent hızım dalgalanıp duruyor stabil değil.Günlerdir uğraşıyorum girmediğim forum kalmadı olmadı bir türlü.
  • Bende lisans numarası istedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroesx

Bende lisans numarası istedi.

ınternete baglı ve
    herhangı bır fırewall açık değilken kurdugunuzda
    sıze ozel lısans no atıyor lısans no ısteyen kutucugu kendısı dolduruyor bılgınıze

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 22 Haziran 2013; 12:40:47 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: man utd

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

okndiren kuran var kullanan var bir kişi çıkıpta dememiş kasmıyor diye tekrar soruyorum kasma yapıyormu arkadaşlar? ben norton int. sec. 2013 kullanıyorum ve kasmıyor. çokta güzel çalışıyor buda böylemi? mesela bir oyunun trainer dosyasını virüs olarak görüyor ama normalde virüs değil onu dışlaabiliyormuyuz? bazı programlarda örneğin mcafee trainer dosyasını karantinaya alıyor karantinadan geri yüklüyorum anında geri karantinaya alıyor müdehale edemiyorum.. bu tarz sorunlar yaşatıyormu?

kasmaz bana göre dünyadaki en kaliteli en sorunsuz anti virüstür. (bu kadar iddalı söylüyorum) oyunların crack dosyalını virüs olarak görür anında siler. istisnalara eklemeniz gerek ve oyun kurarken devre dışı bırakmanız gerek. ben şuanda (aynı pcde) iki tane anti virüs kullanıyorum karspersky ve avg free , karsperskyın görüpde avg nin görmediği bir virüse rastlamadım. zaten northon avira vs. anti virüs programı olarak dahi görmüyorum. belki avg ve karspersky a alternatif nod32 olabilir .

Almanyada güvenlik kampüsüne sahip,Dünyadaki tüm testlerde ya 1. Ya da 2. Olan (senin kasper o testlerde 6-7.) En ciddi antivirüs avira yı antivirüs saymıyorsan sana tavsiyem güvenlik programları için yorum YAZMA!

Arkadasim senin gibi terbiyesiz yapmiyacagim sadece sana avg free surumu bilgisayarina kur 1-2 ay kullan memnun kalmazsan gel ben burdayim diyorum. Avirayi o testlerde gorup bende 2 yil kullandim 30 kusur pcye kurdum basarili diyorlar diye. Kisaca O şemsiyeyi az acip kapatmadik ama o testlerde gorduklerin ile gercekler farkli avg free yi ve ccleaner tarzi bir kayit defteri yoneticisini kur kullan farki kendin gor.

Avg nin tespit edipte aviranin kaçırdığı bir virus yazar mısın?
    Ayrıca c cleaner ne alaka! Ücretsiz antivirusler antilogger lar ile kullanılır.(zemana,comodo v.s..)
    Forum 3 5 makinaya beleş a.v kurup uzman olduğunu sanan apaçilerle doldu!

• Ben de indiriyorum, teşekkürler..
  • Nod32 mi avg mi desem hangisi dersiniz.

• lisans günleri kafasına göre çalışıyor :)

dün 361 di

bugun 367 gün diyor deneme sürümü bitmesine :)
  • Şu an avast internet security (tam sürüm) kullanıyorum bundan önce avg vardı ve avastın her konuda avgden çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Yine de 1 yıllık bedava lisans olayı hiç fena değil.. Yalnız şu false positive olayı çok sinir bozucu oluyor bir süre sonra, onu da belirteyim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.