Şimdi Ara

Avm otopark ücreti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
6.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Maltepe park ücretsiz istersen akşama kadar dur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avmde otopark ücreti alındığını da ilk defa duydum. Ankarada o kadar avmye gittim hiç böyle bir durumla karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackall13 -- 19 Nisan 2016; 22:12:02 >
  • otopark sıkıntısı olan bölgelerde avmler ücretli oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

ismi lazım degil avm'de kısa bir süre iskendercide çalıştım. tabagın toplam maliyeti 3 tl satış fiyatı 14 liraydı.
    ve ne yazık ki etin içinden bagırsak cıktı. restoranın kirası aylık 90 bin tl ydi.

özetle parasına ve sağlıgına deger veren insanlar avm gitmesinler.
    gidin açık havada dolaşın pazardan alışverişin yapın.
    çalışanları ve tüketicilerin kanını emen bu düzen umarım birgün değişir.

lokantanin adini merak ettim ya hd donerdir yada bay donerdir tabagi 14 lira olduguna gore

• hepsi birinin aynısı, malum efekli reklamı olan.
  • Canparkin karsisindaki otoparka birakin araci daha ucuza gelir. Lpg li arac kabul etmeyen ve otoparka para alan hicbir avm ye gitmiyorum. Benim gibi yapan da bir suru insan var. Kendileri bilirler. Baska avm mi yok.

Tabi bu sekikde yapmalarinin sebeplerinden biri de avm yi beles otopark olarak kullanan insanlardir. Civardaki is yerlerinde calisanlar otopark olarak kullanmasin diye bu uygulama yapiliyor. Fis gosterme olayi da kolayca asiliyor. Adam evine giderken avm ye girer eve bi paket sut alir al sana fis.

• İstanbulunda şeyi çıktı he, yol üstünde park etmek ücretli, alışveriş merkezlerinin parklarına park etmek ücretli, bu adamlar nereye park etsin? Yollarına zaten laf yok, yollarına bile ücret ödüyorsunuz.

Hey gözünü sevdiğim güneyi kuzeyi batısı doğusu, ne park ücreti var, ne paralı yol ne güzel gidiyoruz alışveriş merk. park ediyoruz, ücretsiz yollarda yolculuk ediyoruz hey gidi hey
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackall13

Avmde otopark ücreti alındığını da ilk defa duydum. Ankarada o kadar avmye gittim hiç böyle bir durumla karşılaşmadım.

ankaranın canını yiyim bu iş den dolayi.ankara ankamall haftasonları köşe kapmaca resmen:))
  • Geçen ay gittim Canpark'a iğrenç bir AVM. Akasya Acıbadem, Natiulus vs. varken işleri zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Geçen ay gittim Canpark'a iğrenç bir AVM. Akasya Acıbadem, Natiulus vs. varken işleri zor.

akasya buyaka gibi avmler daha çok zenginlere hitap ediyor,canpark daha çok çarşıyı gezmek istemeyenler için düşünülmüş,çocuk parkı restoranlar çarşıda gördüğün mağazalar var ben bazen çocuklarla giderim.otoparkın paralı olmasıda iyi olmuş park yeri bulunmuyordu, halbuki avm kalabalık bile olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Geçen ay gittim Canpark'a iğrenç bir AVM. Akasya Acıbadem, Natiulus vs. varken işleri zor.

akasya buyaka gibi avmler daha çok zenginlere hitap ediyor,canpark daha çok çarşıyı gezmek istemeyenler için düşünülmüş,çocuk parkı restoranlar çarşıda gördüğün mağazalar var ben bazen çocuklarla giderim.otoparkın paralı olmasıda iyi olmuş park yeri bulunmuyordu, halbuki avm kalabalık bile olmuyor.

İnsan kalitesinin korunabilmesi için fiyatlarında biraz tuzlu olması şart ne yazık ki. Natiulus'a gidin derim F/P oranı yüksek.
  • İnsanları anlamak gerçekten zor.
    Kanun var , diyor ki 3 saate kadar ücretsiz,
    Bu kanun her iki tarafı korumak içinde var ,
    Boş beleşe araba bırakmasın kimse ve yine bırakacak ta işini görsün ama su istimal edersen de ücretini ödesin,
    Bu kadar basit.
    Can park bana göre haksız. Normal kanuna uymalılar.
    Konuyu açan bey de aslında bunu ifade ediyor.
    Bedavayken de yer yoktu şimdide yok kimse merak etmesin.
    Zaten orası Avm olduktan sonra ne toplu taşıma nede araç ile girmemek lazım
    Tam anlamıyla eziyet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xchg

quote:

Orijinalden alıntı: RONNIE

Otoparkı için kullanım ruhsatı var ise 10dkk için bile ücret alabilir.Sonuçta ticari bir işletme.

@RONNIE AVM'ler alamıyorlar. Bu konuda yönetmelik veya genelge vardı sanırım. Bu tür yerlerin ruhsat alabilme şartları arasında, bu tür imkanları sağlamak zorunluluğu da var.

@parietale otopark görevlisi de evdeki karısını çocuğunu düşünüp kendini mafya sanmayacak demek ki.

Onunda çözümünü buldular. AVM yer yetersiz, müşteri harici kullanım çok diyerek işi kılıfına uyduruyorlar.
  • kimse umursamadığı için yüz buluyorlar. gitmeyin, giden arkadaşlarınızı da uyarın. tek çözüm bu.
  • Altunizade de capitol var. 3 saate kadar ücretsiz. 3 saatten sonra ücretli. Bence mantıklı. Millet sabahtan akşama kadar avm de duruyor. Ne gerek var kardeşim. 3 saat yeter. Ayrıca böyle olunca kalabalık olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.