Şimdi Ara

Avmde çalışmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

hocam çok başvuran oluyormu

• Kral karşılıyosan almamaları için bir neden yok. Dış görünümden kastıkları saçı boyamak ve geriye atmaktan bir şey değil xd

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NaqreN kullanıcısına yanıt

Hocam öyle lüks yerlerde aşırı başvuru olur her ilan +999 gösteriyor bide oturma şansım olur mu bendede bel fıtığı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorum giyim mağazasında adidas nike gibi spor firmaları izin veriyor oturmana. Yabancı menşeili şirketler acır elemanına biraz daha çünkü ağacın en üstünde yabancı bir patron olur. Yüksek ihtimal gucci, prada flnda izin verir. Çünkü bir çalışan eleman hiç oturmama izin vermiyolar çok kötü diyip işten çıkarsa onlar için büyük patlıyor kabak. Bazen düşünüyorumda türkün düşmanı türktür ya gerçekten türk menşeili firmaların acıdığını görmedim. Kendi vatandaşına, kendi milletine, öz kardeşine...

• hiç bilmiyorum. madem sende fıtık var o zaman istediğin zaman oturacağın veya sürekli oturup da istediğin zaman ayağa kalkacağın türde bir iş bulman lazım...

• NaqreN kullanıcısına yanıt

Hocam Nike ye gittiğim de gereksiz yere ayakkabı bakmaya gelenler yüzünden danışmanlar hep ayakta müşteriyle ilgileniyor

• Bende AVM de çalışıyorum beynsiz mal dolu insan topluluğu içinde çalışmak çok yoruyor üstüne Araplar lada

• Allah yardımcın olsun.

• Aslında o kadar da kötü değil yani kötünün iyisi gibi avm genel olarak 8 saat çalıştırır şu zamanda 8 saat mesai bulmak bile zor en kötüsü 10 saatten başlıyor

• lowss kullanıcısına yanıt

Çalıştın mı hocam

• Evet

• Kısa süreli girmediysen başka işler ara ömür boyu yapabileceğin ve yükselebileceğin yada işi öğrenince kendin yapabileceğin işler bul.

• Açılın ben bu konuda yetkili bir bireyim.

Yaklaşık 7 8 senedir işletme müdürlüğü yapıyorum. Butik kafelerden tutun, alkollü mekanlara kadar iş deneyimim oldu. Ama gerçekten en zoru avm oldu benim için. İnsanların özellikle kış ayında sosyalleşecek alanları olmadığından ilk akın ettikleri yer avm oluyor. Hem ısınma hem sosyalleşme hem de kendilerini pazarlamak için. Evet pazarlamak için diyorum çünkü şuan işletmesini yaptığım yerin müşteri kitlesini görseniz sanırsınız hepsi sadrazamın sol şeyi. Bazen öyle noktaya geliyoruz ki avm dışına döve döve götürmemek için iki üç tane saç teli döküyorum sinirden.

Benim için öncelik müşteri değil, çalışandır. İşletmenize isterseniz 50 milyon dolar harcayın doğru çalışanlarınız olmadığı sürece her dakika size sinir strestir. 30 40 kişilik butik yerlerde hizmet sektöründe çok keyif alırsınız ama avm içerisinde +200 kişilik bir işletme tamamı ile tımarhane.

Hal böyle olunca çalışan ile ne kadar iyi bir ekip olsanız bile, çalışana maaş vs gibi iyi şartlar sağladınız bile sabırları bir yere kadar.

Yaşananları detay detay anlatsam hem okuması uzun sürer hem stres olursunuz. O yüzden maddi olarak sıkışık durumda değilseniz avmlerin gıda, giyim vs gibi alanlarında çalışmayın. Kazandığınız parayı sonra sağlığınıza harcarsınız.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.