< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
AVR DEĞİŞİMİ SONY STR DN-1080 (3. sayfa)
-
-
Çok teşekkürler. -
17 yıldır kullandığım Sony STR-DE685'in DD Plus vs. gibi bir çok güncel sesi desteklememesi, HDMI kullanmaması vs. nedenleriyle yeni bir anfi bakıyorum. Sony STR-DN1080 hoşuma gitti ama şuna da bak diyeceğiniz bir ürün var mı?
Benim diğer incelediğim cihazlar
Yamaha RX-V585
Pioneer VSX-930 -
Onkyo TX-NR696 -
Cihaz çok güzel Sony'den bir adım önde ama Türkiye'de satan yok görünüyor. -
Almanya Amazonda Pioneer VSX-934 buldum.
3.500 TL gibi bir fiyata 10 günde teslim ediliyor. Bu cihaz tercih edilir mi?
Onkyo 696dan daha ucuz ve skor olarakta geri kalmayan bir cihaz.
https://www.zkelectronics.com/compare/pioneer-vsx-934/north-america/onkyo-tx-nr696/north-america/
Şu anda baktığım üç cihaz var bunlar sırasıylatr.yamaha.comRX-V685 - Genel Bakış - Yamaha - Türkiyehttps://tr.yamaha.com/tr/products/audio_visual/av_receivers_amps/rx-v685/index.html
Yamaha hariç Türkiye'de satılan yok.
Değerli Yorum ve fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonmaister -- 8 Eylül 2019; 23:25:42 >
-
DN1080 satan ya da satmak isteyen var mı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
1080 kullanan arkadaşlar bana özelden ulaşabilme imkanı varmı rica etsem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
biraz geç olacak ama dolby atmos ses 2018 model ve sonrası sony bravia tvler tarafından işlenebiliyor. ayrıca, arc, hd sesleri iletemez. e-arc iletir.quote:
Orijinalden alıntı: turuncu55
Benim 2013 model olan Sony Bravia tv’deki Netflix arc ile Dolby Atmos ses iletebiliyor. Yani sadece yeni modeller değil.
Dark diye bir Netflix dizisi var, o dizi Atmos sesli. Bununla deneme yapabilirsiniz.
Netflix’i pc’den Seyredecekseniz de tarayıcı olarak Microsoft Edge kullanın. Chrome ve Mozilla’nın 5.1 ses desteği yok.
Bunun dışında Dolby Atmos sesli bir mkv formatlı bir filmi ise pc’ye Ekstra birşey kurmadan sadece kullandığınız oynatıcı programdan sesi passthrough yada bitstream yaparak aktarmanız yeterli. Avr Atmos destekli ise ekranda Atmos yazısını görürsünüz zaten. -
yeni yazılım güncellemesi yayınlandı. -
Bunlara yazılım nasıl atılıyor?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yeni gördüm hocam, kendisi yüklüyor internete bağlı ise
Sony 1080 hifi ses var 7+1 subwoofer bazen kendini kapatıyor bekleme moduna alıyor bu normal mi?
Sub arkasında otomatik diye bir ayar olabilir ,sinyal gelmez ise kapanıyor bende .
Bir bakın isterseniz -
selamlar arkadaşlar, SONY STR-DN1080 anfi ile Yamaha AS 301 anfi arasında çok büyük farklar var mıdır kullanmak istediğim hoparlör ilk etapta Sony SSCS5 ve sonrasında ekleyeceğim sub woofer yine sony SACS9
şimdi siz benim yerimde olsanız nasıl bir yol izlerdiniz? çok büyük bir sistem kurmayı düşünmüyorum ama elimdeki aletlerde ileride belki daha fazla hoparlör eklememe imkan versin istiyorum... yorumlarınızı beklerim iyi forumlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: dreamblue35selamlar arkadaşlar, SONY STR-DN1080 anfi ile Yamaha AS 301 anfi arasında çok büyük farklar var mıdır kullanmak istediğim hoparlör ilk etapta Sony SSCS5 ve sonrasında ekleyeceğim sub woofer yine sony SACS9
şimdi siz benim yerimde olsanız nasıl bir yol izlerdiniz? çok büyük bir sistem kurmayı düşünmüyorum ama elimdeki aletlerde ileride belki daha fazla hoparlör eklememe imkan versin istiyorum... yorumlarınızı beklerim iyi forumlar
Yamaha as 301 stereo anfi Sony 1080 sinema siz önce kuracağınız sisteme karar vermeniz lazım
sony anfiden yamaha anfiden alacağım verimi alamazmıyım diyorsunuz ? hi-res özelliği olduğundan anfi ve hoparlörü sony seçmiştim ama diyorsanız ki sadece müzik için yamahadan vazgeçmeyin bu imkansız olur çünkü anfiye bilgisayardan çıkış vereceğim için multi meyda olarak kullanılacak hem film hem müzik işlevi bu anfiden halledilecek bilmem anlatabiliyor muyum... sony anfinin stereo olmaması bir dezavantajmıdır?
-
Sony ss cs5 i nereden buldunuz?quote:
Orijinalden alıntı: dreamblue35selamlar arkadaşlar, SONY STR-DN1080 anfi ile Yamaha AS 301 anfi arasında çok büyük farklar var mıdır kullanmak istediğim hoparlör ilk etapta Sony SSCS5 ve sonrasında ekleyeceğim sub woofer yine sony SACS9
-
yurt dışından getirtmeyi düşünüyorum şuan elimde bulunmuyor; imkanınız varsa bestbuydan alın derim ama bunun için ya yakın zamanda amerikaya giden bir yakınınız yada kendiniz gidip gelmelisiniz veya amerikapostam ile bu ürünü satın alabilirirsiniz... karar sizin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X