Şimdi Ara

AVR DEĞİŞİMİ SONY STR DN-1080 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
7
Favori
10.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet ev sinemasın da en çok yaşanan durumdur ev sinemasında center ve sub en önemli iki unsurdur ama center ilk sırayı alır bu sorun genelde filmlerden de kaynaklanıyor tabi eldeki sistemin de ne olduğu da önemli ama bazı filmlerde diyaloglar kısıkken efekt ve müzikler ön planda oluyor doğal olarak sesi açma gereği duyuluyor ve filmde aksiyon falan olunca da ev inliyor öte yandan bu center işine ciddi paralar yatıran hi-fi ci arkadaşlar da var... Ayrıca o dediğiniz özellik şu anda Sony avr lerde bildiğim kadarıyla yok. Ben giriş seviye Sony ve magnat kullanıyorum ve bu sorun yok iyi bir ayar ile ve kaliteli kaynaktan film izlersen sorunu çözüyorsunuz ben genelde DTS sesli film izliyorum 15-20 de çok dengeli net ses alıyorum... Saygılarımla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yuxeses kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler.
  • 17 yıldır kullandığım Sony STR-DE685'in DD Plus vs. gibi bir çok güncel sesi desteklememesi, HDMI kullanmaması vs. nedenleriyle yeni bir anfi bakıyorum. Sony STR-DN1080 hoşuma gitti ama şuna da bak diyeceğiniz bir ürün var mı?

Benim diğer incelediğim cihazlar
    Yamaha RX-V585
    Pioneer VSX-930
  • tonmaister T kullanıcısına yanıt
    Onkyo TX-NR696
  • odesy kullanıcısına yanıt
    Cihaz çok güzel Sony'den bir adım önde ama Türkiye'de satan yok görünüyor.
  • Almanya Amazonda Pioneer VSX-934 buldum.

3.500 TL gibi bir fiyata 10 günde teslim ediliyor. Bu cihaz tercih edilir mi?

Onkyo 696dan daha ucuz ve skor olarakta geri kalmayan bir cihaz.
    https://www.zkelectronics.com/compare/pioneer-vsx-934/north-america/onkyo-tx-nr696/north-america/

Şu anda baktığım üç cihaz var bunlar sırasıyla
    www.pioneer-audiovisual.eu
    VSX-934 | Pioneer
    https://www.pioneer-audiovisual.eu/eu/products/vsx-934
    tr.yamaha.com
    RX-V685 - Genel Bakış - Yamaha - Türkiye
    https://tr.yamaha.com/tr/products/audio_visual/av_receivers_amps/rx-v685/index.html

Yamaha hariç Türkiye'de satılan yok.

Değerli Yorum ve fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonmaister -- 8 Eylül 2019; 23:25:42 >

• DN1080 satan ya da satmak isteyen var mı?

• 1080 kullanan arkadaşlar bana özelden ulaşabilme imkanı varmı rica etsem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncu55

Benim 2013 model olan Sony Bravia tv’deki Netflix arc ile Dolby Atmos ses iletebiliyor. Yani sadece yeni modeller değil.

Dark diye bir Netflix dizisi var, o dizi Atmos sesli. Bununla deneme yapabilirsiniz.

Netflix’i pc’den Seyredecekseniz de tarayıcı olarak Microsoft Edge kullanın. Chrome ve Mozilla’nın 5.1 ses desteği yok.

Bunun dışında Dolby Atmos sesli bir mkv formatlı bir filmi ise pc’ye Ekstra birşey kurmadan sadece kullandığınız oynatıcı programdan sesi passthrough yada bitstream yaparak aktarmanız yeterli. Avr Atmos destekli ise ekranda Atmos yazısını görürsünüz zaten.
    biraz geç olacak ama dolby atmos ses 2018 model ve sonrası sony bravia tvler tarafından işlenebiliyor. ayrıca, arc, hd sesleri iletemez. e-arc iletir.
  • yeni yazılım güncellemesi yayınlandı.
  • Yusuf_Piskin kullanıcısına yanıt
    Bunlara yazılım nasıl atılıyor?

• yuxeses kullanıcısına yanıt
    Yeni gördüm hocam, kendisi yüklüyor internete bağlı ise

• Sony 1080 hifi ses var 7+1 subwoofer bazen kendini kapatıyor bekleme moduna alıyor bu normal mi?

• Sub arkasında otomatik diye bir ayar olabilir ,sinyal gelmez ise kapanıyor bende .
    Bir bakın isterseniz
  • selamlar arkadaşlar, SONY STR-DN1080 anfi ile Yamaha AS 301 anfi arasında çok büyük farklar var mıdır kullanmak istediğim hoparlör ilk etapta Sony SSCS5 ve sonrasında ekleyeceğim sub woofer yine sony SACS9

şimdi siz benim yerimde olsanız nasıl bir yol izlerdiniz? çok büyük bir sistem kurmayı düşünmüyorum ama elimdeki aletlerde ileride belki daha fazla hoparlör eklememe imkan versin istiyorum... yorumlarınızı beklerim iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: dreamblue35

selamlar arkadaşlar, SONY STR-DN1080 anfi ile Yamaha AS 301 anfi arasında çok büyük farklar var mıdır kullanmak istediğim hoparlör ilk etapta Sony SSCS5 ve sonrasında ekleyeceğim sub woofer yine sony SACS9

şimdi siz benim yerimde olsanız nasıl bir yol izlerdiniz? çok büyük bir sistem kurmayı düşünmüyorum ama elimdeki aletlerde ileride belki daha fazla hoparlör eklememe imkan versin istiyorum... yorumlarınızı beklerim iyi forumlar

Yamaha as 301 stereo anfi Sony 1080 sinema siz önce kuracağınız sisteme karar vermeniz lazım

• tema59 T kullanıcısına yanıt

sony anfiden yamaha anfiden alacağım verimi alamazmıyım diyorsunuz ? hi-res özelliği olduğundan anfi ve hoparlörü sony seçmiştim ama diyorsanız ki sadece müzik için yamahadan vazgeçmeyin bu imkansız olur çünkü anfiye bilgisayardan çıkış vereceğim için multi meyda olarak kullanılacak hem film hem müzik işlevi bu anfiden halledilecek bilmem anlatabiliyor muyum... sony anfinin stereo olmaması bir dezavantajmıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: dreamblue35

selamlar arkadaşlar, SONY STR-DN1080 anfi ile Yamaha AS 301 anfi arasında çok büyük farklar var mıdır kullanmak istediğim hoparlör ilk etapta Sony SSCS5 ve sonrasında ekleyeceğim sub woofer yine sony SACS9

Sony ss cs5 i nereden buldunuz?
  • yurt dışından getirtmeyi düşünüyorum şuan elimde bulunmuyor; imkanınız varsa bestbuydan alın derim ama bunun için ya yakın zamanda amerikaya giden bir yakınınız yada kendiniz gidip gelmelisiniz veya amerikapostam ile bu ürünü satın alabilirirsiniz... karar sizin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.