Şimdi Ara

Avrasya tüneli 16.60 TL den 21 TL oluyor(oldu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oh yarasın koçuma bu tür haberleri görünce nasıl keyifleniyorum anlatamam sizlere güzel güzel allah ülkenin bu gidişatını bozmasın inşallah daha da kötüye gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Hangi ülke ile savaştayız? Terörden bahsediyorsan 80lerden beri savaştayız o zaman. Bu ilk sınır ötesi operasyon da değil son da olmayacak. Hem senin maliye bakanın demedi mi bu operasyonun ekonomiye etkisi sıfır diye..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackal78

Hangi ülke ile savaştayız? Terörden bahsediyorsan 80lerden beri savaştayız o zaman. Bu ilk sınır ötesi operasyon da değil son da olmayacak. Hem senin maliye bakanın demedi mi bu operasyonun ekonomiye etkisi sıfır diye..

Ben yazmıyorum savaştayız diye.Yazanlar var diye söyledim o anlamda yazdım.Zaten ! işaretleri de bu yüzden koydum.

Sonraki yorumda da zaten savaş değil operasyon ,müdahale diye de görüş yazdım.
  • Genç ve imkanı olup bu ülkeden gitmeyen saftır yemin ederim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zam zam zam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8MB AGP -- 9 Nisan 2018; 22:7:13 >
  • Konunun ilk mesaji yaniltici. Yukseldi, zam gibi kelimeleri kullanmayalim lutfen.

• Olmamış, hep 50 liralık geçenler ne yapacak? Hökümet buna derhal çözüm bulmalı.

• Bedava :) Umarım 500 ₺ olur. Fakirin arabası yok zaten, zengin olan düşünsün.

• 20 LİRA değil de 21 Lira olması "zam" da cesaret ve karşı tarafı sindirme politikası taşıyor..

• 21 lira iyi olmamış. 30 veya 25 versen olmayacak. Şimdi 9 lira veya 4 lira para üstü vermemek için 1 lira isterler. 25 olsaydı iyiydi. Ben geçmiyorum zaten geçenler düşünsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Cidden 16 tl diye kullanmıyodum ,artık hiç kullanmam. biraz ucuzlasa kesin kullanırım ama anlamıyorum bu zammı kim yapıyor veya yaptırtıyor.Hangi akla hizmet yapıyolar . Bu zamdan sonra daha da düşecek kullanan sayısı.

Eskiden bankalar hortumlanıyordu şimdi yasal yolu yapılıyor işte hocam özelleştirme adı altında devletten bir kuruş çıkmadı diyor Sayın Cumhurbaşkanı lakin yanlış bilgi vermişler Cumhurbaşkanımıza özelleştirme ihalesini alan şirketler devlet garantisi olduğu için yapacağı eseri de TÜRKİYE DEVLET BANKALARINDAN Kredi çekerek yapıyor. Yurt dışından gelen parayla değil bu devletin bankalarından çıkan parayla yapıyor üstüne üstlük o bankanın borcunu da yine TÜRKİYE CUMHURİYETİ ödüyor hazine garantisiyle.

Sistem mükemmel bir şekilde devletimizi hortumluyor halen içimizde ki hainler Cumhurbaşkanımızı kandırmaya devam ediyor yoksa sürekli bu ülkenin kasasından garanti para yandaşlara aktarılırken sayın cumhurbaşkanım çıkıp devletten 1 kuruş çıkmıyor diyerek özelleştirmeyi teşvik eder mi? Etmez tabi ki.

• Zam değilki güncelleme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Konunun ilk mesaji yaniltici. Yukseldi, zam gibi kelimeleri kullanmayalim lutfen.

adamlar zam bile diyememiş...

• quote:

Orijinalden alıntı: doctorfizik

quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Konunun ilk mesaji yaniltici. Yukseldi, zam gibi kelimeleri kullanmayalim lutfen.

adamlar zam bile diyememiş...

Guncelleme modaydi simdi degisiklik olmus.

Kendi secmenine yediriyorlar. "chp olsa her seye zam gelirdi, chp doneminde zam yapip duruyorlarmis" gibi soylemler bosuna degil. Simdi "biz de zam yaptik onlar da" deseler nasil elestirecekler ki?

Diyecegim de birebir ayni konu, ayni mesele olsa bile akpyi savunup, chpye laf etmeyi becerdiklerinden gene bulurlar bir sey diyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.