Almanya Sputnik haber sayfasini Twitterda kapattirmis. Alman hukukuna göre basin özgürlügü demokrasi kadar önemli. Bu durumda yasaklama cok tuhafima gitmisti, aynisi bizim basimiza gelse kesinlikle bu karar ayiplanir günlerce Avrupada tartisilir Türkiyede basin özgürlügü olmadigi yerel basin araciligi ile halka yansitilirdi. Konu baska tarafa cekilmesin sadece Rusya-Ukr. gerilmi üzerinden bir örnekti bu. Basin özgürlgü konusu baska yerlere cekilmesin. |
Avrupa Birliği, Elon Musk'ı uyardı: Bizim kurallarımız geçerli, Twitter sansürsüz olmaz (3. sayfa)
-
-
Hani özgürdük noldu?
-
Olur mu hiç ya
Baksana yukarıdaki süper hümanist, özgürlükçü dostlarımıza, ne kadar özgür avrupa, siyasetçiyi eleştirebilince veya istifa ettirebilince devlet politikaları değişiyormuş avrupanın, bakan düşümce devlet diyor "tüh şimdi baştan yeni politika yazıcaz :)
Sen bu örnekleri vererek kalplerini kırıyorsun onların
Halbuki pkk, azov taburu gibi terör örgütleri, Amerikan ve İngiliz bombaları, Marine Le pen gibi siyasetçiler, Ortadoğu ve Afrika'nın içişlerine karışan fonlu maşalar ifade özgürlüğü
Terörist lan bunlar diyen hesaplar, mavi gözlü sarı saçlıları bombalayanlar veya Sputnik gibi medyalar ooooo, lütfen, faşist onlar, nazi onlar, kötü onlar, sansürlenmeli ve ümükleri sıkılmalı onların
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başlığa bir girdim bizim eski CEO Thierry Breton'un resmi var. Şimdi politikada kariyer yapıyor
Forumda Elon Musk'ın ne dediğini gerçekten açıp okuyacak ve dinleyecek kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecektir ama EU yöneticilerinin de okumamış gibi yapması çok garip geldi.
Adam her fırsatta ülkelerin yasalarına bağlı kalacağız, ifade özgürlüğünün sınırları minimum yasal sınırlar olacaktır diyor. Hatta yeni bir Ted röportajı var orada da dinledim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schavelle -- 29 Nisan 2022; 1:18:23 >
soran olursa avrupa özgür dersiniz. alın avrupa'nın özgürlüğünü. işine gelmediği zaman sansürcü zihniyet avrupada da mevcut
-
Sana ne olm AB
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öf kardeşim reçetene sabah öğle akşam 1 er kullanımlık VPN yazıyorum aksatmadan kullan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Trump amcamız 1milyar dolara sosyal medya platformu kuruyordu. Neo twitter ile büyük rekabet bekliyorum kendisinden.
-
Twitter Elon Musk ın elinde patlayacak gibime geliyor, avrupa ülkelerinin yasaklamasına bakar çöküşü
Özgürlükçü Avrupa'ya bak sen hele.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adam kendi bağımsız internet ağını kuruyor starlink uyduları ile siz daha uyuyun Avrupa neyi yasaklayacaksın, dikkat edin de o sizi yasaklamasın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X