Şimdi Ara

avrupa çarlarda sp farm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim avrupa çarım var sp farm yapmak istiyorum nasıl yapabilirim?? Aradım ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

• ßence eu ların farm a falan ihtiyacı yok şhsen benim rogue a gerek kalmıyor cleric+rogue mutlu mesut kasılıyoz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bcan38

Benim avrupa çarım var sp farm yapmak istiyorum nasıl yapabilirim?? Aradım ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

farm nedir,nasıl yapılır onumu bilmiorsun yoksa avrupada nasıl yapılır diemi soruyorsun.
    avrupada chines gibi.
    çin charlarda düşük lvl de bandit kalesine gidiliordu avrupada ong ların orda taxi şüferleri ile yaptırıolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: deliboy

ßence eu ların farm a falan ihtiyacı yok şhsen benim rogue a gerek kalmıyor cleric+rogue mutlu mesut kasılıyoz.

sizede pm attım hocam
  • avrupada skiller farklı gelio benim mastery 51/72 lvl36 şimdi kaç yapsam en yüksek sp alırım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan38 -- 1 Şubat 2008; 14:38:00 >
  • Sanırım gap 8 yada 7.Tam hesaplayamadım.Sana önerim Masteryleri 32 ye indir yada çıkar.3 lvl 4 gapla git.Sp sorunun çözülecektir.
  • quote:

avrupada skiller farklı gelio benim mastery 51/72 lvl36 şimdi kaç yapsam en yüksek sp alırım ?

oradaki 51 i kaça kaç verdin?
    onu söylemeden bilemeyizki kaç gap olduğunu belki 36 max yanada 15 verdin 0 gap dasındır belkide 26 mastery 25 de yandır 10 gap (gereksiz tabi ) farmdasındır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEDAVA 80 LEVEL CHAR HERADA
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim warrior mastery 36 bard10 cleric4 hangisini kaça indireyim sp farm için
  • mastery 36 imiş ozaman lvl inde 36 olduğu için 0 gap dasın yani farmda değilsin.
    en yüksek mastery ni lvl inden aşağıya çekeceksin ki spx fazla gelsin.
    mesela warrior u 27 ye çekiip 9 gap farmdan devam edebilirsin.

Kolay Gelsin...

ekleme:
    ayrıc 2 class a yönelirsen daha iyi olur bence ya cleric yada bard dan git.
    ha barddan hızlı koşmayı açıp cleric den devam edecem diosan sen bilirsin cleric max lanmaz ama güzel char olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isa6n -- 1 Şubat 2008; 15:25:35 >
  • tşk ederim beyler ozaman ben warrior mastery i düşürüyim aşağı
  • yanında cleric i sıfırlamanıda öneririm.. warrior zaten güclü defans buff larından cok hızlı koşmaya ihtiyacı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MetaLStorM_

yanında cleric i sıfırlamanıda öneririm.. warrior zaten güclü defans buff larından cok hızlı koşmaya ihtiyacı var

ben birçok warrior videosu izledim geneli cleric di ve çok eğlenceleri tüm defans buff larını açıp ortalığa dalıorsun babayiğit gibi peeeh
  • Yalnız ama dikkat ettimde avrupa carlarda sp farm yapınca daha az sp gleior mesala 3 lu sp farmda avrupada 300 exde 30 sp gleior çinde 50 exde 150 sp gelior tahmin soluorm
  • en iyi sp farm kendini kastıracaksın ( mastery lwl i 3-4 lwl geride tutarak)
  • quote:

tşk ederim beyler ozaman ben warrior mastery i düşürüyim aşağı

yada dusurme hemen lvl atlamaya bak mastery i hic uplama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.