Şimdi Ara

Avrupa'da Menajer, Türkiye'de Teknik Direktör ( NEDEN? )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkiyede ozellikle fenerbahce de menecer yada direktör farketmez bızde olay baskanda bıtıyor

• Bizde eleman

• Ay lav yu Hozam

• Dediğimi kimse anlamadı mı yav?

İngiltere 'de MANU menajeri Mourinho diyor ama
    Türkiye'de Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat deniyor. Niye menajer denmiyor?
    Neden yaniiii???

• quote:

Orijinalden alıntı: His Last Vow

Dediğimi kimse anlamadı mı yav?

İngiltere 'de MANU menajeri Mourinho diyor ama
    Türkiye'de Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat deniyor. Niye menajer denmiyor?
    Neden yaniiii???

menajer
    1. Yönetici
    2. Bir sporcunun veya sanatçının mesleki işlerini düzenleyen ve yöneten kimse
    3. Bir spor takımının teknik yöneticisi

teknik direktör
    Spor takımının oyuncularını kurduğu düzene göre oynatan, oyuncularla spor kulübü arasında ilişkileri düzenleyen kişi
  • sadece isim farkı değil görev farkı da olabilir. şu an sallıyorum. ancak bizim ülkemizde yönetimin oyuncu alıp takıma eklemesi olayı var. yani teknik direktör aslında bu oyuncuyu istemiyor ama alınıyor. menajerlerin ise durumu biraz fifa'daki menajerlik gibi olabilir. yani yönetim sana "al sana x kadar para" ne yaparsan yap diyor. menajer oyuncuları kendi seçip kendi anlaşıyor. tabi şu an gerçekten büyük sallıyor da olabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birisi türkçe birisi ingilizce ?
  • Çünkü

• Bunu gerçekten merak ediyorum ben de.

Mesela FM 2019 oynuyorum orada Menajer olarak geçiyor hepsi. Ama reelde Teknik Direktör diyorlar bizimkiler. Ne fark var?
  • Buda biZim farkımız olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yok mu bilen

• Menejer= Futbol direktörü + td
    Transfer pazarlıkları yapar, oyuncu ve teknik ekip sözleşmeleriyle de ilgilenir. Aklıma gelmeyen daha çok şey vardır.
    Teknikdirektörün antrenman ve maçtan başka işi yoktur. Önüne ne verilirse onunla yetinir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 11 Mart 2019; 16:25:23 >
  • Türkiye'de transfer yapmaya kalksan canına okurlar. ondan komisyon aldı buna çok verdi vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 11 Mart 2019; 16:31:6 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.