Şimdi Ara

Avrupa'daki Takımların Yabancı Sınırı listesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: %99

Hollanda yine iyi gelişmiş.

Hollanda gibi ülkeyle türkiye arasında dağlar kadar fark var.. holiganizm yok, altyapı var kültür farkı var.. en önemlisi modern
  • burdan şu sonuç çıkıyor, hem alt yapısı sağlam hemde sınızsız yabancı olan ülkelerde futbol gelişmiş (Almanya mesela)

yani yabancı sınırıyla bir yere varılmaz, illa kural koyacaksan alt yapıyı geliştirmeye yönelik koy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

AB kabul edilen ülkeler:
    Avusturalya
    Tüm AB ülkeleri
    Türkmenistan
    Tacikistan
    Yeni Zelanda
    Özbekistan
    Kanada
    A.B.D
    Tüm Okyanusya ülkeleri
    Tüm Karayip ülkeleri
    Tüm Avrupa ülkeleri
    Tüm Afrika ülekeri
    Tüm Cotonou ülkeleri
    Kırgızistan

Yok artık serbest dememek icin cok uğraşmışlar

benim de dikkatimi çekti bu, iyi güldüm

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Fark ettiyseniz saçma sapan sınırı bulunan ligler hep dandik olanlar.

olur mu hocam denk gelmiştir, yabancı sınırıyla ne alakası var, yabancı sınırı kötü bir şey olsa çok sayın ve pek muhterem Yıldırım Demirören beyefendiler hiç bu kuralın üzerinde dururlar mıydı?

• Tamam yabanci siniri olmasin hemfikiriz o konuda ama bizim 3 buyukler diye taptigimiz takimlar altyapiya ne kadar yatirim yapiyor? Sifir.

Lafa gelince bizim Barcelona gibi altyapimiz mi var diyosunuz. Kusura bakmayin da Sneijder, Drogba gibi adamlari getiren kulubun altyapiya yatirim yapacak gucu yok diyosaniz ben buna gulerim.

Gurbetciler olmasa Milli takimda oynayacak adam yok. Yetenek desen o da Turk bu da Turk fark ne?

Federasyon altyapilari gelistirmeye yonelik kural koysun demeyi birakin kulupler kendi altyapisini kendi dusunecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

Türkmenistan
    Kazakistan
    Azerbaycan
    Kırgızistan
    Özbekistan

Bu ülkelerden hiç yetenek çıkmazmı insan bir araştırır türk futbolunda olana damlar gidiğ bu ülkeden genç adamları türkiye ye ve avrupaya kazandırabilir hatta milli takımımızda bile oynarlar sonuçta türkler ama türk takımlarının aklı hiç çalışmıyor malesef.

Bi de bu var

Her sene bi haber cikar Galatasaray Afrika'da futbol okulu acti!!!

Ulan adamlar Afrika'yi fethetmis acilan acilmis zaten orda scout ekipleri cirit atiyo yetenek bulacaz diye biz okul acmisiz. Hic o okullardan bi yetenek kazandirdik mi takima? Ben hatirlamiyorum.

Ayni sekilde Brezilya'da futbol okulu, Ingiltere'de futbol okulu vs vs.. Ingiltere'deki cocuk Championship'te bile oynasa kendini daha cok gosterebilecegini bilir sen neyin okulunu actin oraya?

Ya ulkende adam gibi yatirim yap ya da Azerbaycan, Ozbekistan buralara ac okulunu. Simdi baslasan 5-10 sene sonra meyvelerini toplarsin.

• Bu tarz kararlar futbolun geleceği düşünülerek yada futbolumuzu daha kaliteli hale getirmek amacıyla alınmadığı için bu tarz mantıklı açıklamalar boşlukta kalıyor ...

Geçen sene play off kararı hangi sebeplerden alındıysa buda o sebeplerden alındı...
  • Azerbaycana futbol okulu açmıştık diye hatırlıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgilerin çoğu yanlış mesala ingiltire yabancı sınırı yok demiş ama bunun kuralları vardır alınacak oyuncu milli takımında bilmem kaç kere forma giymelidir
  • evet örnek aldığımız ülkeleri görüyoruz

Belarus , Hırvatistan , Rusya , İsrail , Sırbistan , Ukrayna

hepsinin altyapıları sırf bu sayede mükemmel. hep genç yetenekler çıkarıyorlar. Milli takımları devamlı ya finalde yada yarı finalde. Birde almanya ispanya gibi yabancı sınırı olmayan ülkelere bakın altyapıdan bi tane oyuncuları yok milli takımlarında hepsi 30 yaş üstü zar zor kupalara katılıyorlar. Bence almanya ispanya gibi ülkelerde hemen bu yanlıştan dönüp yabancı sınırı koymalı bizim gibi. yoksa ülke futbolları bitecek!!!!!
  • Yunanistan bizi AB kabul ediyormuş la yeni öğrendim İspanyayı biliyordum ama Yunanistana şaşırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: -darkpassenger-

bilgilerin çoğu yanlış mesala ingiltire yabancı sınırı yok demiş ama bunun kuralları vardır alınacak oyuncu milli takımında bilmem kaç kere forma giymelidir

İngiltere yanlış diye çoğu mu yanlış olmuş oluyor? Diğer yanlış olanlar hangisi mesela? Bizde bilgilenelim
  • Bekle bizi Belarus.
  • ezik miyiz lan biz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

ABye girmek şart, çözümü bu

ab e girmek şart değil. Çek tam olarak ab de değil. Hala kendi parasını kullanıyor. sadece schengen anlaşmasına dahil.
    Bizim ülkemiz futbol olarak avrupa da yer aldığı için (bkz : Euro cup, Uefa, CL) bizimde bu yasalardan yararlanmamız normal.
    Hakkımız var yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Valla bizim şansımıza da 3 tane Afrika'lı 1 tane Güney Amerika'lı 1 tane AB li oyuncu var AB den olanları saymasalar gene şanssızız. Afrika'lı ve AB den olanları yabancı saymasınlar o zaman yarar

Finlandiya gibi yapalım

Hepsinde AB pasaportu var. Sıkıntı yok yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Fark ettiyseniz saçma sapan sınırı bulunan ligler hep dandik olanlar.

ya da dandik oldukları için saçma sapan sınırları var
  • Başarılı olan ülkelerde yabancı statüleri çok esnek bizde de öyle olması gerekirken daha da kötüleştiriyor geblolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Valla bizim şansımıza da 3 tane Afrika'lı 1 tane Güney Amerika'lı 1 tane AB li oyuncu var AB den olanları saymasalar gene şanssızız. Afrika'lı ve AB den olanları yabancı saymasınlar o zaman yarar

Finlandiya gibi yapalım

Drogba, Chedjou, Dany'nin Fransiz
    Melo'nun Ispanya
    Amrabat'in Hollanda
    Muslera'nin da yamulmuyorsam Italya pasaportu var. Riera ve Elmander zaten AB uyesi sayiliyor. Wesley de oyle. Eboue'nin var mi Fransiz pasaportu emin degilim. Ujfa da AB uyesi. AB sinirsiz, AB disi max 3 yabanci yapsalar. 11'de 8 yabanci ilk 18de altyapidan yetismis en az 3 oyuncu kurali yapsalar bence her sey harika olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -darkpassenger-

bilgilerin çoğu yanlış mesala ingiltire yabancı sınırı yok demiş ama bunun kuralları vardır alınacak oyuncu milli takımında bilmem kaç kere forma giymelidir

İngiltere'de AB pasaportu olan futbolcular serbest, isterse tek bir milli maç oynamasın. Diğerlerinin milli takımlarının son 16 maçının %50 sinde forma şansı bulmaları yeterli.

Öyle bir ligde gidipte hiç milli olmamış yaşlı Afrikalıları oynatacak halleri yok. Genç olanlarında AB pasaportu var.

Kimisi de 25 futbolcudan 8 tanesi İngiliz olmak zorunda diyor. Yani ilk 11 full yabancı artı yedek kulübesinde 6 yabancı şansın var.

Bunun sınırsızdan farkı ne ? Sırf bu bilgiyi yazmadım diye çoğu yanlış demen doğru mu sence ? Yanlış olanları söyle onları da araştırayım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.