Şimdi Ara

Avrupa Ligi 3. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Club Brugge| 19.03.2015 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.875
Cevap
10
Favori
23.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya giremiyorsan bir iki ileriden sut cek bakalim ne olucak top oldurup duruolar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-0 haricinde bjk gecemicek gibi duruyor.yerse 2 tane atamaz buyuk ihtimal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zibilyon tane korner kazandık 1 kere bile gol pozisyonu çıkmadı. adamlar bu duran topları kazansa 3-4 olurdu. çok etkisiziz hava toplarında. ve buna rağmen bir çok top orta sahadan gelen toplarla harcandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dartvedır

beyler 0-0 la onlarmi tur atliuo

Evet.

Biz 1-0 yensek yeter tur icin.

• Brugge ün avrupa kupalarında ki tecrübesi bizden çok önde. Takım toy kaldıramıyorlar final maçlarını. 70 e kadar gol gelmezse tur gider.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ba yi indirdikleri pozisyon faul + kirmizi kart degil miydi yahu? Ben mi yanlis gordum

• quote:

Orijinalden alıntı: TMoE

Ersan niye oynamıyor anlamadım ama maç öncesi de özellikle Franco'dan korkuyordum Sutter hem Franco'ya hem Necip'e büyük fiziksel üstünlük sağladı. Ersan Sutter'i fiziksel olarak engelleyebilecek tek stoper takımda. Onun dışında Mustafa çok etkisiz, orta alandan da bir türlü destek alınıp iyi ataklar oluşturulamadı. Biraz zorlasa gol gelir ama bakalım.

Ersan dengesiz hacı saçma sapan şeyler yapabiliyor.
  • Brugge'un göbeğinde Mustafa Pektemek var, çok iyi defans, umarım milli takıma çağrılır.

• Hava toplarında çok etkililer.2. yarıda ilk maçtaki gibi şu uzun siyah adamı sokarlarsa çok daha etkili olurlar.

• Saol Hocamda addplasman 1 gol 2 degilmiydi ?

• Bu futbolla turu geçmemiz zor ama ben haftasonu fb maçından ve sahaya inip ceza almamızdan korkuyorum 70k taraftar sonuçta illaki girerler

• Duran toptan gol atmayili kaç yil lloldu unuttum.

• Mustafa neden bu takımda abi ? Beni alakadar etmez kafasını kırmış gözünü kırmış vefa borcu falan yüzünden duruyorsa yazık adam ayağında topu tutamıyor, topu tutmayı geçtik vurulan topların önüne geçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oguzgyan

Ba yi indirdikleri pozisyon faul + kirmizi kart degil miydi yahu? Ben mi yanlis gordum

öyleydi de geçti artık yapacak bir şey yok.
  • Ulan niye topu ayağına alınca bekliyorsun ! Fişek gibi oynanır arkadaşım bu top, adam senin ne yaptığını göremeyecek !
  • Veli ve Olcay hiç iyi değil

• Olcay yerine atiba girip tolgay sol kanat oynasa pektemeğin yerine de tosun girse takım daha iyi iş yapar.

• gole ihtiyacın varsa cenk tosun girmeli aga.son vuruş larda ceza alanı çevresinden affetmiyor.
  • Takim bir zamanlar duran top ustası iken şimdi duran top özürlüsü oldu. Nerdesin sivok nerdesin altın kafa, sana ihtiyacımız var kaptan.

• Arkadaş veli ve Mustafa ne yapmaya çalışıyor anlamadım. Çok kısır oyun oynuyoruz. Takımın ikinci yarıda toparlanıp kendine gelmesi gerekiyor. Yoksa tur falan mümkün değil.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.