Şimdi Ara

Avrupa Ligi 3. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Club Brugge| 19.03.2015 (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.875
Cevap
10
Favori
23.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rezil herif bunlar ya. Hafta sonu fb yeniliriz lig biter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdar türkiye alt yapılı oyuncu.deplasmanda yaptırdığı penaltı evlere şenlikti.tolga türkiye alt yapılı.
  • Oho daha yeni cikariyo..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tolga

• Cenk ikinci yarının başında girmeliydi

• Niye stress yapiolar ki anlamadim. Kaybedilen hic birsey yok. Taraftar da kendi takimini islikliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

quote:

Orijinalden alıntı: AurelienChedjou

Turu geçemeyeceğimiz kesin ama sahaya inmemeliler hayvan gibi ceza yeriz sonra çarşı herşeye karşı

Lan troll cek git surdan canimi sıkma benim az insan olda destekle kendi takimin ülke puanlarini düşürdü birinci giden gidemeyecekti direkman grublara bizim sayemiz de sampiyon olan gidicek. Bir galibiyet alamadiniz gelmiş burda lak lak yapiyosun.

Ben gayet destekliyorum beşiktaşı atara gerek yok canım gerçekleri konuşuyoruz burda

• Oha pozisyon tekrarındaki mallık ne öyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihcskn

quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

Brugge nın attğığı gol tamamen defans hatasıdır. 1-0 öndesin defans ın bu şekilde mi olmalı? Tolga maçın başından beri 4-5 defa topa koşarak uzaklaştırdı hatta en son uzaklaştırdığında adamdan sekti. gol pozisyonunda topun hızının önce kesilceğini düşündü ve çıkmadı napsın adam? Kaç defa kaleci oldunuz hayatınızda? Gol bariz defans hatasıdır.

Kısmen katılıyorum , bana kalırsa büyük hata defansın ama kalecininde hatası olduğu gerçeği değişmez.Ayrıca Tolgayı öldürmeninde bir anlamı yok bu adam genel olarak iyi bir kaleci stres heyecan ile yaptığı 1 hatada bu kadar gömülmemeli

bu maçta yapmıyacak arkadaşım telafisi yok bu maçın seneye hep seneye tolgayı assalar yeri

• Mustafa yuhlandı. Sonunda taraftar tepki veriyor!

Ersan varken Necip hatadır... Cenk varken Tolga hata... Cenk varken Mustafa ölüm!
  • Tolga

• De sutter tam bir cirkef

• quote:

Orijinalden alıntı: redwolf0

quote:

Orijinalden alıntı: John.McCain

Ulan tolga simdi zor bir pozisyonu kurtaracak bu sefer de ne iyi kaleciymis diyeceksiniz. Bu kadar nankör olmayın, destekleyin takiminizi,oyuncularinizi.

Kurtarsa ne olacak ya golmü atacaz artık bırak kapa tv akşam akşam allah belasını versin sattı maçı hain tolga

Uykusuzluktan öldüğüm için yatağa geçtim. Telden bakacagiz artik belki atariz gol.

• Bilic turu rakibe hediye etti

• Umarım mustafanın Beşiktaşta oynadığı son maçıdır bu.
  • takım çok düştü çok pis bir gol yedik moral bitti takımın
  • Kahkaha attim kale dibinde topu havalandirip atmak da nedir,tolgaya nolmus beyler

• Beşiktaş çok toy ne yaptıkları belli değil.
  • Bu ne biçim bir oyundur yahu bu ne saçma pas hatalari

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.