Şimdi Ara

Avrupa Ligi 3. Tur İlk Maçımız | Club Brugge - Beşiktaş | 12.03.2015 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
915
Cevap
2
Favori
12.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takımda bir düşüş var bu bir gerçek. Nerede Liverpool deplasmanındaki takım nerede bu takım.
  • Bu Beşiktaş'ı Kadıköy'de 5'leriz.
  • Deplasmanda bu tarz oynanır. Kontradan atabilirsek ne ala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim anlamadığım neden herkes beşiktaşı eleştiriyor şuan beşiktaşda gol için çok çaba sarfetmiyorki deplesmanda oynaması gerektiği gibi oynuyor rakibe çok pozisyon vermeden 1 tane atarsam diye oynuyor oyunun kitlenmesinden bilicin rahatsız olduğunu düşünmüyorum deplesmanda oynaması gerektiği gibi oynuyor.
  • Zevksiz ve pozisyinsuz bir ilk yarıydı. Stad niye boş bu arada hava mı çok soğuk..

• blk biraz tempoyu arttırsa çok rahat golü bulacak
  • brugge beşiktaşa iyi çalışmış bence.istanbuldaki maçta zorlu geçer
  • Ozi cok ıstekli ama topla bulusmuyor ba cok yalnız olcay cıkmalı cenk girmeli

• quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Bu Beşiktaş'ı Kadıköy'de 5'leriz.

kaydediyorum olmazsa o zaman
  • beşiktaşta sırtı dönük top alıp pasör özelliği olan sadece demba ba var.haliyle set hücumlarında oldukça zorlanıyor.
  • 1-0 yenilicez gibi

• Takimin en büyük eksigi sezon basindan beru set hücumu ve duran toplar. Bilic bunlari çozemedi bir turlu.

• 0-0 bile bence çok tehlikeli bir skor ilk maç için.beşiktaşın mutlak gol bulması lazım
  • Az bastırsa sanki gol atar gibi BJK ama bir isteksizlik var takımda ya da gol atmak için değil de yememek için çıkmışlar sahaya
  • Sivas maçından tek farkı Sivasspor'un daha etkili futboluydu. Duran toplar felaket, her duran top tehlike. Bizde ise duran toplar bir o kadar etkisiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • besiktas ilk yari 9 kisi oynadi . demba malesef tek forvet oyniyamiyor . feyenord macindaki gibi demba - pektemek cift forvet oynarsa bu mac ucluk olur . tabi pektemek rezil futboluyla beklentileri karsiliyan oguzhanin yerine girmeli .

bide ersan sacma salak faul yapmaktan kacinmali . adamlarin pozisyonu yok bosu bosuna serbest vurus yaratioz onlara
  • ist kalmadan burdan avantajlı bir skor alamalıyız. Adamlar hava toplarındaki sıkıntımızı biliyor
  • Fernandes gittiğinden beri duran toplar çöp

• ilk golu bulursak bruge cozulur .
  • Beyler eve yeni geldim ilk yariyi ozet gecebilirmisiniz nasil oynadik?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.