Şimdi Ara

Avrupa Ligi Fenerbahçe - Manchester United 21.00 (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.376
Cevap
5
Favori
18.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Helal olsun hem de nerseyse as kadro manuyu yendik, simdi gider akhisari yenemeyiz oyle garip bir takimiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni tanıyanlar şunu bilirler Tanrının dünyaya karışamadığını düşünürüm.

Ancak Sowun gollerini harbiden tanrı attırıyor olmalı. Beşiktaş'a attığı gol, Eskişehir'e attığı gol hepsinde top kaval kemiğine çarpıyor ama gol oluyor adam da değişik bir şans var ama aynı zamanda onun yeteneği.
  • Maçtan önce manu nun yenmesini istiyordum ama maç başladıktan sonra o kadar çirkef bir takımı destekleyemedim , feneri destekledim , keşke emenike atsaydı o yakaladığı pozisyonları da iyice çıldırtsaydınız bu yürüyen ego ve kibir bozuntularını.
  • Öncelikle halen kızgın olduğum Fenerbahçemi tebrik ediyor, sonrasında bizlere desteklerini gösteren Galatasaray, Beşikteş ve diğer Türk takımlarını destekleyen arkadaşlara teşekkür ederim, adamsınız...
  • Manu yedeklerle çıktı, bu sene zaten kötüler, uefayı tınlamıyo diyenler konuya bekleniyo

İbrahimovic sen ne şunun bunun topçusuymuşsun. Hayatında inşallah lig kupası dışında kupa göremezsin ezik oğlu ezik
  • Senerde iyiydi 2. yari

• quote:

Orijinalden alıntı: -ZoRRo-

quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

quote:

Orijinalden alıntı: Seddar

23 yıl önceki mençıştır galibiyetini internet sitesinden paylaşıp dalga geçtiğini sananlar, biz sizin üstünüze 2 kere yendik adamları bırakın artık 20yıl önceki maçları konuşmayı

O maç Türk futbolunda bir dönüm noktasıdır manu'yu eleyince CL'nin formatını değiştirdiler.

Asıl tarihi olay manu nün 40 yıllık yenilmezlik rekorunun 96 yılında bolic golüyle yıkılmasıydı.

Evet o da önemlidir.

• Ahlar vahlar...
     Avrupa Ligi  Fenerbahçe - Manchester United  21.00

• Sow golünü tribünden izlemek ne şans müthiş goldü müthişş

• Tebrikler önemli bi galibiyet Beşiktaş ta napoliyi yenseydi çok iyi olacaktı

• quote:

Orijinalden alıntı: travers

Manu yedeklerle çıktı, bu sene zaten kötüler, uefayı tınlamıyo diyenler konuya bekleniyo

İbrahimovic sen ne şunun bunun topçusuymuşsun. Hayatında inşallah lig kupası dışında kupa göremezsin ezik oğlu ezik

iyki mesajını sonuna kadar okumusum yoksa başlıyordum saydırmaya

• Kjaer'in pozisyonunda keşke lugano olsaydı da şu kendini beğenmiş iboya bir ders verseydi. Dövüş sanatları biliyor diye herkesi böyle manipüle edeceğini sanıyor.
  • Mourinho'ya nasıl sorular soruyorlar ya
    Adam kızdı ama Fener'den daha iyi durumumuz falan dedi.
  •  Avrupa Ligi  Fenerbahçe - Manchester United  21.00
  • quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

Keşke BJK' de yenseydi de Avrupa'da gümbür gümbür gitseydik. GS de katılacak seneye, 3 büyüklerden artık bir Avrupa kupası daha gelmesi lazım. Yoksa adamlar bize Yunanistan ligi gibi bakmaya devam edecek.

Ne güzel bir mesaj
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtrhn

Kjaer'in pozisyonunda keşke lugano olsaydı da şu kendini beğenmiş iboya bir ders verseydi. Dövüş sanatları biliyor diye herkesi böyle manipüle edeceğini sanıyor.

kjaer bence kart görmemeye çalıştı. kart görseydi bu kadar rahat oynayamazdı defansımızdaki oyuncular. skrtel kart görünce daha dikkatli oynadı mesela.
  • BJK kullanıcısına yanıt
    Raul albiol ve miliksiz napoli, hamsikleri vardı müthiş adam kabul, karşısında; Rooney, pogba, ibra, juan mata... Bunları tanımayan adam yoktur, ordan herhangi ikiliyi seç napolinin kadroyu satın alırsın, bırakıcaksın bu manuyu yener falan adamlar %80 üstünlükle oynadı...
  • Bu galibiyet değil dev bi zafer oldu benim için çok teşekkür ederim gururlandırdınız bizi
  • İbo harbi ezikmiş.. ManU bitmiş aga.. ama iyi galibiyet

Helal olsun be.. Tebrikler
  • brk 1 B kullanıcısına yanıt
    Paragrafın sonunu görmeden soru çözersen ösym sınavlarında sıkıntı yaşarsın. Memleketimde hayatta kalma şartları kural no 1
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.