Şimdi Ara

Avrupa Ligi H Grubu 2. Maç | Beşiktaş - Sporting Lisbon | 1 Ekim 2015 | 20.00 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
587
Cevap
4
Favori
7.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar art niyetli bir hakem olamaz ya.

Ah be Oğuzhan ile başlasaydık alacaktık maçı.

Veli Tolgay bir an önce dönün kardeşim.

Buz gibi penaltı gitti güme ayrıca.
  • ilk yarıdakı iğrenç performansdan sonra beraberlık ıyıdir

ama quaresmaya kımse top atmıyo atsa 1-2 boş pozisyon vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: themaniak

Olcay neden oynamıyor ?

Cezalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu kadar iyi oynayacağımızı tahmin etememiştim. Daha iyi sonuç olabilirdi. Quaresmal erken çıkaydı...

Ama Beşiktaşıma tebrikler..
  • Bir atakta spiker;

Gokhan var gomez var quarezma var herkes var...

• terledim resmen
  • maç kaç kaç iddia oynadım su macı bjknin kazanması gerek
  • İlk yarı adamların kaçırdıklarını hesap edersek 1 puan iyidir demek düşüyor bize.

Oğuzhan ile başlasaydık keşke. Adam fark yarattı resmen. O girince Töre'de oynuyor. Atiba'da pas yapıyor.

Q7 inanılmaz etkisizdi. İkinci yarı tek bir şey yapmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikola125

maç kaç kaç iddia oynadım su macı bjknin kazanması gerek

kg var 2-3 gol skor 1-1 2den 0 oldu ama 1 olmadı
  • Hakem ve Gomez çok kötüydü.Tolga maçın adamı bence çok net pozisyonları kurtadığı için ilk yarıda yeseydik o golleri takım zor toparlanırdı.
  • dün GALATASARAYın maçında puan kaybımızla dalga geçip, Ülke puanını işi bize kaldı diyen beşiktaş taraftarı arkadaş...

Skordan umarım memnundur
  • Bu oyunla beşiktaşın işi zor ki ne zor bildiğin mahalle takımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cenk oyuna girdikten sonra adamlar kaleye inemediler.

Beck ve Atiba yi çok çok çok beğendim..Bu Beck için nasıl bir bakış açısı ile laf atıyorsunuz anlamıyorum gerçekten..

Töre ve Q17 çok top tutuyorlar.Bu çok olumsuz etkiliyor takımı.Q17 takımın en kötüsüydü.Töre yi de beğenmedim.Necip de.

İsmail 2.yarı oldukça iyiydi.

Gomez'i Fenerbahçe maçından daha çok beğendim.Skora katkısı olmadı ama oyuna katkısı oldu fazlasıyla.Bence en verimli olduğu maç bu maç oldu şu ana kadar.Tek eksik gol idi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lizbon kesinlikle çok iyi bir takım.Üç puan çok iyi olurdu ama alınan 1 puanın değeri ilerde çok daha iyi anlaşılır.
  • Oguzhan cok ust duzey oynadi. Tolgay da donunce tas gibi takim olucaz

• quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

dün GALATASARAYın maçında puan kaybımızla dalga geçip, Ülke puanını işi bize kaldı diyen beşiktaş taraftarı arkadaş...

Skordan umarım memnundur

Sen oyna şu lizbon ile 2 atıp 1 sayarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

Bu oyunla beşiktaşın işi zor ki ne zor bildiğin mahalle takımı

zor mor değil lucas leiva veya aqulaını ile bu takım sevıye atlardı necip savunmaya çekılıyo atiba savunmaya çekılıyo bomboş kalıyo ortasaha kımse pas yapamıyo

bide sosa var kadroda var ama sahada yok oda pas trafıgıne katkıda bulunmayınca kötü bi yarı ızledık
  • 3 tane net gol kaçtı 2.yarıda.Şenol hoca neciple başlayarak maçın içine etti.2.yarı oguzhan girince takım kendıne geldi top yapmaya başladı.
    Genel olarak 2.yarıda kaçırdıgımız gollere düşünürsek kötü ancak maçın ilk yarısında yemediğimiz pozisyonları düşünürsek fena bir skor olmadı.
    Hakeme gelirsek net penaltıyı vermedi maçın genelinde de aleyhimizi bir çok kararı vardı vasattı yan hakemlerde dahil.

1 PUAN 1 PUANDIR İSMAİL ve NECİP bana göre beşiktaşın oyuncusu değildir.
  • Yazık oldu :( izlemedim ama banko alır diye düşünmüştüm. Avrupa da çok kötüyüz ya. Bari fener alsın ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quaresmaya uvet evlat muamelesi yapildi resmen. Adam sag kanatta bom bos biz hala sol kanattan zorlamaya calisiyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.