Şimdi Ara

Avrupa Ligi H Grubu 4. Maç | Beşiktaş - Lokomotiv Moscow| 05 Kasım 2015 | 19.00 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
0
Favori
6.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hagi10best

Top adamin kafasina carpiyor. Ligimizdeki hakemler yalan dolan penaltilara alistirdi tabi sizi. Burasi avrupa arenasi

o top senin kafaya çarpmıştır ama tabi boş olduğu için...
  • İkinci yarı gagalarız biz bunları rahat olun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Sabertooth-

http://www.dunyagoz.com/tr/iletisim/randevu-al buyur kardes

Yapmayın ele çarpsa o el sabit kalır mı orada, şimdi yazarken trtsporda yakın çekim bi daha gösterdi kafasına çarpıyor. Bence attığın linkten hem siz hemde bu yorumcular gitsin randevu alsın.
  • ben olcay in yerine kerim in girmesinden yanayim. keske senol hoca erkenden alsa kerimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi var ya olcaya söve söve bi hal oldum ya. Ya sokaktan al sıradan bir tane insan koy olcayın yerine yemin ediyorum olcayın yaptıklarından eksi olarak bişey yapmaz. abi bu adam senelik 1milyon küsür euro alıyor ya. ayıptır günahtır. ne yapıyor ya bu adam koşmaktan başka bişey ne yapıyor? hani koşması da bi işe yarasa boş koşuyo. ezbere oyun oynuyo ya. bu kadar iğrenç bir futbolcu görmedim yemin ediyorum ptt oyuncusu yemin ederim ki.

şu adamla quaresmayı değişmeli oynatacağına kerim-quaresma değişmeli oynatılsaydı hem kerimi kazanırdık hemde olcaydan kurtulurduk. yok abi ya anlamıyorum delirdim ya kafayı yedim artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratdem88

quote:

Orijinalden alıntı: hagi10best

Top adamin kafasina carpiyor. Ligimizdeki hakemler yalan dolan penaltilara alistirdi tabi sizi. Burasi avrupa arenasi

Yok kaleciydi o iyi gorememissin

Yedek kalecileri hatta. Sahaya girip yumrukladı topu.
  • Lokomotivin son maçları berbat. Son lig maçında lig 13.sünden 6 gol yemişler.Beşiktaşın ilk yarı isabetli şutu yok
  • q7 ya da kerimi alması lazım. olcay tam bi kazma .
  • Lokomotif anadolu takımı gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

Lokomotivin son maçları berbat. Son lig maçında lig 13.sünden 6 gol yemişler.Beşiktaşın ilk yarı isabetli şutu yok

O maçta erken gol yiyince dağılmışlar hocam. 30 dakikada 4-0 olmuş maç. Bizde golü bulursak açılacaklar.

10 kişi topun arkasındalar bilmiyorum izliyor musun maçı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

Lokomotivin son maçları berbat. Son lig maçında lig 13.sünden 6 gol yemişler.Beşiktaşın ilk yarı isabetli şutu yok

Abi o maç dakika 40'ta 5-0 oldu. Kale boş oynadılar heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noxiousu

abi var ya olcaya söve söve bi hal oldum ya. Ya sokaktan al sıradan bir tane insan koy olcayın yerine yemin ediyorum olcayın yaptıklarından eksi olarak bişey yapmaz. abi bu adam senelik 1milyon küsür euro alıyor ya. ayıptır günahtır. ne yapıyor ya bu adam koşmaktan başka bişey ne yapıyor? hani koşması da bi işe yarasa boş koşuyo. ezbere oyun oynuyo ya. bu kadar iğrenç bir futbolcu görmedim yemin ediyorum ptt oyuncusu yemin ederim ki.

şu adamla quaresmayı değişmeli oynatacağına kerim-quaresma değişmeli oynatılsaydı hem kerimi kazanırdık hemde olcaydan kurtulurduk. yok abi ya anlamıyorum delirdim ya kafayı yedim artık.

kazmanın özeti saol hocam .
  • Olcay çıkmış q girmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olcay çıktı Q7 giriyor.
  • birkaç tane gsli var , benim gibi futbol fanatiği olmayan adamı bile çıldırtır bunlar, ne karaktersiz bir taraftar grubu var bu gsnin yahu. Çarpma dersin, bana göre penaltı değil dersin anlarım da kafasına çarpıyor ne demektir ? siz hangi maçı izliyorsunuz acaba ? Bjk dahil tüm büyükler anadolu takımlarına karşı genelde hakem avantajı ile başlar maça özellikle kendi sahalarında (istisnalar elbet olacaktır). Hiçbir takım ak kaşık değilde, insan gözünün gördüğünü nasıl inkar eder anlayamıyorum bunu. Bu fanatiklikmidir yoksa karaktersizlikmidir ?
  • Senol hoca forumu takip ediyor

• Quaresmaaa seni cok seviyorum be hadi goster kendini cingenem

• Eyvah !! Hem töre hem Quaresma..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu maicon a çıkmayan kartlar ne olacak
  • Bakıyorum yine hakkımız yeniyor edebiyatları adamın kafasına çarpmasına bile el diyecek kadar fanatiksiniz

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.