Şimdi Ara

Avrupa Ligi H Grubu 6. Maç | Sporting Lizbon - Beşiktaş | 10 Aralık 2015 | 22.05 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.482
Cevap
0
Favori
18.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel bir ilk yarıydı valla tebrikler BEŞİKTAŞIM bedavaya harcanan pozisyonları gole çevirebilseydik lizbon şu anda ağlayarak soyunma odasına gitmişti kaç tane pozisyonu mundar ettik ama baskımız çok iyi
  • Kerim Frei Olcaydan daha çok hak ediyor o formayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • astanalının attığı golü olcay atamadı
  • Oldum olasi olcay in bırakın bjk yi falan Anadolu takimlarinda dahi oynatilmamasi gerektiğini düşünürdüm bir kez daha beni destekledi sagolsun. Olcaya top gelince bos kaleye dogru gitse dahi gram heyecan yapmiyorum atamayacağı her halinden belli oluyo adamin. bi teknik adam da artik atsin bunu takimdan

• Şunlara kaza golüyle yenilirseniz çok yaZık olacak. Bjk net 2 gömlek daha iyi bir takım. Ben portekiz'den katılan bu kadar kötü başka bir takım daha görmedim. Bir de liderlermiş. Porto falan bitmiş demek...

Olcay yerine gökhan töre olsa en az 1 golü vardı bjk'nin. Ama olsun olcay atacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: SayisalMan

Bizim maçta ölü gibi anlatan spiker değil mi bu

Hocam aynen o herif. Üstelik bu maçı da katlediyor. Trt nin kapı önüne koyması gerek. Euro 2016da hiç çekilmez bu adam

• quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

Olcay yerine Podolski olsa en az 0-2'ydi şu an maç, katletti oyunu resmen.

Olcay olmasa o kadar topu Podolski afedersin ama biraz ... keser. Hep kaçırdı etti, bitti. Adam o kadar top çaldı kesti, Kötü yanları kadar iyi yanıda var.Tek taraflı izlemeyin şu maçı...
  • olcay ın dengesini biraz kü17 bozdu.geçen sezonlarda forma garantiydi ve kendine daha güvenliydi.

şenol güneş ikinci yarı kü17 ve sosa yı çıkartır.necip ve kerim frei yı sokar
  • Bu maç bizde beyler rahat olun

• Olcay in sahada kalmasinin sebebi iyi pres yapmasi.Adam kavgaya girer gibi pres yapiyor.Bi de kazandigi toplaro degerlendirse tadindan yenmez

• Olcaya ragmen oynuyor besiktas helal olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Denis Cheryshev

Q7 çok kötü oynuyo be

Totemmi yapıyorsunuz ciddimisiniz

• olcay olmasa o presi yapamazsın aga.zaten ön liberoda sadece atiba var.olcayda prese çok katkı veriyor.bence sıkıntı kü 17 ve şu anda formsuz olan sosa
  • Atiba tam bir örümcek adam aldığı paranın fazlasını hak ediyor.
  • Ulan kac pozisyon ya sac bas kalmadi ya.

Spikerde zaten mac mi anlatiyor belgesel mi anlatiyor belli degil

• Sosanin yerine necip alinip her zaman oldugu gibi oguzhani forvet arkasina cekmek lazim bence. Rakip sahada fazla pres yapamiyoruz sosa top ayagina gelince oynuyor. Necip ortada hem rakihi bozar hem ileriyi destekler. Oguzhani anlatmaya gerek yok. Adam pimle geziyo. Kimi patlatacagi belli olmuyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: fallofday

Geçen seneki deplasmandaki Tothenam maçı aklıma geldi yine olcay çok gol kaçırmıştı 1-1 kalmıstık beraber dembaba penaltıdan atmıstı

Hakem de aynıydı.
  • olcay'a övsem mi sövsem mi bilemedim. 10 top caldiysak 5 6 tanesini olcay caldi, bi o kadar da kacirdi. olcay olmasa ne ileride bu kadar tehlikeli olabilirdik, ne de bu kadar top kaybi yapardik.

oyle iki ucu dışkılı degnek durumu...

• BEŞİKTAŞ BU MAÇI KAZANIR DİYENLER + VERSİN
    KAYBEDER DİYEN CAMDAN ATLASIN
  • olcay yerine allah rızası için başka biri oynarsa ve bu tempoda devam edersek inşallah geçeriz kaç tane pozisyon harcadı adam ya
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.