Şimdi Ara

Avrupa'nın en çok satan otomobilleri açıklandı: Tesla Model Y sekizinci sıraya geriledi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O koltukları acilen değiştirip. Cam tavana perde koyup. Arabanın tur sorununu çözmezlerse. Liderlik imkansız Tesla için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    Rekor kırdığında da bu sorunları vardı. Teşvikleri azaltıyorlar avrupa’da. Satışının düşmesinin sebebi bu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tefennili kullanıcısına yanıt
    Sen meydanı boş buldun sallıyorsun gibi. Amerikalı arkadaşımın yakını kanser oldu, tedavi olabilmek için işinden istifa etti. Zira devlet ücretsiz kanser tedavisini sadece işsizlere sağlıyor. Oradaki sağlık sistemini sadece tuzu kuru muhafazakar beyaz amerikalılar beğeniyor. Aynı senin gibi aşağılayan alaycı bir tonda sistemi savunuyorlar.

• fractal design kullanıcısına yanıt
    Ya arkadaş bu nasıl bir milletini aşağılama güdüsü. Onlarda orta gelirli kesim çok büyük. Düşük gelirli insanlar da araç alabiliyor. Haliyle sandero çok satacak tabi. Bizde sıfır araç alabilen kesim az. Ayrıca vergi de çok yüksek. Bu yüzden daha düşük gelirliler araç alamıyor. Kaldı ki bizde de egea en çok satan araç. Yani nerden tutsan elinde kalıyor argümanın

• Esxici E kullanıcısına yanıt
    11k euroya araç satacaklarını düşünmüyorum, şuanda türkiyede sattıkları modellerin başlangıç fiyatı 25k euro civarına falan çıkar bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NNearly kullanıcısına yanıt
    25k ya bile okeyiz

• Esxici E kullanıcısına yanıt
    Okeyiz fakat Sanderonun tahtını sallandırırmı muamma

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zmana gösterecek

• Oh iyi olmuş. İçten yanmalı motorlar ve ilk 7 gayet güzel araç modelleri mis gibi. Ne premium var ne de büyük sınıf araç. Taktir ettim valla. İçten yanmalı motorlarla devam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt

Doğru kişiye yazdığına emin misin? Ben de aynını savundum, ne alaka?

• Moueson kullanıcısına yanıt

Avrupa'da şehir merkezlerinde Sedan, C SUV vs park yeri bulabilirsen ne mutlu sana. Adam A HB, B HB için vura vura anca yer buluyor. Çoğunun tamponlar haşat halde park yerine girip çıkma yüzünden. Araç belirli süre sonra haşat oluyor.

Özellikle plastik koruması bol araçlar daha çok satıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tefennili kullanıcısına yanıt
    Evet, alıntıyı yanlışlıkla senden yapmışım. 😂

• zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    Suv deliliği geçiyor galiba. Suv deliliği tamamen geçmiş olacak, ben anca alıcam bir suv

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.