Şimdi Ara

Avrupa'nın hatta dünyanın büyük bir kısmında ki en ucuz benzini kullanıyoruz. Benzin 12 TL olacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Nizam-ı Cihan

Benzine zam gelecek dolar bazında en ucuz benzini kullanıyoruz hazırlıklı olun diye konu açmış adam yapılan yorumlara bak

özet:depoları fulleyin hatta bidonlara benzin doldurun demek istiyor devlet ötv indirimini bıraktığında görürsünüz curcunayı sizi uyarayım diyor adam anlayışı eksik muhaliflere duyurulur

@xnoname Hocam bunlara böyle tane tane anlatacaksın hükümet düşmanlığından gözleri kör anlayışları eksik algıları bozuk olmuş idrak edemiyorlar ne demek istediğinizi
    Hocam valla koca koca da yazdım tepeye maalesef forumda ki üslüplar gittikçe kötüye gidiyor. Dolarla maaş almıyoruz diyor TL ye çeviriyorum niye TL ye çeviriyorsun diyor. Sanırısın pompada dolar ödüyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xnoname -- 30 Ağustos 2018; 14:9:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Konuyu doğru düzgün okuyup anlamadan yorum yazıyorsunuz ondan sonra sayfalarca tartışma devam ediyor.

Konuyu açan arkadaş doğru bir noktaya işaret etmiş. Ancak verdiği rakamlar biraz yüksek. Benzin fiyatları sabitlenmeden önce Türkiye'de benzinin pompa fiyatı 1.5 dolar seviyelerindeydi. Güncel dolar kurunun 6.6 olduğunu düşünürsek fiyat sabitlemesi bugün kalkarsa benzinin litre fiyatı 10 TL'ye dayanır.

Maalesef ki bunlar iyi günlerimiz. Yeni yeni krizin giriş aşamasından gelişme aşamasına ilerliyoruz. Herkes elindekine sahip çıksın maymun iştahlı olmayın.
    Hocam bende 10 TL hesabı yaptım lakin içinde olduğum finans piyasası yıl sonuna kadar ne kadar müdhale yapılsa da 7 tl üstünün kalıcı olacağını hesaplıyor ileriye dönük bir hesapla 12 TL gerçekten hayal değil.

• Dolar 7 tl'yi aştığı zaman Twitter'de; ülkenin dış borcunun dolar üstünden düştüğünü ve bunun faydalı bir olay olduğunu yazan bir endoplazmik retikulum vardı,burda da aynı mantık geçerli.
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Alım gucu kiyaslamiyor fiyat kiyasliyor sen anla diyede tl ye cevirmis

birde adama kamil demis

Ulkenin muhalifide saksakcisida zir cahil anasini satayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackSparro131 -- 30 Ağustos 2018; 14:29:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusra bakın veya bakmayın işte bu adamlar oy kullanıyor.Şu forumda herkes birleşse tane tane anlatsa gene anlamayaz bu arkadaş.

Madem tl ile benzini hesapladın.ozmn örneğin almanyadaki asgari ücretide hesapla .

Asgari ücret 1500 € = yani senin hesbınla 10.500 tl .Bu durumda asgari ücretli bizden 10 kat daha fazla maaş alıyor ??
  • O zaman benzin almaya gittiğimizde pompaya bayağı uzak durmak gerekecek. Benzin o kadar yükselirse pompanın ne yapacağı belli olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ironeagle -- 30 Ağustos 2018; 14:44:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya hocam yemin ederim size laf anlatılmaz yarım aklınla birde bana laf söylüyorsun koca koca yazdım konu alım gücü değil diye terbiyesizliğin lüzümü yok!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçenlerde akaryakıta %25 civarı ÖTV artışı gelmişti. Şu an hala fiyat sabitlemesi uygulaması var. Bu uygulama kalkınca (ki bu gidişle kalkacaktır) mazot/benzin litre fiyatları konu sahibinin hesapladığı noktalara gelecektir. Bununla sınırlı kalsa iyi; doğalgaz fiyatları, taşımacılık ücretleri (dolaylı yoldan gıda fiyatları), vergi oranları vs. artacaktır.

4 adet daha sıkıntı devam etmektedir;

1. Ticaret savaşları. Bu olay Türkiye'yi de etkiler.

2. ABD ile yaşanan siyasi sıkıntılar ve diğer sebepler ile Türk Lirası'nın değer kaybetmesi.

3. Enflasyon ve yüksek faizin olumsuzlukları.

4. Türkiye'nin güneyinde yaşanan gelişmeler.

Üretim ve Ar-Ge'den bahsetmiyorum, o noktada pek iç açıcı durumda değiliz zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.