Şimdi Ara

Avrupa'nın ilk Omicron vakası, Afrika'dan Avrupa'ya Türkiye aktarmalı uçmuş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Started_With_FX5200 S kullanıcısına yanıt

hacim o arkadas marxist sosyalist yani yeni nesil liberal solcu biri. isi gucu boyle soros fonlu derneklerde ona anlatilanlari etrafa yaymak.

adam beyazlarin kurdugu yasadi kismi gostermis guney afrika`da ... iste bunlar isine gelince ozgurlukcu ama islerine gelmeyince akpliler gibi her kiliga girirler karsisindaki kandirmak icin.

Avrupa'nın ilk Omicron vakası, Afrika'dan Avrupa'ya Türkiye aktarmalı uçmuş

iste medeniyetin ozeti. kimse kusura bakmasin. soldaki yerde beyazlar okuyup gelisirken , aile basi 2 cocuk yaparken, sag usteki tipik afrika kitasi yerlesim biriminde aile basina 5 cocuk ortalamasi dusuyor.

suraya bakar misin? bir adamdan 10 cocuk cikmis. ulan bu adam sonra acim diye aglayinca ben beyaz olarak suclu oluyorum marxist batililarin gozunde.

boylesini afrikaya koysan 1 saat ayakta duramaz ama sana bana gelip siyahi acitasyonu yapar.

sanki beyaz olunca Allah seni 2 beyinli 10 kollu yaratmis gibi dusunceleri var bu solcularin beyazlar hakkinda.

• Bir seferde bizi bulaştırmasalar diyeceğim ama olmuyor. İllaki olayın içinde olacağız.

• oha cidden. giriş belgesini almaya üşendiğimden gitmedim sınava ama bunu duyunca iyi ki gitmemişim. eminim benim sınav yerimde de bu tarz olay olmuştur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten hiç bir yerde kontrol yok uçakla tr gidip geliyoruz test test.araçla tr dışında kalan ab ülkeleri bulgaristan romanya ve diğer tüm ülkeler kara yoluyla testsiz şekilde ab ye gidiyorlar sınırlarda kontrol yok olsada diyorlar italya gidicez tranzit geçiş diye çoğu yerde serbest bırakılıyor ama adam almanda çalışıyor.bu olayda eğer tr ye geliş uçağı thy se ab ülkeleri suçlayabilir thy yi.

• THY sürekli covid le anılır oldu.

Dıj güçlerin işi heralde bu da.

• Dellialli D kullanıcısına yanıt
    Iyide sen beyaz degilsinki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

ben mi beyaz degilim? Y kromozonu olarak R geliyor. Otozomal olarak R ve I karisimi Avrupa'nın ilk Omicron vakası, Afrika'dan Avrupa'ya Türkiye aktarmalı uçmuş 

Ama senin buyuk ihtimal J2 geliyor. bu konuda yapabilecegim birsey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dellialli -- 28 Kasım 2021; 17:23:12 >
    Sen bisver kromozomu beyaz adam diye nitelendirilenler Afrikayi, Amerika kitasini istila eden Ingiliz ve Ispanyollar, Fransizlar yani Avrupalilar, Turkler degil. Bu durumda olsan olsan beyaz Afrikali olursun.

Kromozomuna gore vize alabiliyormusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 28 Kasım 2021; 17:26:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

ingiltere de sisteme "white eastern eurpean" olarak kayitlamislardi 10 sene once Avrupa'nın ilk Omicron vakası, Afrika'dan Avrupa'ya Türkiye aktarmalı uçmuş 

Bu arada o kolelik islerini yonetenler yine J2 ye sahip yahudi baronlari idiler.

• miş muş miş muş... umbrella şirketi* istediği oluncaya kadar medyayı kullanır... Toplumlar bilime karşıda sorgulama geliştirmek zorundadır. Tanrı-insan ve kul-insan yol ayrımındayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 29 Kasım 2021; 00:48:33 >

Afrikalilara acirdim ama sonra bir aydinlanma geldi fakirlikten kaburgasi cikmis 1 kap yemeği yok boyna cocuk doguruyorlar.Yardim edersende daha cok cocuk doguruyor bu böyle olmaz.Dünya kulaklarini kapatiyor ama cok fazla etkileyecek ilerde bu durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnergyHill kullanıcısına yanıt

cogu sey algi aslinda. bu kolelik isini finanse edenleri beyazlar saniyorlar cunku algi o yonde. oysa piyasayi da yahudiler kontrol ediyordu.

sana tavsiyem ise birkac video ile bakman. sonra durumu anlarsin. tek tip "milliyetsiz" dunya yaratip, kendi yahudi kurselliginde dunyayi yonetmek sevdasindalar. yani yahudiler ve diger melez olarak tek tip insan irki. tabi bu melezlenmis tek tipin tepesinde yahudi kralligi olacak.

Avrupa'nın ilk Omicron vakası, Afrika'dan Avrupa'ya Türkiye aktarmalı uçmuşIvn1977youtube
    Barbara Lerner Spectre calls for destruction of Christian European ethnic societies
    https://www.youtube.com/watch?v=G45WthPTo24

video da 7. saniyeye dikkat et. adamlar hukumet binalarinin icindeler isvecte. kraliyet orada kukla yapilmis. muhtemelen osmanli da boyle yapilacakti.

Sonra bizim yahudi alman ve amerikan vatandasinin agzindan gercekler dokuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dellialli -- 29 Kasım 2021; 1:48:58 >

• Avrupa'nın ilk Omicron vakası, Afrika'dan Avrupa'ya Türkiye aktarmalı uçmuş
    Avrupa'nın ilk Omicron vakası, Afrika'dan Avrupa'ya Türkiye aktarmalı uçmuşwww.cumhuriyet.com.tr
    Omicron endişesi büyüyor, Mehmet Ceyhan'dan kısıtlama çağrısı
    https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/omicron-endisesi-buyuyor-mehmet-ceyhandan-kisitlama-cagrisi-1888446

Acil KAPANMA SART

• OMICRON daki seslerle MORONIC söylenebiliyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.