Şimdi Ara

Avrupa'nın Kıralını seçiyoruz (TIR, OTOBÜS, KAMYON) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
14.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @jasberny hocam, ben yaşadığımız şeyleri yazdım. Hikaye değil. Bilip bilmeme değil. Benim sülalemde herkes tırcı. Babam 70 yaşında 23 yaşından beridir şöför (artık emekli tabi :) ) ve babamı Bolu da herkes bilir. Dediğim gibi 1938 vardı çok uzun süre kullandık hiç sorun yaşamadık. O çok sağlam diye 1995 de iki tane 1844 alındı, 1. yılından sonra satıldı araçlar. Hiç memnun kalmadık. Bizde araçlar servis dışında hiçbir yere gitmez. Bizimkilerin huyu aracın servis zamanı gelmeden mutlaka servise götürüler ve orjinal yedek parça haricinde kesinlikle parça kullanılmaz. Şimdi Volvo kullanılıyor herkes memnun. Bir araç alındığında o bir şöföre verilir ve zorunlu olmadıkça şöför değiştirilmez.

Bolu da bilindiği gibi göre çok sayıda nakliyat firması var. Araştırın kaç firmada Actros var. Benim bildiğim 10 dan fazla firmada bir tane bile Actros yok. Bolu nedense Mercedes ve MAN ı tercih etmiyor. Acaba onların senin deyişinle nasıl bir hikayeleri var bilmiyorum.

Sen Actros dan memnun kalmışsındır başkası Scania dan memnun kalmıştır, başkası farklı bir araçtan memnun kalır ama bizler Actroslardan memnun kalmadık. Ama Actros kötü diyemem zaten kötü de demiyorum.

Allah araçlarınıza kaza bela vermesin, yolunuzun açık olması dileğiyle...

• quote:

Orjinalden alıntı: joe_black

@jasberny hocam, ben yaşadığımız şeyleri yazdım. Hikaye değil. Bilip bilmeme değil. Benim sülalemde herkes tırcı. Babam 70 yaşında 23 yaşından beridir şöför (artık emekli tabi :) ) ve babamı Bolu da herkes bilir. Dediğim gibi 1938 vardı çok uzun süre kullandık hiç sorun yaşamadık. O çok sağlam diye 1995 de iki tane 1844 alındı, 1. yılından sonra satıldı araçlar. Hiç memnun kalmadık. Bizde araçlar servis dışında hiçbir yere gitmez. Bizimkilerin huyu aracın servis zamanı gelmeden mutlaka servise götürüler ve orjinal yedek parça haricinde kesinlikle parça kullanılmaz. Şimdi Volvo kullanılıyor herkes memnun. Bir araç alındığında o bir şöföre verilir ve zorunlu olmadıkça şöför değiştirilmez.

Bolu da bilindiği gibi göre çok sayıda nakliyat firması var. Araştırın kaç firmada Actros var. Benim bildiğim 10 dan fazla firmada bir tane bile Actros yok. Bolu nedense Mercedes ve MAN ı tercih etmiyor. Acaba onların senin deyişinle nasıl bir hikayeleri var bilmiyorum.

Sen Actros dan memnun kalmışsındır başkası Scania dan memnun kalmıştır, başkası farklı bir araçtan memnun kalır ama bizler Actroslardan memnun kalmadık. Ama Actros kötü diyemem zaten kötü de demiyorum.

Allah araçlarınıza kaza bela vermesin, yolunuzun açık olması dileğiyle...

Bolular cok ıyı tanırım onlarda benı tanır benı sorabılırsın trans 14 e arnak a hepsı tanır. TANTÜRK KAZIM

• By_UsTuRa çok güzel demiş..

Keş para ile Fortuna ..

Araba çalışıyor çoğu firmada en kötü itimal Doğu firmasına sokarsın..

Ama ekmeğini yedirir parasını çıkartır..

Tabi hepsi öyledir ama Fortuna fiyatına göre daha az zaman içinde çıkarır parasını:)

Yalnız Setra &Starliner Peron arabası diyebiliriz.

Ama ekmek yedirecek araba diyorsanız Travego&Fortuna
  • tirda scania tek gecerim otobuste neoplan starliner derim.baska söze gerek yok.
  • TIR: Liaz

Otobüs : Güleryüz

Kamyon : TATA

fikirimi degistirdim

TIR DAF 105XF

Otöbüs : Setra Topclass

Kamyon: Ford Cargo 400HP

Avrupa'nın Kıralını seçiyoruz (TIR, OTOBÜS, KAMYON)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E75606366 -- 3 Aralık 2009; 21:37:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emir18rebrov

otobüs için bir laf varmış. al manı gör a...nın ..ını

Arkadaş tırda Scanianın konforuna ve güvenine diyebileceğiniz bir şey yok. Benim yollara ömrünü vermiş şoförlerden bizzat işittiğim böyle. Yumurtayı kırmadan dünyanın istediğin yerine götürebilirsin diyorlar Scania ile. Sürüşünü de çok beğeniyorlar ama nazik bir tır olduğunu da tabii söylüyorlar. Zaten Scania ve Volvo İsveç menşeili bir firma. Uzun yol konfor ve güvenlik konusunda üzerlerine yok. Teknik olarak kıyas yaparak detaya girersek iş uzar ama işin özü böyle araştırabilirsiniz.

Ama otobüs tamamen farklı. Ama o sözü kim söylemişse kesinlikle doğru söylemiş. Man ın tek avantajı yakıtı diğerlerine göre az yakması. Ve bu araçların genel tercih sebebi de o. Uzun yol olarak şoförlerin genelde sürüş açısından beğendikleri Setra ki zaten o da Mercedes ile ortak firma Man-Neoplan gibi. Neoplan zaten Alman otoyol standartlarına göre tasarlanmış bir araç zaten Türkiye de sen o aracı kullanamazsın bozuk yollarda mercedes ve setradan daha kötü bir kere bak burada bu sözü ben söylüyorum ve söylerken 2008 Starliner, Travego 17RHD, Setra 417 HDH ile en aşağı 7 saat yolculuk yapmış biri olarak konuşuyorum. Gittiğim yol da Ankara-İstanbul-Gaziantep güzergahı ki bu yollar hep duble ve otoyoldur.

• birinci sınıf 10 numara yağ temin edebilirim arkadaşlar saf ince en onemlısıde karışımsız doğru yermı bılmıyorum ama kamyoncu tırcı kısacası dızel kullanan araçların çoğu kullanıyo malum krız donemı mazot 2.55 10 numara yağ 1.55 e gelıyo urun saf ve ınce olunca motorada zararı olmuyor fabrıka çıkışlı kapasıte raporluyuz kısaca ılkelden satış yapıyoruz aracılara boşa fazla para odemeyın dokme,teneke,varil,tanker ıster az ıster çok verebılırım gelıp yerımızı gorun davamlı ve sorunsuz çalışmak istiyoruz faturalı çalışıyoruz ıllagal bı satışımız yokdur hersey resmıdır adanaya gebzeye gıtmenıze gerek yok aynı şatlarda fabrıka satışı yapıyoruz hemde sehrın gobeğinde kozyatağı bostancıdayız ahmetyuceulu@hotmail.com maıl adresınden veya 541 673 60 11 nolu numaradan bana ulaşabılırsınz ahmet teneke fiyatı 18 lt 28,5 tl sarı berrak orjınal kısaca saf bakmadan test etmeden almayın garantılı kapasıte raborlu ve faturalıdır

• Scanianin cesitli motor ve vites alternatiflerini surdum 3-3 4-4 bucuklu, otomatik ve Volvo'nun fl6 sini surdum (kucuk kabin, zaten fl kucuk kabin demek) iki aracta konforlu ve iyi ama ben dayaniklilik ve ekonomik olarak volvo'yu gördum Volvo ben ce bu ise daha cok emek vermis...
  • kamyonda MERCEDES-OTOBUSDEDE AYNI ŞEKILDE kazım abının dedıgı gibi actrosun ustune araba tanımam durumun bıraz dusuk olur axor alırsın actrosun yerını tutmaz ama yıldız yıldızdır...otobus olarak zamanı gecıyor ama 403 efsanedır aslında kımse satmaz 403nu ama yenılk sart bu devırde..OTOBUS-KAMYON-TIR-BINEK ARACDA MERCEDES TEK GECERIM..nede olsa kendını dunyaya ispatlamıs fırma..
  • Actros-Axor bunlar firma arabalarıdır.Aynı şekilde Renault da.Fiyatı,parcası uçuzdur.Kendini daha çabuk amorti eder.Volvoda yada Scania daki kabin rahatlığını hayatta bulamazsın.Motor gücüne hiç girmiycem.Volvo Scania pahalı araçlardır.Sonuç olarak Volvo Scaniada aynı iş için kullanılır Mercedes Renaultda.İsteyen girip bakabilir satış sitelerindeki aynı model Axor-Actrosa a ne kadar isteniyor.Volvo Fh 16 serisine ne kadar isteniyor.
  • Aferin, seç bakalım kıralı. İlkokul çocuğu yapmıyor böyle yazım hatalarını. Sonra kıral seçiyoruz biz de....
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasberny

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: jasberny

quote:

Bizim oralarda bir söz vardır "Mercedes in tırına Volvo nun taksisine binilmez" diye

Kamyonda Scania Man
    Çekici Volvo Scania
    Otobüs Setra Mercedes

sızın oralar sallamıs bıraz volvonun arabaları gıbı konforlu saglam uzun omurlu arac varmı .

mercedes - bmw - audı - volvo seklınde sıralanır

Hocam, bunu ben söylemedim. Mercedes araç çok kullandım ama Volvo otomobil hiç kullanmadım. Bunu söyleyenler genelde tır sürücüleri ve tahminimce mercedes tırlar için söylenmiş. Bizde de mercedes tırlar oldu 1 yıl içinde araçta anahtar vurulmadık yeri kalmadı. Ama 1938 lerde uzun süre araca anahtar sürmeden kullanılıp satılmışlardı. Actros serisinde hiç memnun kalmadık.

Bolu da volvo otomobil ve mercedes tır gerçekten az sayıdadır. Nakliyat firmaları Volvo Scania ve Daf tercih ediliyorlar. Çoğunluk Volvo 460 ve Daf XF 95

yok actros saglam degılmıs anahtar vurulmadık yerı kalmamıs tarzında hıkaye anlatma bana . bu pıyasada actros kadar saglam uzun omurlu arac cok az . sanzımanı cok mukemmeldır motoruda oyle duzenlı bakımlarını yaptınmı hıc bır sey olmaz 1.300 bın km anahtar vurmazsın motora . ıkı actros sattık bırı 97 modeldı sıfır almıstık 2002 kasımda sattık 1200000 km deydı sadece bır defa turbo degıstı okadar. gecen nısanda sattık 2003 model 750 bın km deydı anahtar vurulmamıstı. yanı dıyecegım actrosun saglamlıgına laf etmeyın bılıp bılmeden konusmayın bu ulkede actrosun vıtesını kullanmasını bılmeyen cok sofor var adam dırek bosal atmasını bıle bılmıyodu ben bunları gordum . tekrar soyluyorum axor ıle ACTROSU bırbırıne karıstırmayın . actros mp1 ve mp2 ıle ılgılı butun sorularınızı yanıtlıyabılırım:

+1

• Otobüs:Setra 417 Hdh top class,Travego 15 Shd,Efsane O 403
    Kamyon:Mercedes 3240
    Tır:Volvo 460
  • Volvo ve Diğerleri...

• bu volvo güzelmiş. Bence de mercedes
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.