Şimdi Ara

Avrupa tecrübesi olan beri gelsin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    28 Eylül'de Almanya Karlsruhe kentinde bir kongreye katılmak için gideceğim. sonrasında ise 3-4 günlük bir zamanım var ve bu zaman diliminde Brüksel'deki yeğenime ve oradan sonra da Amsterdam'daki bir dostuma da uğramak görüşmek istiyorum.

Uçak biletini ise gidiş stuttgart- dönüş Amsterdam'dan düşünüyorum. Stutgart ile karlsruhe arası ulaşım bilgisi bende mevcut ancak KARLSRUHE->BRUKSEL->AMSTERDAM rotası hakkında hiç bir bilgim yok. Bu 3 farklı ülkenin şehirlerini aktarmalı da olsa trenle katetmek mümkün mü? nasıl?
    öğrenci olduğumdan ve param kısıtlı olduğundan bu mesafeleri en ucuz nasıl katedebilirim. Tren biletlerini alabileceğim ya da fiyatları öğrenebileceğim bir websitesi tavsiyesi ya da başka tavsiyeler.... her türlü önerilerinizi paylaşmanızı rica ediyorum arkadaşlar.
    herkese iyi günler

• karlsruhe ile brüksel arası çok uzak değil 5 saatlik bir yolculuk yaklaşık araçla

brüksel ile amsterdam arası daha da yakın 2,5 satte geçmiştik amsterdam dan brüksele

demek istediğim birbirine çok yakın şehirler, zaman kaybın olmaz brüksel-amsterdam arası tren mevcut kısa aralıklarlada bulabilirsin ama fiyat hakkında pek bilgim yok, ancak tren ile karlsruhe-brüksel arası var mı bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.